İnsallah canımAnladım kuzum. Allah yardımcımız olsun. Bende öğrendiğimde şaşırmıştım. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah transferlerimiz tutsun hayırlısıyla da tekrar sil baştan başlamak zorunda kalmayalım
Evet çok inş yarın 9.30 da gireceğim opu ya dualarınızı bekliyorumB beatiful81 merhaba siz yarın mı yumurta toplama işlemi olacaksınz ? Okudum formda şimdi yazınızı
Dualarım sizinle inşallah kaliteli embriyolarınız olurEvet çok inş yarın 9.30 da gireceğim opu ya dualarınızı bekliyorum
Merhabalar bazı doktorlar hcg içeren iğne veriyorlar ben kullanmadım ama forumlarda kullananlar olmuştu. Sadece şuna dikkat edin o iğnenin etkisi 1 hafta 10 gün sürüyor sanırım bu arada test yaparsanız yalancı pozitif görebilirsiniz.MerhabalarBen de Mart ayında transfer olacağım nasipse başladım 3. Deneme için transfer hazırlığına. İki adet 5. Gün minnaklarımı verecekler Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah Hepimiz evlatlarımıza kavuşalım hayırlısı ile bana dondurulmuş transfer aşamasında çatlatma iğnesi gibi hcg içeren bir sıvı vereceklermiş hiç bilgim yok da bileğisin olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Doktordan doktora değişiyor kuzum ama ortalama 20. Günlerde transfer yapılıyor ya ona göre hesaplayabilirsin adet gününden sonra ben mesaj sat 31 Ocak transfer 19 subatBende çok değil en fazla 1 saat aksama oluyor oda unutuyorum
Teşekkür ederim canısı
Evet kuşummmm
Normalde yarındı kontrolüm hava şartlarından dolayı garantiye alalım salı çağıralım seni kontrole dediler nasipse sıkıntı yoksa gün verilecek inşallah
Kotnrolden ne kadar zaman sonra gün veriyorlardı transfer için kafam karıştı biraz
DuygulandımBurda bu bizim Büşra canım hani sormuştun yaa unuttum sanırımo artık anne darısı bize
Hcg iğnesi dediğin çatlatma iğnesi mi acaba? Dondurulmuşta çatlatma iğnesi vermezler.Merhabalarrrben 3.deneme için transfer olacağım Mart sonuna nasipse bir şey danışmak istiyorum sizlere acaba bu dondurulmuş transferde hcg iğnesi verilecekmiş bana nasıl bir şey oluyor
Geçmiş olsun canım, özel bir sorun mu oldu yoksa erken dönemdeki düşük riski gibi bir şey mi? Kendinden haber et, umarım geçer sorun her neyseDuygulandımdüşük riskim var doktora gittim bugün bakalım durumumuz ne olacak
MerhabaMerhabalarBen de Mart ayında transfer olacağım nasipse başladım 3. Deneme için transfer hazırlığına. İki adet 5. Gün minnaklarımı verecekler Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah Hepimiz evlatlarımıza kavuşalım hayırlısı ile bana dondurulmuş transfer aşamasında çatlatma iğnesi gibi hcg içeren bir sıvı vereceklermiş hiç bilgim yok da bileğisin olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Ya bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu zaten nasıl gittim ne dedim hiç farkında değilim ama doktorun söyledikleri harfiyen beynimde kese haftasına göre gelişimi güzelmiş yolk u da gördü ama çok haraketli dedi aşagıya kaymaya çalışıyor bu yüzden lekelenmen başlıyor dedi aşagıya kayarsa da düşükle sonuçlanırHcg iğnesi dediğin çatlatma iğnesi mi acaba? Dondurulmuşta çatlatma iğnesi vermezler.
