• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı FEMARA kullanacak olanlar beraber surecimizi takip edelim geliiiinnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende akıntı yok canım. Yarın yine yapicakmısın testi
Valla bilmiyorum ki yaparım yine herhalde test var elimde bi 10 tane aslında doktorum çarşamba direk kan ver dedi ama testte görüp öyle gitmek istiyorum bakalım nasip

Valla bilmiyorum ki yaparım yine herhalde test var elimde bi 10 tane aslında doktorum çarşamba direk kan ver dedi ama testte görüp öyle gitmek istiyorum bakalım nasip
İnşallah canım. Bende ne zaman yapsam diye düşünüyorum. Tek bir testim var.

İnşallah canım. Bende ne zaman yapsam diye düşünüyorum. Tek bir testim var.
Senin 12. Günün müydü bu arada iğne gününü saymayacak misiz yani benim 12 senin 11. Günün diye sayacagiz galiba

Progestanı yumurtlamadan sonra veren dr larda var canım o yuzden sordum. Bende folik asitten zehirlenıcm ztn :))
Yok bana hiç vermediler canım bende öyle ama son paketim bitmiş öyle bi yerdeyiz ki imkanlar sinirli eczane için araçla yarım saat gitmeliyiz eşim nöbetçi 2 gündür içemedim

Yok bana hiç vermediler canım bende öyle ama son paketim bitmiş öyle bi yerdeyiz ki imkanlar sinirli eczane için araçla yarım saat gitmeliyiz eşim nöbetçi 2 gündür içemedim
Aaa hmm eczane hastane uzak olunca sıkıntı. Olmadı folik asit içeren şeyler ye. Gercı bızım depolar doludur:)

Aaa hmm eczane hastane uzak olunca sıkıntı. Olmadı folik asit içeren şeyler ye. Gercı bızım depolar doludur:)

Canım bende ne akıntı var nede yerleşme kanaması. Birtek normalde olamyan birşey var oda göğüs ucum kaşınıyor. Sızlamıyor sadece kaşınıyor :KK53: yarın sabah tekrarlıcam testi eğer çizgi daha koyu çıkarsa kan testi yaparım. Çıkmazsa regl gününü beklerim cnm

Canım bende ne akıntı var nede yerleşme kanaması. Birtek normalde olamyan birşey var oda göğüs ucum kaşınıyor. Sızlamıyor sadece kaşınıyor :KK53: yarın sabah tekrarlıcam testi eğer çizgi daha koyu çıkarsa kan testi yaparım. Çıkmazsa regl gününü beklerim cnm
Bende yarın yapsam mı acaba test ?
Sen bugun mu yapmıstın

Evetttttt bugün regl oldum umutlar bi dahaki aya rahim filmi cekinecegim nasip olursa inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşeyin hayırlısı...

Evetttttt bugün regl oldum umutlar bi dahaki aya rahim filmi cekinecegim nasip olursa inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşeyin hayırlısı...
Hayırlısı olsun canım umarım rahim filminden sonra hemencecık hamıle kalırsın. Forumlarda o şekilde denk gelen olmustu

Kızlar bir şey sorcam adetin 3.gununden itibaren femara kullanmaya başladım hergun bir tane 10 gun boyunca sonra bıraktım ve 2.gunu doktora gittik ne sağda ne solda yumurta yok dedi doktor üstünden iki gün geçti ovulasyon testi yaptım az evel tam pik olmasada baya koyu kafam iyice karıştı olmayan yumurta 2gun oluşur mu? Bu arada 2gundur hafif hafif kasık ağrım var

Eklentiler

• 83D73D8C-4327-4149-8440-46F15A30E3D7.jpeg
    83D73D8C-4327-4149-8440-46F15A30E3D7.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba konuyu gördüm de bende bu ay ilk defa femara başlayacağım siz sonra tekrar kullanıp onla mı hamile kaldınız acaba

Merhaba konuyu gördüm de bende bu ay ilk defa femara başlayacağım siz sonra tekrar kullanıp onla mı hamile kaldınız acaba
Yok ben ameliyat tan sonra klomen le hamile kaldım canım ama femara dan memnun olanlar var burada çok duymuştum inşallah sende olumlu sonuç alırsın❤️

Back