Tahlim sonucum 27 cıktı. Ama ben pazartesi ovritelle vurdum yarim doz 3 gun sonra yine test vereceğiz ona göre çıkacak. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi canlar yaa yardimci olursaniz sevinirim. Yoksa da ben artik pazar günü yazarim durumları

Darısı başımıza maşallah

Sonucunuzu çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler almanız nasip olur. Ben transfer için adet bekliyorum. Sessizce yazılanları takip ediyorum o yüzden..

Maşallah bu değeriniz bile çok güzel eminim diğer kan değeriniz de çok güzel gelir. Sağlıklı sıhhatli kucağına alasın. Darısı bizlere
Canım senin sonucuna ben de çok üzüldüm.. ne desek boş olacak ama Allah büyüktür. Her şeyin bir zamanı var.. İnşallah bu çektiklerimizi unutacağımız günler gelecek

Sonucunuzu çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler almanız nasip olur. Ben transfer için adet bekliyorum. Sessizce yazılanları takip ediyorum o yüzden..
Merhaba,ben de adet bekliyorum,aynı durumdaymışız,kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek size?

Bende çok merak ediyorum umarım iyidir perşembe günü önemli diyordu dua ettim ama umarım kötü bir şey yoktur

Slm cnm çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? bir süredir vakit çabuk geçsin diye girmiyordum, transferim bir sonraki regl a dedi doktorum korona nedeniyle ertelenmişti 3 ay demişti. nisanı bekliyorum şimdi akabinde transfer öncesi ilaçları alıp kullanmaya başlayacağım sanırım transferim de bir aksilik olmaz ise bayramdan sonraya kalır düşünüyorum

Kızlar benm 5. Gün transferim 2 tane yapıldı bugün 8. Gün dün kan verdim 115 çıktı bugün 162 normal mi sizce
Normal bence 48 saate minimum %60 istiyorlar çünkü, seninki 24 saate göre gayet iyi. yarın bir daha verirsen bence rahatlarsın. Gözün aydın şimdiden, sağlıkla kucağına al inşallah

Normal bence 48 saate minimum %60 istiyorlar çünkü, seninki 24 saate göre gayet iyi. yarın bir daha verirsen bence rahatlarsın. Gözün aydın şimdiden, sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah ya inanamadığım için sürekli şüphe duyuyorum Allah ım bu zor yolda hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir süreç

İyi canım dün transfer oldu
Ben de yokluğunu farketmiştim hatta dedim heralde transferinde sıkıntı çıktı çok üzülmüştüm. Sonra iyi olduğunu transfer olduğunu öğrenince çok sevindim haber verdiğiniz için teşekkürler dualarımda inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alalım

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba. Bende pazartesi toplama yapıldı fakat ohss riskim olduğu için 2 ay dinlendirme verdi. 2. Adetiniz ne zaman geldi? Geldikten sonra kaçıncı gün transfer yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…