Benimki sırf heyecan aramak ya aslında tüp bebek önerdiler eşimin değerleri çok düşük olduğu için.Yok canım benim hormonlarda sıkıntı yok iyi canım bence çok büyük değil
canım hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah. Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun. İnsan zamanla alışıyor galiba. İlk kayıptan sonra ertesi ay hemen hamile kalcam sanmıştım. Sizde problem nedirKızlar hakkınızda hayırlısı olsun. Takipteyim sizi.. benim de reglimin ikinci günü. Birazdan doktora gideceğim. 3 ay femara kullandım, olmadı. Bu ay bakalım ne diyecek doktor...
femara mı kullandın canımKizlar iğnenin 4. Günü bu sabaha kadar çok şiddetli ağrılarım oldu ama bugün baya azaldı ara ara hafif ağrılar batmalar oluyor anlık sadece ve 3 gündür ilişki oluyor inşallah Rabbim in izniyle tüplerim felan tıkalı değilse ümitliyim ama Rabbim nasip etmediği sürece de ne yapsak boş nasip bakalım 10 gün daha bekleyeceğim ara ara surecimi paylaşacağım
Femara+gonal f canımfemara mı kullandın canım
gonalf iğne herhalde değilim iki si bir arada oluyormuki kişide yumurta büyüttüçü sonuçtaFemara+gonal f canım
Canım gonal f yumurta büyütücü femara da rahmi yumurtaliklari besliyormuş klomen den çok daha etkili oluyor bunlar sağlıklı yumurta oluşturuyor lar bakalım ilk defa denedim sonuç olumlu olur inşallahgonalf iğne herhalde değilim iki si bir arada oluyormuki kişide yumurta büyüttüçü sonuçta
inşallah tutar canım bende 3. klomenim di bu ay bugün iğnenin 8 ci günü benim benim de bu tutmaz sa femaraya geçelim dedi doktor ben hem femara hemde klomen bir arada kullansam olur mu acabaCanım gonal f yumurta büyütücü femara da rahmi yumurtaliklari besliyormuş klomen den çok daha etkili oluyor bunlar sağlıklı yumurta oluşturuyor lar bakalım ilk defa denedim sonuç olumlu olur inşallah
Yok canım öyle olmaz ikisi bi arada doktorun nasıl verirse öyle yaoinşallah tutar canım bende 3. klomenim di bu ay bugün iğnenin 8 ci günü benim benim de bu tutmaz sa femaraya geçelim dedi doktor ben hem femara hemde klomen bir arada kullansam olur mu acaba
klomen bende işe yaramıyor bir tane büyümüş hatta bu ay 17 mm di oda olmaz sanırım günde 3 tane içtim öyle büyüdü oda 1 taneYok canım öyle olmaz ikisi bi arada doktorun nasıl verirse öyle yao
Hım o zaman aslında sana gonal f yani iğne çok iyi gelir normalde klomenle büyümeyen yumurtalara gonal f büyütüyorklomen bende işe yaramıyor bir tane büyümüş hatta bu ay 17 mm di oda olmaz sanırım günde 3 tane içtim öyle büyüdü oda 1 tane
doktor ra dedim olmaz dedi o zaman sana sıkı takip lazım bir sürü yumurtan buyur zararlı olur dedi femaraya geçelim dedi birde o iğneler pahalı galiba sen kaç tane yaptın ve fiyat ne kadar verdin iğnelereHım o zaman aslında sana gonal f yani iğne çok iyi gelir normalde klomenle büyümeyen yumurtalara gonal f büyütüyor
Canım dozu az tutabilir çok olmasın diye yada bi ay sıkı takip etsin yani doktor da canım 450 lik aldım ben 230 tl mi neydi eşim ödedi tam emin değilim ama bu civardaydi 450 yi ben 62.5 günlük dozla 7 gün vurdum göbektendoktor ra dedim olmaz dedi o zaman sana sıkı takip lazım bir sürü yumurtan buyur zararlı olur dedi femaraya geçelim dedi birde o iğneler pahalı galiba sen kaç tane yaptın ve fiyat ne kadar verdin iğnelere
inşallah işe yarar bebeğin gelir canım kaçtane yumurtan oldu pekiCanım dozu az tutabilir çok olmasın diye yada bi ay sıkı takip etsin yani doktor da canım 450 lik aldım ben 230 tl mi neydi eşim ödedi tam emin değilim ama bu civardaydi 450 yi ben 62.5 günlük dozla 7 gün vurdum göbekten
Insallah canıminşallah işe yarar bebeğin gelir canım kaçtane yumurtan oldu peki
amin canım inşallah tutar ya allah isteyen herkese nasip etsinInsallah canım2 yumurta oldu canım 1 sağda 1 solda benim klomen le de oluyordu 2 tane ama hiç sonuç alamadim bakalım inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olur Tüm isteyenlere de Rabbim nasip etsin banada
Âmin canım inşallahamin canım inşallah tutar ya allah isteyen herkese nasip etsin
Bende aynı durumdayım çatlatma iğnesi nin kaçıncı günü canımBen kullandım kızlar şimdi yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz dua edin nolur
Bana iğne yapmıyo canım dr daha yeni yumurtladım yada yumurtluyorum ağrım war bakalım inşallah bunay hayırlısyla olur :)Bende aynı durumdayım çatlatma iğnesi nin kaçıncı günü canım
Insallah canımBana iğne yapmıyo canım dr daha yeni yumurtladım yada yumurtluyorum ağrım war bakalım inşallah bunay hayırlısyla olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?