Geçmiş olsun canım, özel bir sorun mu oldu yoksa erken dönemdeki düşük riski gibi bir şey mi? Kendinden haber et, umarım geçer sorun her neyse
Öyleyse sen bol bol yatıcaksın canım doktorun da öyle önermiştir herhalde. Bebek yerini iyice sağlamlaştırana kadar dinlen iyice. Umarım yerinde kalır minik, sen stres yapmamaya çalış, bir de stresini hissetmesinYa bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu zaten nasıl gittim ne dedim hiç farkında değilim ama doktorun söyledikleri harfiyen beynimde kese haftasına göre gelişimi güzelmiş yolk u da gördü ama çok haraketli dedi aşagıya kaymaya çalışıyor bu yüzden lekelenmen başlıyor dedi aşagıya kayarsa da düşükle sonuçlanır
Çok teşekkür ederimMerhabalar bazı doktorlar hcg içeren iğne veriyorlar ben kullanmadım ama forumlarda kullananlar olmuştu. Sadece şuna dikkat edin o iğnenin etkisi 1 hafta 10 gün sürüyor sanırım bu arada test yaparsanız yalancı pozitif görebilirsiniz.
Yani evde test yalan olduMerhabaBen kullandım…. bilginiz olsun hcg içeriği 1 hafta 10 gün diyorlar bilmiyorum ama kan verdiğinizde o süre içinde yani kandaki değer en fazla 20-30 yükseltiyormuş . Kısacası siz 50 gibi bir değerle karşılaşırsanız yalancı pozitif demeyin gerçek pozitif bildiğim kadarı bu duyduğum kadarıyla hayırlı olsun şimdiden
Aynen dinlen dedi hatta kan aldı sonucuna göre yatış verebiliriz dedi ama yatış bile versek evdeki dinlenmenden başka bir şey yapmıyoruz dedi sonucumda hala çıkmamış galiba e nabıza yansımamış yarın arayıp bilgi alacağım yatış derse de yatacağım hastaneye bakalımÖyleyse sen bol bol yatıcaksın canım doktorun da öyle önermiştir herhalde. Bebek yerini iyice sağlamlaştırana kadar dinlen iyice. Umarım yerinde kalır minik, sen stres yapmamaya çalış, bir de stresini hissetmesin
Aaaa ne güzel inşallah güzel ve kaliteli yumoşların olur ve sağlıklı sekilde transferini de beklersinEvet çok inş yarın 9.30 da gireceğim opu ya dualarınızı bekliyorum
Anladım canım çok sağol benim bian kafam karıştıDoktordan doktora değişiyor kuzum ama ortalama 20. Günlerde transfer yapılıyor ya ona göre hesaplayabilirsin adet gününden sonra ben mesaj sat 31 Ocak transfer 19 subat
Aaaaaa ciddimisin çok üzüldüm yaaa Allah korusun hayra yor hayır olsun inşallah sana sımsıkı sarılır ve sorunsuz ilerler gebeliğinDuygulandımdüşük riskim var doktora gittim bugün bakalım durumumuz ne olacak
İnşallah canımAaaa ne güzel inşallah güzel ve kaliteli yumoşların olur ve sağlıklı sekilde transferini de beklersin
Anladım canım çok sağol benim bian kafam karıştı
Aaaaaa ciddimisin çok üzüldüm yaaa Allah korusun hayra yor hayır olsun inşallah sana sımsıkı sarılır ve sorunsuz ilerler gebeliğin
Çok dikkat et kendine bol bol dinlenmeye uzunmaya bak yorma kendini çok inşallah iyi haber alırsınİnşallah canım
Kuzum bence dikkat et saatlere 1saatten bişy olcağını sanmıyorum ama çok fazla geciktirme ya da erken almaKızlar bişi sorucam bu estrofem ve folik asit saat olarak aksatılsa bişi olur mu yaaa dikkat ediyorum ama kaçıyor bazen zaman
Yatıyorum canım başka yaptığım bir şey yokÇok dikkat et kendine bol bol dinlenmeye uzunmaya bak yorma kendini çok inşallah iyi haber alırsın
İnşallah daha dikkatli olucamKuzum bence dikkat et saatlere 1saatten bişy olcağını sanmıyorum ama çok fazla geciktirme ya da erken alma