• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

canım bende pko hastasıyım bende bebiş istiyorum ama olmuo inşallah bu ay hepimizin yüzü güler canım ne kürü yaptın

aslan pençesi kürü yaptım canım ve erken adet oldum bu ay kür işe yaradı diye düşünüyorum bormalde ilaçsız adet göremezdim çünki

ben de bel ağrısı,kasık ağrısı çok var midem bulanıyor. bu kadar erken belirti olmaz herhalde.bu benim üçüncü hamileliğim olacak.
ilk bebeğimde yaşamıştım bu belirtileri 4 aylıkken düşük yaptım.kızım da belirti pek yoktu adetim bir gün geçti test yaptım pozitif çıkmıştı.
Allahım hayırlısını versin inşaallah.

umuttt 1mart
Ideal 1mart :16:beklemede:16:
Bbbmmm 1mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek:
Didemali2 1mart
010712 4 mart
Pnarya 5mart
Mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart :emir_bebek: hamile :emir_bebek:
Beyazbulut 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
takino 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart

Kırmızı kart maalesef :( epey bir gecikti ve pembemsi kan geldi, yerleşme kanı olabilir mi acaba?

umuttt 1mart
ıdeal 1mart :16:beklemede:16:
Bbbmmm 1mart :emir_bebek: Hamile :emir_bebek:
Didemali2 1mart
010712 4 mart
pnarya 5mart
mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart :emir_bebek: Hamile :emir_bebek:
Beyazbulut 7 mart
mina33 8 mart
taana 10mart
takino 10mart
esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
modelli 16 mart
miracan 17mart
nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
kokusuzkorkak 27 mart

kızlar ınsallah lıstenın tamamı bebıslerle dolu olur... Hamıslerı tebrık ederım ayrıca kendınıze ıyı bakın... Saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın...

kırmızı kart maalesef :( epey bir gecikti ve pembemsi kan geldi, yerleşme kanı olabilir mi acaba?

olabılır canım kan artmadıgı surece bol bol yat bence ıyıce yerlessın agır fılanda kaldırma sakın...

ben de bel ağrısı,kasık ağrısı çok var midem bulanıyor. Bu kadar erken belirti olmaz herhalde.bu benim üçüncü hamileliğim olacak.
Ilk bebeğimde yaşamıştım bu belirtileri 4 aylıkken düşük yaptım.kızım da belirti pek yoktu adetim bir gün geçti test yaptım pozitif çıkmıştı.
Allahım hayırlısını versin inşaallah.

her hamılelık bırbırınden farklı olabılır ınsallah hamılesındır canım...

evet canım adet gununden 10 gun sonra yap testı bazen gec dollenmeden tuplerden gecmeden dolayı test gostermıyor... Mutlu haberını beklıyoruz...

bugün çok sancılı bir biçimde adet oldum malesef:( umutlar nisana kaldı bu ayda olmadııııı :((

Kırmızı kart maalesef :( epey bir gecikti ve pembemsi kan geldi, yerleşme kanı olabilir mi acaba?

canımm adetlerimiz 1 marttı ikimizde bugün adet olduk :(( ama benmki çok ağrılı oldu canım yaaaa:(((

Bende adet görecek gibiyim Allahımmm nolur olmayayım diyorum ama sivilcem çıktı hafif karnımda huzursuzluk başladı günüm yarın bakalım :(

bu ay benim olmadı maalesef yeni bat günüm 31 Mart şimdiden yazın :( Belki ara da verebilirim çünkü boynumda fıtık var galiba.. ilk sağlık sorunlarımı çözmem lazım, ama eşimi zor ikna ettim, şimdi ara verelim desem bir daha devamı gelir mi bilmiyorum off çok kararsızım.

bugün çok sancılı bir biçimde adet oldum malesef:( umutlar nisana kaldı bu ayda olmadııııı :((

allah hayırlısını nasıp etsın bır tanem sende bana dua et o zaman ;) ben hamıle olayım ınsallah ya...

umuttt 1mart :16:beklemede :16:
ıdeal 1mart :16:beklemede:16:
Bbbmmm 1mart :emir_bebek:Hamile :emir_bebek::nazar:
Didemali2 1mart
010712 4 mart
pnarya 5mart
mmsl 5mart
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart :emir_bebek:Hamile :emir_bebek::nazar:
Beyazbulut 7 mart
mina33 8 mart
taana 10mart
takino 10mart
esir27 12mart
yas-minn 12 mart
ecetuba84 13 mart
modelli 16 mart
miracan 17mart
nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
kokusuzkorkak 27 mart

Didemali2 ve 010712 son drumlar nasıl Umuttt ve ideal kaç aydır bekliyorsunuz. Ben de pcosum ben de tedavilerle geçti ömrüm sizi anlayabiliyorum. Allah yardımcınız olsun. Kucağınızı boş bırakmasın bir dahaki aya inşallah

Amin İnşallah.

2,5 yıllık evliyim, denemelerde daha ilk ayım :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

İlk defa giriyorum 9 yaşında bir oğlum var bende ikinci bebişi istiyorum Bat 13 Mart. Bakalım kırmızı kartı görecekmiyim bende. Herkes bu mutluluğu tadar umarım.:emir_bebek:

benim daha reglim yarın bitecek. haftaya yumurtlayacam ve çalışmalar olacak. bat da taaaaaaaaaaaaaaa 26 mart.
yani ortada henüz fol yok yumurta yok deyimi bana uygun:))) ama zaman geçmiyor. ilk çocuğumda yumurtlama haftası her gün yaptık ilk denemede tuttu. bu sefer de şubat ayında birer gün atlayarak yaptık tutturamadık ve regl oldum. şimdi haftaya yine mi hergün yapsam diyorum kararsızım..

Back