MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yatıyorum canım başka yaptığım bir şey yok
İnşallah inşallah 🤲🏼🤲🏼
Olsun streste yapma bak geden gün camdaki kızı izledim kadın hamile yaa komtrole gidiyor doktora soruyo bebek oluşunca herşeyi hisseder mi diye kadın evet dedi sen üzülüp stres yaparsan bebekte yerini yadırgarmış ben çok duygulandım artık hep kulağıma küpe bu sözler belki sende izledin seninde aklında bulunsun istedim ❤️

Olsun streste yapma bak geden gün camdaki kızı izledim kadın hamile yaa komtrole gidiyor doktora soruyo bebek oluşunca herşeyi hisseder mi diye kadın evet dedi sen üzülüp stres yaparsan bebekte yerini yadırgarmış ben çok duygulandım artık hep kulağıma küpe bu sözler belki sende izledin seninde aklında bulunsun istedim ❤️
Yok izlememiştim ☺️
Ama iyiyim doktordan çıktıktan sonra toparlamak zorunda kaldım ben moral bozunca eşim daha kötü oluyor malesef

Yok izlememiştim ☺️
Ama iyiyim doktordan çıktıktan sonra toparlamak zorunda kaldım ben moral bozunca eşim daha kötü oluyor malesef
Hep iyi ol inşallah llahın izni ile minişimiz seninle o teyzelerine bi umut bi mutluluk oda biliyor annesi bırakmaz seni 😇😇😇😇

Merhabalar bende 9 Mart'ta 3. Transferimi oldum rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. Olsa da olmasa da rabbimden gelen herşeye gönlüm razı. Tevekkül edip bekleyelim rabbim neylerse güzel eyler 🤲🥰

Merhabalar bende 9 Mart'ta 3. Transferimi oldum rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. Olsa da olmasa da rabbimden gelen herşeye gönlüm razı. Tevekkül edip bekleyelim rabbim neylerse güzel eyler 🤲🥰
Hoşgeldin canım yeni gelen dostlar hepinizin de tedavisi hayırlı olsun bayrağı size bırakıyoruz yavaştan inşallah Rabbim hiçbirimizi boş çevirmez🤲🤲

🥰🥰🙈 inşallah canım inşallah 🤲🏼
Canımm çok takip edemiyorum ama inşallah herşey güzel ilerler darısı bizlere inşallah hayırlı olsun 🥰 Benim henüz hiç denemem yok ama hamile kalırsam 9 ay bende yatıcam maalesef iğne ilaç kullanmam lazımmış düşük ve erken doğum riski için 😏

Merhabalar bazı doktorlar hcg içeren iğne veriyorlar ben kullanmadım ama forumlarda kullananlar olmuştu. Sadece şuna dikkat edin o iğnenin etkisi 1 hafta 10 gün sürüyor sanırım bu arada test yaparsanız yalancı pozitif görebilirsiniz.
Ozaman benimki yalancı mı yaa ben 4 martta vurdum o iğneyi. şimdi hayallerim suya mı düştü çok moralim bozulda yaa

Canımm çok takip edemiyorum ama inşallah herşey güzel ilerler darısı bizlere inşallah hayırlı olsun 🥰 Benim henüz hiç denemem yok ama hamile kalırsam 9 ay bende yatıcam maalesef iğne ilaç kullanmam lazımmış düşük ve erken doğum riski için 😏
İnşallah canım 🤲🏼
Bende de öyle gözüküyor şuanlık zor birde unutmuşum yatış pozisyonunu sormayı 😁 sol tarafım şimdiden ağrımaya başladı

Kızlar testim negatife döndü. Dün nasıl ikinci çizgi çıktı bilmiyorum. Ama bugun yok hiç çizgi çıkmadı koyulaşmış beklerken başka eczaneden almıştım bunları test ile alakalı sorun olduğunu sanmıyorum. Benim sevincim 1 gün bile sürmedi. Kötü oldum çok sevinmiştim ama malisef negatifim erken teste mutlaka bişi çıkması lazımdı ama yok sıfır

Zaten içimin bi tarafı bi tuaf dı sebebi buymuş. İkiside nasıl tutmadı bilmiyorum ama eminim tutmadığına Allahndan eşime söylememiştim

Kızlarrrrrrrrr galiba geliyorum diyor bebeğimmmm

Eklentiler

• A325CED6-D4FE-4E23-9FE1-1A2D91F39A13.jpeg
    A325CED6-D4FE-4E23-9FE1-1A2D91F39A13.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 12BED4F5-06CE-42D3-AB1E-A11DC6952419.jpeg
    12BED4F5-06CE-42D3-AB1E-A11DC6952419.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 56
X