Gebeliğe Hazırlık Mart ayı FEMARA kullanacak olanlar beraber surecimizi takip edelim geliiiinnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 5. Günüm çok sabırsızım valla ya günleri nasıl geçireceğim daha 9 günüm var

Kızlar günler geçmiyor valla bi yandan da sonucu degistiremeyeceksin boşver ama düşünmeden olmuyor bugün sadece çok az sol kasigim da ara ara bi batma oluyor ama akıntimda var ben ondan olduğunu düşünüyorum bakalım 10. Günden sonraki günlerde vücudumu merak ediyorum şuan bişey hissedeceğimi düşünmüyorum zaten bekleyen herkese sabır versin Rabbim

Meraba Kızlar bende de femara sayesinde 2 kere gebelik yaşadım ama düşükler le sonuclandi . Bakalim bu ay yine femaraya başladım doktorum vermedi ama takiplere gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayirlilari olsun. İnşllah tez zamanda hamile kalırız

Canım düşük için önlemler Alman lazım ama dikkatli ol

8. Gün arkadaşlar kafamda deli sorular acaba bi test yapsam mı ne oluyor felan diye acaba iğne etkisi geçti mi ki bi kere daha çatlatma iğnesi oldum etkisi geçmişti bu günlerde

Evet ya içimden negatif geçiyor ama hep
Benimde. Sırf usuleten yaparım diye 1 tane test aldım bulunsun dıye. 2.yi almadım.

Ztn sankı olsa bıle yıne problem olcak gibime geliyor. Zor süreçler. Kısmet belki 5 yıl belki 10 yıl bekleyeceğiz.
Kaçıncı gün test yapıcakskn

Iyi yapmışın bende toplu aldıklarım var o yüzden yapayım sonra 15. Gün yine yaparım diyorum ama şimdi yapsam da sonucun dogrulugundan emin olamayacağım zaten doktor da 11 Nisan da yaparsın dedi hatta kan verirsin dedi 15. Gün oluyor o günde bana da bazen öyle geliyor ve sonra da diyorum Rabbim büyüktür herşeyde bi hayır vardır senin kaç günün var?

Ben perşembe günü iğneyi yaptırdım. Bugün 7. Gün iğne oldugu gun dahil. Uygulama 12 nisan gösteriyor regl t ar ihini

Evet sen benden bir gün sonra ama aynı gün yapabiliriz bence
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Ya bu aralar son 1 aydır okadar depresifim ki hiç bsysen zevk almıyorum. Bu bebek olayı gittikçe kafamda büyüyor. Resmen beni ele geçirdi. Reglden sonra umutla başlıyorum yine ama negatif testten sonra kendıme gelemıyorum.

Bu arada ben dayanamayıp şöyle bir şey yapacağım bugün cuma ve pazar test yapacağım bu arada zaman geçer en son da haftaya çarşamba 11 Nisan da yaparım hatta buraya her yaptığım testi atacağım bu konu zaten bu zamanlarımı geçirdiğim süreci not etmek için bir nevi Bismillah Rabbim neylerse güzel eyler

Eklentiler

• IMAG0378_1.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 37
Aynen canım bende kafamdan atamıyorum çalışıyorum ama yok her boşlukta acaba bu ay pozitif i göreceğim mi az önce ki test bile beni ne kadar heyecanlandırıyor sonunda üzüleceğimi bilmeme rağmen kendime o kadar kızıyorum ki ama yok hiç kimseyle birşey paylaşmak istemiyorum anlamiuirlarda kendi içimde de böyle yanardağ gibi oldu ama olsun Rabbim görüyor

Ben birde stres kötü etken diye işi bıraktım. 1 yıl oldu. Şimdi de kimse işe almıyor bebek ihtimalim var diye. Ama olmuyor aç mı kalayım :)))

Ben birde stres kötü etken diye işi bıraktım. 1 yıl oldu. Şimdi de kimse işe almıyor bebek ihtimalim var diye. Ama olmuyor aç mı kalayım :)))
Söyleme bebek ihtimal ini canım çalışmak istiyorsan çalış inan iyi gelir

Bugün sabah kalktığımdan beri bel ağrısı var üstüne Benim yerimde duramazligjm çıktı bugün eşimde bende evdeydik eşyaların yerlerini balkonu felan toparladık en son artık belimdeki ağrıdan kendimi koltuğa attım ara ara kasık ağrılarımi hissediyorum hatta akşam koltuktan kalkarken sağ kasık tarafıma cok fena bi sancı girdi ama adette gelebilir diyorum son 4 gün kaldi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…