Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düşük için önlemler Alman lazım ama dikkatli olMeraba Kızlar bende de femara sayesinde 2 kere gebelik yaşadım ama düşükler le sonuclandi . Bakalim bu ay yine femaraya başladım doktorum vermedi ama takiplere gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayirlilari olsun. İnşllah tez zamanda hamile kalırız
6 gün canım bekleyeceğim inş sabırCanım bemce biraz daha bekle kav gün kaldı adetıne
Günler geçmiyor dimi6 gün canım bekleyeceğim inş sabır
Evet ya içimden negatif geçiyor ama hepGünler geçmiyor dimi
Benimde. Sırf usuleten yaparım diye 1 tane test aldım bulunsun dıye. 2.yi almadım.Evet ya içimden negatif geçiyor ama hep
Iyi yapmışın bende toplu aldıklarım var o yüzden yapayım sonra 15. Gün yine yaparım diyorum ama şimdi yapsam da sonucun dogrulugundan emin olamayacağım zaten doktor da 11 Nisan da yaparsın dedi hatta kan verirsin dedi 15. Gün oluyor o günde bana da bazen öyle geliyor ve sonra da diyorum Rabbim büyüktür herşeyde bi hayır vardır senin kaç günün var?Benimde. Sırf usuleten yaparım diye 1 tane test aldım bulunsun dıye. 2.yi almadım.
Ztn sankı olsa bıle yıne problem olcak gibime geliyor. Zor süreçler. Kısmet belki 5 yıl belki 10 yıl bekleyeceğiz.
Kaçıncı gün test yapıcakskn
Ben perşembe günü iğneyi yaptırdım. Bugün 7. Gün iğne oldugu gun dahil. Uygulama 12 nisan gösteriyor regl t ar ihiniIyi yapmışın bende toplu aldıklarım var o yüzden yapayım sonra 15. Gün yine yaparım diyorum ama şimdi yapsam da sonucun dogrulugundan emin olamayacağım zaten doktor da 11 Nisan da yaparsın dedi hatta kan verirsin dedi 15. Gün oluyor o günde bana da bazen öyle geliyor ve sonra da diyorum Rabbim büyüktür herşeyde bi hayır vardır senin kaç günün var?
Evet sen benden bir gün sonra ama aynı gün yapabiliriz benceBen perşembe günü iğneyi yaptırdım. Bugün 7. Gün iğne oldugu gun dahil. Uygulama 12 nisan gösteriyor regl t ar ihini
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Ya bu aralar son 1 aydır okadar depresifim ki hiç bsysen zevk almıyorum. Bu bebek olayı gittikçe kafamda büyüyor. Resmen beni ele geçirdi. Reglden sonra umutla başlıyorum yine ama negatif testten sonra kendıme gelemıyorum.Evet sen benden bir gün sonra ama aynı gün yapabiliriz bence
Aynen canım bende kafamdan atamıyorum çalışıyorum ama yok her boşlukta acaba bu ay pozitif i göreceğim mi az önce ki test bile beni ne kadar heyecanlandırıyor sonunda üzüleceğimi bilmeme rağmen kendime o kadar kızıyorum ki ama yok hiç kimseyle birşey paylaşmak istemiyorum anlamiuirlarda kendi içimde de böyle yanardağ gibi oldu ama olsun Rabbim görüyorİnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Ya bu aralar son 1 aydır okadar depresifim ki hiç bsysen zevk almıyorum. Bu bebek olayı gittikçe kafamda büyüyor. Resmen beni ele geçirdi. Reglden sonra umutla başlıyorum yine ama negatif testten sonra kendıme gelemıyorum.
Ben birde stres kötü etken diye işi bıraktım. 1 yıl oldu. Şimdi de kimse işe almıyor bebek ihtimalim var diye. Ama olmuyor aç mı kalayım :)))Aynen canım bende kafamdan atamıyorum çalışıyorum ama yok her boşlukta acaba bu ay pozitif i göreceğim mi az önce ki test bile beni ne kadar heyecanlandırıyor sonunda üzüleceğimi bilmeme rağmen kendime o kadar kızıyorum ki ama yok hiç kimseyle birşey paylaşmak istemiyorum anlamiuirlarda kendi içimde de böyle yanardağ gibi oldu ama olsun Rabbim görüyor
Söyleme bebek ihtimal ini canım çalışmak istiyorsan çalış inan iyi gelirBen birde stres kötü etken diye işi bıraktım. 1 yıl oldu. Şimdi de kimse işe almıyor bebek ihtimalim var diye. Ama olmuyor aç mı kalayım :)))