• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı FEMARA kullanacak olanlar beraber surecimizi takip edelim geliiiinnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Bi konuda okudum femara kullanıp kist olanlar olmuş ya şimdi kafama göre kullanmakdan vazgectım sanırım. Bir sonraki ay tüp bebek yaptırmak istiyoruz problem olmasın
Aynen canım kendine zArar verme

Benimde yumurtalarim oluşuyordu ama catlayip catlamadigini kontrole cagirmamisti doktor o yüzden zaten çok doktor araştırdım yeni bir tedavi ye başladım sende klomen le devam etme daha etkili bir tedavi uygulat hayırlısıysa olur inşallah
Değiştirmeye karar verdik zaten nasıl bir tedaviye başladınız başka bir ilaç mı verdi doktorunuzteşekkürler canım

Değiştirmeye karar verdik zaten nasıl bir tedaviye başladınız başka bir ilaç mı verdi doktorunuzteşekkürler canım
Tüp bebek den önce en etkili ilaçlardan femara+ gonal f kullanıyorum canım bu ilaçlar çok yumurta ve kaliteli yumurta oluşturuyor inşallah bende de olumlu sonuç alırız daha bugün başladık bakalım herşeyin hayırlısı

İnşallah
Tüp bebek den önce en etkili ilaçlardan femara+ gonal f kullanıyorum canım bu ilaçlar çok yumurta ve kaliteli yumurta oluşturuyor inşallah bende de olumlu sonuç alırız daha bugün başladık bakalım herşeyin hayırlısı
inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım bana da umut olursun ben diğer ay gidicem doktora bekliyorum şimdilik

Aynen canım bana gonal f de vuruluyorum iğne bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun bol bol dua edelim:KK200:
İnşallah canım. Okadar umutsuzum ki artık hayal bile kuramıyorum çok çok uzak geliyor. Rabbim bekleyen herkesi sevındırsın inşallah çok zor. Benım eşimin değerleri de sıkıntılı.

İnşallah canım. Okadar umutsuzum ki artık hayal bile kuramıyorum çok çok uzak geliyor. Rabbim bekleyen herkesi sevındırsın inşallah çok zor. Benım eşimin değerleri de sıkıntılı.
Bilmem mi canım bende bazen öyle düşünüyorum ama bu tedaviden çok ümitliyim Rabbim den ümit kesilmez ona dua edelim inşallah:KK200::dua:

Evet arkadaşlar dün gonal f iğnelerim bitti biraz delik deşik oldum ama Rabbim in izniyle değecek inşallah cektiklerimize:KK200: femara da cumartesi bitti onu ilk 2 gün karıştırmışım akşamları içmeyi unuttuğum için 1 gün geç bitti inşallah tedavimi etkilemez :dua:

Çarşamba günü de yumurtam ne kadar oluşmuş boyutları ne kadar onu öğreneceğiz randevumuz var inşallah herşey yolundadır bana dua edin:dua::KK200:

Kızlar baktık yumurtalarım biri sağda biri solda olmak üzere 2 tane çatlatma ignemizi yaptırdık 09:40 civarı perşembe cuma cumartesi ilişki sonra düzenli bir şekilde adet olana kadar devam inşallah Rabbim tüm bekleyenlere ve bana hayırlısıyla nasip eder inşallah:anneadayı::KK200::dua:

Kızlar baktık yumurtalarım biri sağda biri solda olmak üzere 2 tane çatlatma ignemizi yaptırdık 09:40 civarı perşembe cuma cumartesi ilişki sonra düzenli bir şekilde adet olana kadar devam inşallah Rabbim tüm bekleyenlere ve bana hayırlısıyla nasip eder inşallah:anneadayı::KK200::dua:
Canım merhaba bende bugun çatlatma iğneesi oldum. Ovitrelle senin yumurta kaç mm di

Canım merhaba bende bugun çatlatma iğneesi oldum. Ovitrelle senin yumurta kaç mm di
Sağdaki 20.5mm ydi solda da bi tane var onun boyutunu tam bilmiyorum ama sagdakinden küçüktü 19mm falandı o da herhalde çatlatma iğne günleri aramızda bi gün var sen sadece femara mi kullandın

Sağdaki 20.5mm ydi solda da bi tane var onun boyutunu tam bilmiyorum ama sagdakinden küçüktü 19mm falandı o da herhalde çatlatma iğne günleri aramızda bi gün var sen sadece femara mi kullandın
Evet canım sadece femara kullandım. 3. Gün basladım 5 gün sabah akşam. Benim 21.83mm acaba cok mu büyük :( bizim erkek sorunumuzda var. Progestan verdi mi sana

Evet canım sadece femara kullandım. 3. Gün basladım 5 gün sabah akşam. Benim 21.83mm acaba cok mu büyük :KK43: bizim erkek sorunumuzda var. Progestan verdi mi sana
Yok canım benim hormonlarda sıkıntı yok iyi canım bence çok büyük değil

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun. Takipteyim sizi.. benim de reglimin ikinci günü. Birazdan doktora gideceğim. 3 ay femara kullandım, olmadı. Bu ay bakalım ne diyecek doktor...

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun. Takipteyim sizi.. benim de reglimin ikinci günü. Birazdan doktora gideceğim. 3 ay femara kullandım, olmadı. Bu ay bakalım ne diyecek doktor...
Hayırlısı olsun canım hakkınızda:KK200:

Back