• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı FEMARA kullanacak olanlar beraber surecimizi takip edelim geliiiinnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün sabah kalktığımdan beri bel ağrısı var üstüne Benim yerimde duramazligjm çıktı bugün eşimde bende evdeydik eşyaların yerlerini balkonu felan toparladık en son artık belimdeki ağrıdan kendimi koltuğa attım ara ara kasık ağrılarımi hissediyorum hatta akşam koltuktan kalkarken sağ kasık tarafıma cok fena bi sancı girdi ama adette gelebilir diyorum son 4 gün kaldi çünkü:KK51:
Benim bu ay hiiç bi belirtim yok :( akıntı da kesildi galiba :KK12:

Benim bu ay hiiç bi belirtim yok :KK43: akıntı da kesildi galiba :KK12:
Benimde hiç yok canım bunlarda adette olabilecek şeyler öyle aman aman bir şey hissetmiyorum akıntı deyince canım benim yumurtlama da Tamam 2 gün çok ağrım oldu ama öyle şeffaf akıntı normalde de hiç yakalayamazdim o 2 gün de olmadı ama şu bikaç gündür sarı kremsi akıntim vardı ara arada şeffaf akintilarda oluyor uzayan değil ama şeffaf yani

Benim yumurtlama döneminde ki eğer dönem doğruysa uzayan şeffaf akıntım oldu değerlendirdikte ama nedense hamile olabilme olasılığı bana artık çok uzak geliyor canım we her ay wücudumj dinlerdim bu ay hem fırsatım olmuyor hemde içimden gelmiyor nedense bu ayda olmadı sanki :(

Sadece çok afedersin normalde gaza sıkışan biri değilimdir ama bu ay çok fazla oluyo nedense heralde benim gebelik oluşmuşsa iki belirtim olacak sırt ağrısı we gaz onun dışında bu ay batma falan da yok kasıklarımda göğüslerim geçen aylar kadar ağrıyıp sancımıyor dr bu ayda olmazsa iğneli aşılama tedawisine geçecez dedi bilmyrum tek dileğim allahım oralara bırakmasın tez zamanda yollasın bebeklerimizi sağlıklısıyl hayırlısıyla :dua:

Sadece çok afedersin normalde gaza sıkışan biri değilimdir ama bu ay çok fazla oluyo nedense heralde benim gebelik oluşmuşsa iki belirtim olacak sırt ağrısı we gaz onun dışında bu ay batma falan da yok kasıklarımda göğüslerim geçen aylar kadar ağrıyıp sancımıyor dr bu ayda olmazsa iğneli aşılama tedawisine geçecez dedi bilmyrum tek dileğim allahım oralara bırakmasın tez zamanda yollasın bebeklerimizi sağlıklısıyl hayırlısıyla :dua:
Âmin canım inşallah bende bu ay olmazsa rahim filmi cekinecegim ama dediğin gibi Rabbim Insallah oralara bırakmasın

Bugün sabah kalktığımdan beri bel ağrısı var üstüne Benim yerimde duramazligjm çıktı bugün eşimde bende evdeydik eşyaların yerlerini balkonu felan toparladık en son artık belimdeki ağrıdan kendimi koltuğa attım ara ara kasık ağrılarımi hissediyorum hatta akşam koltuktan kalkarken sağ kasık tarafıma cok fena bi sancı girdi ama adette gelebilir diyorum son 4 gün kaldi çünkü:KK51:
Bende hiç belirti yok canım. Her ay gibi o boşluğu hıssedıyorum olmadığını yani.

Canım bende de yok ama umut dünyası Rabbim den umut kesilmez bak benim de git gidgide siliklesiyor 10. Gün yavaş yavaş durum belli oluyor ben yine bugün tamamen negatif bekliyordum bu arada herkes böyle filtre koyuyordu normalde gözüken çizgi yansimadan gözükmüyor filtre de gözüküyor muş bende şuan farkettim Allah ım neler görüp neler yaşayacağım çocuk sahibi olacağım diye:KK70::anneadayı::KK200:

Eklentiler

• IMAG0399_1.jpg
    IMAG0399_1.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 27
Canım bende de yok ama umut dünyası Rabbim den umut kesilmez bak benim de git gidgide siliklesiyor 10. Gün yavaş yavaş durum belli oluyor ben yine bugün tamamen negatif bekliyordum bu arada herkes böyle filtre koyuyordu normalde gözüken çizgi yansimadan gözükmüyor filtre de gözüküyor muş bende şuan farkettim Allah ım neler görüp neler yaşayacağım çocuk sahibi olacağım diye:KK70::anneadayı::KK200:
Ben çılgınlar gibi oda oda gezip çizgi aradım hep :) flaşla flaşssız güneş altında sarı ışukta beyaz ışıkta :))

Şuan yaptın mı yani canım önceden mi öyle yapıyordun:anne:
Şuan yapmadım canım. Eski gecikmelerde öyle yapıyordum. İnsan nasıl ümitlemiyor dimi ?

Diğer konuda sormusssun. Silikleştikten sonra koyulaşırmı diye. Forumda bir kaç kişi yazmıştı .silikleştikten hatta yok olduktan sonra koyulaştığını.
13. Gün tamamen negatif görüp 15. Gün pozitif gören olmuştu

Şuan yapmadım canım. Eski gecikmelerde öyle yapıyordum. İnsan nasıl ümitlemiyor dimi ?

Diğer konuda sormusssun. Silikleştikten sonra koyulaşırmı diye. Forumda bir kaç kişi yazmıştı .silikleştikten hatta yok olduktan sonra koyulaştığını.
13. Gün tamamen negatif görüp 15. Gün pozitif gören olmuştu
Aynen öyle canım zaman geçtikçe küçücük bir gölge arıyoruz bakalım canım burda göreceğim iyice siliklesip negatif mi olacak yoksa iyice netleşip pozitif e ni dönecek:KK200:

Kızlar bu ay da olmadı galiba:110:

Eklentiler

• IMAG0406.jpg
    IMAG0406.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu da iğne gününü saymazsak 12. Gün nasip herşey...

Eklentiler

• IMAG0416.jpg
    IMAG0416.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 24
  • IMAG0416_1.jpg
    IMAG0416_1.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 27
Back