- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Yok valla bende hiç böyle bişey olmadı sadece sarı akintim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla bende hiç böyle bişey olmadı sadece sarı akintim var
Bende akıntı yok canım. Yarın yine yapicakmısın testiYok valla bende hiç böyle bişey olmadı sadece sarı akintim var
Valla bilmiyorum ki yaparım yine herhalde test var elimde bi 10 tane aslında doktorum çarşamba direk kan ver dedi ama testte görüp öyle gitmek istiyorum bakalım nasipBende akıntı yok canım. Yarın yine yapicakmısın testi
İnşallah canım. Bende ne zaman yapsam diye düşünüyorum. Tek bir testim var.Valla bilmiyorum ki yaparım yine herhalde test var elimde bi 10 tane aslında doktorum çarşamba direk kan ver dedi ama testte görüp öyle gitmek istiyorum bakalım nasip
Senin 12. Günün müydü bu arada iğne gününü saymayacak misiz yani benim 12 senin 11. Günün diye sayacagiz galibaİnşallah canım. Bende ne zaman yapsam diye düşünüyorum. Tek bir testim var.
İğne gününü saymazsak 11. Gün canım doğru. Sen progestan kullanıyormuydunSenin 12. Günün müydü bu arada iğne gününü saymayacak misiz yani benim 12 senin 11. Günün diye sayacagiz galiba
Yok canım ben hiç gebe kalmadım ve hormonlarım normal diye normal folik asit ve vitamin verdi doktorİğne gününü saymazsak 11. Gün canım doğru. Sen progestan kullanıyormuydun
Progestanı yumurtlamadan sonra veren dr larda var canım o yuzden sordum. Bende folik asitten zehirlenıcm ztn :))Yok canım ben hiç gebe kalmadım ve hormonlarım normal diye normal folik asit ve vitamin verdi doktor
Yok bana hiç vermediler canım bende öyle ama son paketim bitmiş öyle bi yerdeyiz ki imkanlar sinirli eczane için araçla yarım saat gitmeliyiz eşim nöbetçi 2 gündür içemedimProgestanı yumurtlamadan sonra veren dr larda var canım o yuzden sordum. Bende folik asitten zehirlenıcm ztn :))
Aaa hmm eczane hastane uzak olunca sıkıntı. Olmadı folik asit içeren şeyler ye. Gercı bızım depolar doludur:)Yok bana hiç vermediler canım bende öyle ama son paketim bitmiş öyle bi yerdeyiz ki imkanlar sinirli eczane için araçla yarım saat gitmeliyiz eşim nöbetçi 2 gündür içemedim
Aaa hmm eczane hastane uzak olunca sıkıntı. Olmadı folik asit içeren şeyler ye. Gercı bızım depolar doludur:)
Bende yarın yapsam mı acaba test ?Canım bende ne akıntı var nede yerleşme kanaması. Birtek normalde olamyan birşey var oda göğüs ucum kaşınıyor. Sızlamıyor sadece kaşınıyor yarın sabah tekrarlıcam testi eğer çizgi daha koyu çıkarsa kan testi yaparım. Çıkmazsa regl gününü beklerim cnm
Hayırlısı olsun canım umarım rahim filminden sonra hemencecık hamıle kalırsın. Forumlarda o şekilde denk gelen olmustuEvetttttt bugün regl oldum umutlar bi dahaki aya rahim filmi cekinecegim nasip olursa inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşeyin hayırlısı...
Merhaba konuyu gördüm de bende bu ay ilk defa femara başlayacağım siz sonra tekrar kullanıp onla mı hamile kaldınız acabaEvetttttt bugün regl oldum umutlar bi dahaki aya rahim filmi cekinecegim nasip olursa inşallah bir sıkıntı çıkmaz herşeyin hayırlısı...
Yok ben ameliyat tan sonra klomen le hamile kaldım canım ama femara dan memnun olanlar var burada çok duymuştum inşallah sende olumlu sonuç alırsınMerhaba konuyu gördüm de bende bu ay ilk defa femara başlayacağım siz sonra tekrar kullanıp onla mı hamile kaldınız acaba