• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

benim daha reglim yarın bitecek. haftaya yumurtlayacam ve çalışmalar olacak. bat da taaaaaaaaaaaaaaa 26 mart.
yani ortada henüz fol yok yumurta yok deyimi bana uygun:))) ama zaman geçmiyor. ilk çocuğumda yumurtlama haftası her gün yaptık ilk denemede tuttu. bu sefer de şubat ayında birer gün atlayarak yaptık tutturamadık ve regl oldum. şimdi haftaya yine mi hergün yapsam diyorum kararsızım..

Beş ay boyunca birer gün aralıklarla yaptık ama olmadı. Bu ay hergün yaptık bakalım bizimkide tutucakmı.

Beş ay boyunca birer gün aralıklarla yaptık ama olmadı. Bu ay hergün yaptık bakalım bizimkide tutucakmı.

canım inşallah tutar. allah gönlüne göre versin.
nette her gün yapınca sperm kalitesi düşüyor vs diye bilgiler olduğu için bu kez gün aşırı yaptık. ama ben de her gün yapmaya çalışıcam haftaya. hergün hergün mecburen yapmak da iğrenç ama hayırlısı. nasip kısmet..
kaç yaşındasın?

canım inşallah tutar. allah gönlüne göre versin.
nette her gün yapınca sperm kalitesi düşüyor vs diye bilgiler olduğu için bu kez gün aşırı yaptık. ama ben de her gün yapmaya çalışıcam haftaya. hergün hergün mecburen yapmak da iğrenç ama hayırlısı. nasip kısmet..
kaç yaşındasın?

Teşekkür ederim. Umarım bir an önce güzel haberler alırsın. :emir_bebek::emir_bebek: Hergün hergün haklısın biraz zor oluyor ama deniyoruz bakalım. :))) ben 34 yaşındayım bir oğlum var 9 yaşında. Onu çok kolay yaptık ama bu ikinciyi yapamıyoruz anlamadım ben bu işi. Sen kaç yaşındasın.

umuttt 1mart
Ideal 1mart beklemede
Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart
010712 4 mart
Pnarya 5mart
Mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
takino 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart

her hamılelık bırbırınden farklı olabılır ınsallah hamılesındır canım...
inşaallah canım pek ümitli değilim olmaz diye düşünüyorum ilk denememiz kızımdan sonra hayırlısı.

bugün çok sancılı bir biçimde adet oldum malesef:( umutlar nisana kaldı bu ayda olmadııııı :((
hayırlısı olsun çok bekletmeden gelsin bebişin.
benim daha reglim yarın bitecek. haftaya yumurtlayacam ve çalışmalar olacak. bat da taaaaaaaaaaaaaaa 26 mart.
yani ortada henüz fol yok yumurta yok deyimi bana uygun:))) ama zaman geçmiyor. ilk çocuğumda yumurtlama haftası her gün yaptık ilk denemede tuttu. bu sefer de şubat ayında birer gün atlayarak yaptık tutturamadık ve regl oldum. şimdi haftaya yine mi hergün yapsam diyorum kararsızım..

hayırlısı esr06 cım çok düşünmemek lazım düşününce zor oluyor her gün denesem diye düşünmek yorar ve sıkıcı olur o yüzden akışına bırak.

adet olan arkadaşlar üzmeyin kendinizi demek ki zamanı var en yakın zamanda müjdeyi alırız beraber inşaallah

Teşekkür ederim. Umarım bir an önce güzel haberler alırsın. :emir_bebek::emir_bebek: Hergün hergün haklısın biraz zor oluyor ama deniyoruz bakalım. :))) ben 34 yaşındayım bir oğlum var 9 yaşında. Onu çok kolay yaptık ama bu ikinciyi yapamıyoruz anlamadım ben bu işi. Sen kaç yaşındasın.

36 canım. ilkini 34 de doğurdum.26 aylık oğlum.

inşaallah canım pek ümitli değilim olmaz diye düşünüyorum ilk denememiz kızımdan sonra hayırlısı.

hayırlısı olsun çok bekletmeden gelsin bebişin.

hayırlısı esr06 cım çok düşünmemek lazım düşününce zor oluyor her gün denesem diye düşünmek yorar ve sıkıcı olur o yüzden akışına bırak.

canım yaşım küçük olsa düşünmem de yaş insanı ürkütüyor maalesef.
senin kızın kaç yaşında?

umuttt 1mart
Ideal 1mart beklemede
Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart
010712 4 mart
Pnarya 5mart
Mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
takino 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
benim adetimde değişti ve malesef nisana kaldım 4 nisan :((((

Bbbmmm 1mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek: :nazar: :nazar::49::49::49::49::49::49:
Didemali2 1mart
010712 4 mart
Pnarya 5mart
Mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek: :nazar: :49::49::49::49::49:
Beyazbulut 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
takino 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
ideal 31 mart
umutt 4 nisan

Son düzenleme:
10 mart demiştim ama yanlış hesaplamışım kızlar :9:
dün olmam gerekiyordu test yaptım negatifti
bugün hala olmadım belirtide yok hadi bakalım hayırlısı:10:

Bbbmmm 1mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek: :nazar: :49: :49::49: :49:
Didemali2 1mart
takino 3 mart :16: beklemede :16:
010712 4 mart
Pnarya 5mart
Mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek: :nazar: :49: :49: :49: :49:
Beyazbulut 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
ideal 31 mart
umutt 4 nisan

Kızlar merhaba,

Konuya göbekten daldım sanırım ama benim bat 3 mart'tı. ilk denememiz. Henüz adet olmadım. Bütün adet belirtileri var, kasıkta batma ve sancı, sivilce :( 2 gün gecikti , bir umut vardır diyorum ama sanırım grip ilaçlarından (antibiyotik kullanmadım, sadece ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilacı)

Listeye ekleyin beni de ama hiç umudum yok:(:50:

Bbbmmm 1mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek: :nazar: :49: :49::49: :49:
Didemali2 1mart
takino 3 mart :16: beklemede :16:
010712 4 mart
Pnarya 5mart
Mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek: :nazar: :49: :49: :49: :49:
Beyazbulut 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
ideal 31 mart
umutt 4 nisan

Maalesef kırmızılar :ssz: yeni bat 4 nisan. Bu ay ovülasyon testi ile deniyeceğim...

17 mart-19 mart arası hasta olmalıyım. bu sabah şiddetli bir baş dönmesi ile uyandım.
ister istemez aklıma acaba düştü. sizce hemen baş dönmesi normal mi?

Kızlar merhaba,

Konuya göbekten daldım sanırım ama benim bat 3 mart'tı. ilk denememiz. Henüz adet olmadım. Bütün adet belirtileri var, kasıkta batma ve sancı, sivilce :( 2 gün gecikti , bir umut vardır diyorum ama sanırım grip ilaçlarından (antibiyotik kullanmadım, sadece ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilacı)

Listeye ekleyin beni de ama hiç umudum yok:(:50:

hayırlısı olsun canım...

Back