mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

hakkımızda hayırlısı canım zamanı var demek ki.Bu ay inşaallah olur ikimizin ve isteyen herkesin

hakkımızda hayırlısı canım zamanı var demek ki.Bu ay inşaallah olur ikimizin ve isteyen herkesin

İnşallah cnm goncagul.ce hamileyöiş haber verdimi size bilmiyorum ama ocak annelerınde gordum tebrık ettım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu ay çörekotu bal tarçın deniycem. Birde adet bitimi yakıya başlıycam. Eşime her sabah aç karnına harnup pekmezi. Birde tsh için de dereotuna. Hadi bakalım hayırlısı. Bu arada haziran topiği açtım gelmek isteyenleri umut topiğimize beklerim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım farketmemişim yazdığını benim yeni bat 19 mayıs

ben az önce kan verdim ama umudum hiç yok

noldu sonucu aldın mı ? ben hala adet olmadım. cumartesı gununden berı sankı adetmısım gıbı karnım agrıo sureklı bakıorum gelen gıden yok. cuma gunune kdr beklıcem eger olmazsam test yaparım yoksa negatıf gormek moralımı bozuo erkenden

malesef canım ben 16sında kırmızı kart gördüm umudum eylüle artık

günün geçtiyse çıkar yinede bi test yapsaydın bence

Rahim filmi çektirdim temiz çıktı o ay boş geçti ve hamile kalmadım 1 mayısta adet görünce yeniden klomene başladık ve 14ünde kontrole gittiğim de yumurtalarım 21 ve 23 mm olmuşlardı çatlatma iğnesi olarak iki adet PREGNYL 5000vuuldum şimdi beklemedeyim inşaallah hamile kalırım inşaallah Rabbim tüm isteyenlere verir bizi daha fazla hasret bırakmaz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…