• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar güzel bak gerçekten doktor çok önemli cidden sevindim senin adina umarım bi an önce kavuşurdum yavruna. Artik rahat bi şekilde önünüze bakin ki herşey kolaylassin. Keşke hepimiz boyle net cevaplar alabilsek kuzum
İnşallah canım emeklerimiz bosa çıkmasın inşallah evet ben de sevindim bı sorun yokken herşey normal Ken neden olmuyor diye düşünüp duruyordum meğer tüplerim tikaliymis en azından şuan nedenini biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım emeklerimiz bosa çıkmasın inşallah evet ben de sevindim bı sorun yokken herşey normal Ken neden olmuyor diye düşünüp duruyordum meğer tüplerim tikaliymis en azından şuan nedenini biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canim benim hayırlı haberlerini bekliyoruz🤲🏻

Selam kizlar benim bugun 11. Günüm 14. Gunu bekliyordum fakat c.tesi gunune denk geliyor hastane cok uzakda oldugundan bendde saglik ocaginda yaptirmayi planladim fakat hafta sonu oldugundan yaptiramiycam cuma gunu 13. Gun oluyo ama p.tesi sonuc cikar bende en iyisi yarin yapayim 12. Gun test sonucuna gore hareket ederim diye dusundum dua edin insallah olumlu sonuc alirim :KK17::KK17:.... Ama icimde bi his var sanki negatif cikicak gibi hissediyorumm :KK43:

Selam kizlar benim bugun 11. Günüm 14. Gunu bekliyordum fakat c.tesi gunune denk geliyor hastane cok uzakda oldugundan bendde saglik ocaginda yaptirmayi planladim fakat hafta sonu oldugundan yaptiramiycam cuma gunu 13. Gun oluyo ama p.tesi sonuc cikar bende en iyisi yarin yapayim 12. Gun test sonucuna gore hareket ederim diye dusundum dua edin insallah olumlu sonuc alirim :KK17::KK17:.... Ama icimde bi his var sanki negatif cikicak gibi hissediyorumm :KK43:
Hayırlısı olsun kuzum varsa cikar zaten sen içini ferah tut

Stres olma hic biraz ara ver canim. Düşüne düşüne düzenimiz bozuldu ben bu ay hic düşünmedim 6 gün sonra adetim. Gecen ay klomen yüzünden her gün kendimi dinledim günler geçmedi. Bu ay nasil gecti farketmedim bile. Ve farkina vardim ki aşırı kasiyorum kendimi. Neden bu kadar baski uyguluyordu ki kendimize? Allah ne yazdıysa o duzenli adet olsanda yumurtlasanda olmayinca olmuyo. Ama umarim Allahim dualarimizi kabul eyler.

Stres olma hic biraz ara ver canim. Düşüne düşüne düzenimiz bozuldu ben bu ay hic düşünmedim 6 gün sonra adetim. Gecen ay klomen yüzünden her gün kendimi dinledim günler geçmedi. Bu ay nasil gecti farketmedim bile. Ve farkina vardim ki aşırı kasiyorum kendimi. Neden bu kadar baski uyguluyordu ki kendimize? Allah ne yazdıysa o duzenli adet olsanda yumurtlasanda olmayinca olmuyo. Ama umarim Allahim dualarimizi kabul eyler.
[/QUOTE/)
Geç oldu ama haklısın canım bende bakacam artık çok kafaya takmayı düşünmüyorum sen naptın ne sonuç aldık umarımmm güzel haberler almışssındır ❤️❤️

Günaydın kızlar🦋
Ben de bu ay doktor işlerine ara verdim bayram girdi vs ne takip yaptırdım ne kendim yaptım hiç ilgilenmedim akışına bıraktım. Adetim 5 gün geçti ama kasıklarım ağrıyor eli kulağındadır. Bu ay da gitmeyeceğim doktora kafamı boşaltmam lazım

Günaydın kızlar🦋
Ben de bu ay doktor işlerine ara verdim bayram girdi vs ne takip yaptırdım ne kendim yaptım hiç ilgilenmedim akışına bıraktım. Adetim 5 gün geçti ama kasıklarım ağrıyor eli kulağındadır. Bu ay da gitmeyeceğim doktora kafamı boşaltmam lazım
Adet oldun mu kuzum?

hellobrc hellobrc Kuzum bu ay tüp bebek tedavisine başladık 2 gün önce yumurtaların toplandı diğer ayda transfer olacak inşallah. Tüp bebek tedavisi hakkında merak ettiğiniz bişey varsa bildiğim kadarını cevaplayabilirim.

Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır forumdaki başlıkları takip ediyorum ve ancak üye oldum.
2 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıl 2 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. 1 yıl normal yolla gebe kalmayı denedim ancak olmadı. Tüm tahlillerim yapıldı, rahim filmi çekildi, eşimin sperm testi yapıldı hepsi normal. FSH-LH oranı iyi çıkmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm çıktı. Adet düzensizliğim pek yok en fazla 10 gün gecikme yaşadım. Yalnız 1 kez yumurtamın 8 mm de kaldığını ve gelişmediğini öğrendim. Gebelik süreci ile ilgili hikayem bu:)
Geçtiğimiz ay adetin 3. Gününden itibaren 5 gün 2x1 femara kullandım, 14. Gün 4 adet yumurtam oldu. (17-18-19-20 mm) 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim. İnanılmaz gaz, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oldu şu ana kadar.
Temmuz ayında çatlatma iğnesi olanlar durumlarımızı birlikte takip edelim, inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır❤️❤️❤️
Merhaba sonuç alabildiniz mi acaba

Back