- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 34
18inde vurundum igneyi o gunden saydimAslında iğneden 14 15 gün sonra adet olunuuyo ama nasil hesaplamistiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18inde vurundum igneyi o gunden saydimAslında iğneden 14 15 gün sonra adet olunuuyo ama nasil hesaplamistiniz
Yumurtlama olduktan 2 hafta sonra eger döllenme olmazsa adet olunuyor kuzum tabi gecikme olmazsa18inde vurundum igneyi o gunden saydim
Taklet canm bakalm bekliyorm bayram sonu kan veririm adt olmazsamYumurtlama olduktan 2 hafta sonra eger döllenme olmazsa adet olunuyor kuzum tabi gecikme olmazsa
Test yok mu kuzum. Ben bu ayi bos geciyorum hsg den dolayiİyi bayramlar kızlaarr yumurtlama günüm yaklaşıyor ama araya bayram girdi diye bu ay yumurta takibi yapmıyoruz femaraya da bu ay ara verdik yumurta gelişti mi gelişmedi bilmeden denicez artık bakalım sizde son durumlar ne
Hayırlısı Olsun kuuzmIgnenin 16. Gunu hasta oldummm bu ay artik es gectik
Hepimiz iicn bebegm hayilirsi olsnHayırlısı Olsun kuuzm
Kuzum ovulasyon testim var ama doktor bu ay kafana tokadan baska bir sey takmıyorsun kendini dinlemiyorsun test falan da yapmıyorsun sadece 12-14-16 günleri değerlendiriyorsun deyince ben de salladım bu ayı :)Test yok mu kuzum. Ben bu ayi bos geciyorum hsg den dolayi
Aslinda hep yapmamız gereken dimiKuzum ovulasyon testim var ama doktor bu ay kafana tokadan baska bir sey takmıyorsun kendini dinlemiyorsun test falan da yapmıyorsun sadece 12-14-16 günleri değerlendiriyorsun deyince ben de salladım bu ayı :)
Testlere bagli kalma canim simdilik. Lekelenme umarim düşündüğümüz seydendirMerhaba. 22 temmuzda iğne yapmıştım. 2 3 gün önce çok hafif 1 2 damla kadar lekelenmeler vardı sonra kesildi. Bugun test yaptım negatif. Normalde 5inde yani yarındı test günüm. Hiç ihtimal yok sanırım bu ayı da boş geçtik
İnşallah kuzu. Ama silik bile değildi. Yerleşme kanamasndan kaç gün sonra testte çıkar acabaTestlere bagli kalma canim simdilik. Lekelenme umarim düşündüğümüz seydendir
Kesinlikle çektir Ayşenur ve doğru düzgün bı yerde çektir derim ben Aralık ayında rahim filmi cekindim o zaman tıkanıklık varmış tuplerimde ve bana herşey normal diye rapor yazmışlar bu ay iki gün adet oldum ve doktora gidecem diyordum ya gittim klomenin etkisi olabilirmiş kist felan yokmuş aşılama tedavisine başlayalım dedi doktor tamam dedim eşimden sperm testi benden de rahim filmi varsa çekindiğin getir dedi doktor götürdüm benim tüplerim tıkalı ve rahmim t şeklinde çok darmis bayramdan 4gun önce histereskopi oldum rahim genişletildi ve spiral takıldı iki ay rahim dinlendirilecej iki ay sonra doğal yollarla hamile kalırsın dedi doktorYani rahim filmi cekilmeden tüplerdeki sorun anlaşılmıyo kuzum.. Tıkanıksa doğal yoldan gebe kalınmıyo diye biliyorum.
Ne kadar güzel bak gerçekten doktor çok önemli cidden sevindim senin adina umarım bi an önce kavuşurdum yavruna. Artik rahat bi şekilde önünüze bakin ki herşey kolaylassin. Keşke hepimiz boyle net cevaplar alabilsek kuzumKesinlikle çektir Ayşenur ve doğru düzgün bı yerde çektir derim ben Aralık ayında rahim filmi cekindim o zaman tıkanıklık varmış tuplerimde ve bana herşey normal diye rapor yazmışlar bu ay iki gün adet oldum ve doktora gidecem diyordum ya gittim klomenin etkisi olabilirmiş kist felan yokmuş aşılama tedavisine başlayalım dedi doktor tamam dedim eşimden sperm testi benden de rahim filmi varsa çekindiğin getir dedi doktor götürdüm benim tüplerim tıkalı ve rahmim t şeklinde çok darmis bayramdan 4gun önce histereskopi oldum rahim genişletildi ve spiral takıldı iki ay rahim dinlendirilecej iki ay sonra doğal yollarla hamile kalırsın dedi doktor
İnan hic bi fikrim yok ama adet gününde bi kan ver en net sonuc o olurİnşallah kuzu. Ama silik bile değildi. Yerleşme kanamasndan kaç gün sonra testte çıkar acaba