Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun oldu kusura bakmayın.. Ben kendim araştırıyorum açıkcası yeni öğreniyorum yeni başlamıstım gecen aylarda. Femara kullandım yumurtam güzel büyümüştü adetimin 11. Günüydü 18mm yumurtam vardı Dr ilk önce cok güzel konustu flan snra benim aklıma rahim duvarı kalınlıgım kaç diye sormak geldi sordm 5mm olursada tutmaz diyip bni gönderdi ne bi ilaç ne bişey.. tutmadı da döllendimi onu bile bilmiyrm catladımı onu da bilmiyrm çünkü geri çağırmadı.. burdan araştırıp gördüm ilaçları artık o doktora gitmiyorum. Sanırsam estrofem de transfer olacak kişiler adet zamanında başlıyor ama femara klomen gibi ilaç kullananlar çatlatma iğnesinden snra kullanılıyorAdetimin 2. Gunu basladim. pazartesi ( 1 hafta olmus oluyo) kontrolum var hersey guzel olursa cuma transfer estrofemi gunde 2 vajinal aliyorum
İmtihan dünyasında bizim imtihanımızda bu sabredıp iyi düşünüyorum bi kızım var onun için deniyorum insallah Rabbim nasip eder isteyen bakacak herkeseBeslenmene dikkat et. Düzenli spor en azından yürüyüş yapmaya çalış. Biz zor vakayız. Ama Allaha zor yok. O isterse olacak. Bir yumurtadan olduk hepimiz. Çok dua et, çok inan. Tek bir yumurta lazım bize. Bak benim tek embriyom var. Havuz yapalım dedim doktora. Kabul etmedi. O çileyi çektiremem sana senin yumurtaların kötü dedi. Bunu transfer edelim sonrasına bakarız dedi. Hep çok kötüydü yumurtam. 1 tane bazen 2 tane çıkıyordu.
Amiin insallah .evet genetik mi diyorlar doktorlar ama annem 38de baslamıs belirtiler40da girmiş menopoza .ben oldum olası duzensız olurdum hep ama olurdum .nisan 1de kürtaj oldum kalbi durdu kürtaj sonrası rezervler azaldı dediler sok oldum bianda nedensiz .Aile de erken menopoz olan mı var. Genelde genetik oluyor bu durum. Benim adetlerim çok düzenlidir ama gel gör ki bir yumurtam oldu sağlıklı. Bende 28 yaşındayım. Rabbim hepimize güç kuvvet versin. Canını sıkma sakın 1 yumurta 1 yumurtadır Bende öncesinde çok üzüldüm ağladım ama sonra 1 yumurtama şükrettim. O yüzden sakın üzme kendini. Hayırlısıyla inşallah Emeklerimizin karşılığını göreceğiz Rabbimin izniyle
Merhaba canım çikolata kisti ile ilgili hiç bilgim yok malisef ama İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın. Gönlünü ferah tut nasip olduysa her türlü bebeğin tutarMerabalar insallah guzel haberler aliriz arkadaslar bende yumurta toplama islemi icin gonal f ve merinofer 150 kullaniyorum 3. Gunumdeyim yanliz iki yumurtaligimda cok buyuk ikisinin toplami10 cm cikolata kistim var tup bebege basladik cikolata kisti olup yumurtasi toplanan ve ilk denemede tutan arkadaslar var mi
Anladım kuzum. Allah yardımcımız olsun. Bende öğrendiğimde şaşırmıştım. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah transferlerimiz tutsun hayırlısıyla da tekrar sil baştan başlamak zorunda kalmayalımAmiin insallah .evet genetik mi diyorlar doktorlar ama annem 38de baslamıs belirtiler40da girmiş menopoza .ben oldum olası duzensız olurdum hep ama olurdum .nisan 1de kürtaj oldum kalbi durdu kürtaj sonrası rezervler azaldı dediler sok oldum bianda nedensiz .
Canım sen hangi aşamadasınDoktorunuz kim bende Kayseri acıbadem
Tamam canımbsra61 Burdayizz
Hayirlisi olsun canim guzel haberlerini bekliyorum burdanMerhabalar canım benimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim mevcut. 8 Marta transfer oldum inşAllah hayırlısıyla hayırlı haber alırım
Insallah aminİnşAllah kuzum ya Seninde herşey yolunda gider inşAllah. Hep birlikte pozitifleri görürüz
Bende çok değil en fazla 1 saat aksama oluyor oda unutuyorumBen dün 12 saat arayla aldığım progesteronu uyuyakaldığım için 2 buçuk saat geç yaptım sorun olmıcanı biliyordum ama yine de hastaneye sordum. Hiçbir şey olmaz dediler. Folik asitte zaten öyle bir kıstas yok. Estrofem hiç kullanmadım canım onu bilen bir cevaplasın ama sorun olmaz herhalde. Tabi yine de bir rutin oluşturmak faydalı olur. Zaten öyle yarım saat sarkmaların hiç önemi yok bu bahsettiğimiz ilaçlarda. Verirken doktorlar bile diyor yarım saat erken geç bir şey olmaz diye.
Teşekkür ederim canısıFolik asit aksarsa onemli deilde bana estrofemi saatinde al dediler canim
Evet kuşummmmTamam canım
Iron Butterfly şeydaa seninde transfer tarihin belli olmuş çok güzel geçer inşallah rabbim yardımcınız olsun minnoşlarınızı alın ve gelin
Burda bu bizim Büşra canım hani sormuştun yaa unuttum sanırım o artık anne darısı bizebsra61 Burdayizz
Oyleymis canim onun adina cok mutlu oldumBurda bu bizim Büşra canım hani sormuştun yaa unuttum sanırım o artık anne darısı bize
Benim iki sefer opu oldu ilkinde 2 yumurta oldu 3.gun donduruldu ikinci opuda 4 yumurta oldu sadece 1 tane 5.gune gelmiş sonrada progesteron ve TSH hormonlarım baya yüksek çıktı onlar düşerse bu ay transfer olacak hayırlısı 3 senedir uğraşıyorum iki düşük yaşadım yaş oldu 43 kusura bakma biraz uzun olduCanım sen hangi aşamadasın
Yaaaaa darısı bizlere hepimize artıkOyleymis canim onun adina cok mutlu oldum