MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kizlar size bomba bir soruyla geldim estrofemi vajinal aliyorum ben sabah aksam bugun 4. Gundi ve dehset akintim var ilacin kalintisi deil zaten ne kadarcikki ilac bu su gibi bi akinti bilen yasayan duyan varmi

Adetimin 2. Gunu basladim. pazartesi ( 1 hafta olmus oluyo) kontrolum var hersey guzel olursa cuma transfer estrofemi gunde 2 vajinal aliyorum
Uzun oldu kusura bakmayın.. Ben kendim araştırıyorum açıkcası yeni öğreniyorum yeni başlamıstım gecen aylarda. Femara kullandım yumurtam güzel büyümüştü adetimin 11. Günüydü 18mm yumurtam vardı Dr ilk önce cok güzel konustu flan snra benim aklıma rahim duvarı kalınlıgım kaç diye sormak geldi sordm 5mm olursada tutmaz diyip bni gönderdi ne bi ilaç ne bişey.. tutmadı da döllendimi onu bile bilmiyrm catladımı onu da bilmiyrm çünkü geri çağırmadı.. burdan araştırıp gördüm ilaçları artık o doktora gitmiyorum. Sanırsam estrofem de transfer olacak kişiler adet zamanında başlıyor ama femara klomen gibi ilaç kullananlar çatlatma iğnesinden snra kullanılıyor

Femara klomen tarzi hic kullanmadim bilgim yok onlardan ben direk tup bebege yoneldim

İmtihan dünyasında bizim imtihanımızda bu sabredıp iyi düşünüyorum bi kızım var onun için deniyorum insallah Rabbim nasip eder isteyen bakacak herkese

Amiin insallah .evet genetik mi diyorlar doktorlar ama annem 38de baslamıs belirtiler40da girmiş menopoza .ben oldum olası duzensız olurdum hep ama olurdum .nisan 1de kürtaj oldum kalbi durdu kürtaj sonrası rezervler azaldı dediler sok oldum bianda nedensiz .

Merhaba canım çikolata kisti ile ilgili hiç bilgim yok malisef ama İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın. Gönlünü ferah tut nasip olduysa her türlü bebeğin tutar

Anladım kuzum. Allah yardımcımız olsun. Bende öğrendiğimde şaşırmıştım. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah transferlerimiz tutsun hayırlısıyla da tekrar sil baştan başlamak zorunda kalmayalım

Merhabalar Ben de Mart ayında transfer olacağım nasipsebaşladım 3. Deneme için transfer hazırlığına. İki adet 5. Gün minnaklarımı verecekler Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah Hepimiz evlatlarımıza kavuşalım hayırlısı ile bana dondurulmuş transfer aşamasında çatlatma iğnesi gibi hcg içeren bir sıvı vereceklermiş hiç bilgim yok da bileğisin olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Bende çok değil en fazla 1 saat aksama oluyor oda unutuyorum
Folik asit aksarsa onemli deilde bana estrofemi saatinde al dediler canim
Teşekkür ederim canısı
Tamam canım
Iron Butterfly şeydaa seninde transfer tarihin belli olmuş çok güzel geçer inşallah rabbim yardımcınız olsun minnoşlarınızı alın ve gelin
Evet kuşummmm
Normalde yarındı kontrolüm hava şartlarından dolayı garantiye alalım salı çağıralım seni kontrole dediler nasipse sıkıntı yoksa gün verilecek inşallah

Kotnrolden ne kadar zaman sonra gün veriyorlardı transfer için kafam karıştı biraz

Merhabalarrr ben 3.deneme için transfer olacağım Mart sonuna nasipsebir şey danışmak istiyorum sizlere acaba bu dondurulmuş transferde hcg iğnesi verilecekmiş bana nasıl bir şey oluyor

Canım sen hangi aşamadasın
Benim iki sefer opu oldu ilkinde 2 yumurta oldu 3.gun donduruldu ikinci opuda 4 yumurta oldu sadece 1 tane 5.gune gelmiş sonrada progesteron ve TSH hormonlarım baya yüksek çıktı onlar düşerse bu ay transfer olacak hayırlısı 3 senedir uğraşıyorum iki düşük yaşadım yaş oldu 43 kusura bakma biraz uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…