Gebeliğe Hazırlık Mart ayı FEMARA kullanacak olanlar beraber surecimizi takip edelim geliiiinnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım benim hormonlarda sıkıntı yok iyi canım bence çok büyük değil
Benimki sırf heyecan aramak ya aslında tüp bebek önerdiler eşimin değerleri çok düşük olduğu için.
Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun. Takipteyim sizi.. benim de reglimin ikinci günü. Birazdan doktora gideceğim. 3 ay femara kullandım, olmadı. Bu ay bakalım ne diyecek doktor...
canım hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah. Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun. İnsan zamanla alışıyor galiba. İlk kayıptan sonra ertesi ay hemen hamile kalcam sanmıştım. Sizde problem nedir

Kizlar iğnenin 4. Günü bu sabaha kadar çok şiddetli ağrılarım oldu ama bugün baya azaldı ara ara hafif ağrılar batmalar oluyor anlık sadece ve 3 gündür ilişki oluyor inşallah Rabbim in izniyle tüplerim felan tıkalı değilse ümitliyim ama Rabbim nasip etmediği sürece de ne yapsak boş nasip bakalım 10 gün daha bekleyeceğim ara ara surecimi paylaşacağım

femara mı kullandın canım

gonalf iğne herhalde değilim iki si bir arada oluyormuki kişide yumurta büyüttüçü sonuçta
Canım gonal f yumurta büyütücü femara da rahmi yumurtaliklari besliyormuş klomen den çok daha etkili oluyor bunlar sağlıklı yumurta oluşturuyor lar bakalım ilk defa denedim sonuç olumlu olur inşallah

Canım gonal f yumurta büyütücü femara da rahmi yumurtaliklari besliyormuş klomen den çok daha etkili oluyor bunlar sağlıklı yumurta oluşturuyor lar bakalım ilk defa denedim sonuç olumlu olur inşallah
inşallah tutar canım bende 3. klomenim di bu ay bugün iğnenin 8 ci günü benim benim de bu tutmaz sa femaraya geçelim dedi doktor ben hem femara hemde klomen bir arada kullansam olur mu acaba

inşallah tutar canım bende 3. klomenim di bu ay bugün iğnenin 8 ci günü benim benim de bu tutmaz sa femaraya geçelim dedi doktor ben hem femara hemde klomen bir arada kullansam olur mu acaba
Yok canım öyle olmaz ikisi bi arada doktorun nasıl verirse öyle yao

klomen bende işe yaramıyor bir tane büyümüş hatta bu ay 17 mm di oda olmaz sanırım günde 3 tane içtim öyle büyüdü oda 1 tane
Hım o zaman aslında sana gonal f yani iğne çok iyi gelir normalde klomenle büyümeyen yumurtalara gonal f büyütüyor

Hım o zaman aslında sana gonal f yani iğne çok iyi gelir normalde klomenle büyümeyen yumurtalara gonal f büyütüyor
doktor ra dedim olmaz dedi o zaman sana sıkı takip lazım bir sürü yumurtan buyur zararlı olur dedi femaraya geçelim dedi birde o iğneler pahalı galiba sen kaç tane yaptın ve fiyat ne kadar verdin iğnelere

doktor ra dedim olmaz dedi o zaman sana sıkı takip lazım bir sürü yumurtan buyur zararlı olur dedi femaraya geçelim dedi birde o iğneler pahalı galiba sen kaç tane yaptın ve fiyat ne kadar verdin iğnelere
Canım dozu az tutabilir çok olmasın diye yada bi ay sıkı takip etsin yani doktor da canım 450 lik aldım ben 230 tl mi neydi eşim ödedi tam emin değilim ama bu civardaydi 450 yi ben 62.5 günlük dozla 7 gün vurdum göbekten

inşallah işe yarar bebeğin gelir canım kaçtane yumurtan oldu peki

inşallah işe yarar bebeğin gelir canım kaçtane yumurtan oldu peki
Insallah canım 2 yumurta oldu canım 1 sağda 1 solda benim klomen le de oluyordu 2 tane ama hiç sonuç alamadim bakalım inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olur Tüm isteyenlere de Rabbim nasip etsin banada

amin canım inşallah tutar ya allah isteyen herkese nasip etsin

Ben kullandım kızlar şimdi yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…