- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Olsun streste yapma bak geden gün camdaki kızı izledim kadın hamile yaa komtrole gidiyor doktora soruyo bebek oluşunca herşeyi hisseder mi diye kadın evet dedi sen üzülüp stres yaparsan bebekte yerini yadırgarmış ben çok duygulandım artık hep kulağıma küpe bu sözler belki sende izledin seninde aklında bulunsun istedimYatıyorum canım başka yaptığım bir şey yok
İnşallah inşallah
Yok izlememiştimOlsun streste yapma bak geden gün camdaki kızı izledim kadın hamile yaa komtrole gidiyor doktora soruyo bebek oluşunca herşeyi hisseder mi diye kadın evet dedi sen üzülüp stres yaparsan bebekte yerini yadırgarmış ben çok duygulandım artık hep kulağıma küpe bu sözler belki sende izledin seninde aklında bulunsun istedim
Hep iyi ol inşallah llahın izni ile minişimiz seninle o teyzelerine bi umut bi mutluluk oda biliyor annesi bırakmaz seniYok izlememiştim
Ama iyiyim doktordan çıktıktan sonra toparlamak zorunda kaldım ben moral bozunca eşim daha kötü oluyor malesef
Hep iyi ol inşallah llahın izni ile minişimiz seninle o teyzelerine bi umut bi mutluluk oda biliyor annesi bırakmaz seni
Hoşgeldin canım yeni gelen dostlar hepinizin de tedavisi hayırlı olsun bayrağı size bırakıyoruz yavaştan inşallah Rabbim hiçbirimizi boş çevirmezMerhabalar bende 9 Mart'ta 3. Transferimi oldum rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. Olsa da olmasa da rabbimden gelen herşeye gönlüm razı. Tevekkül edip bekleyelim rabbim neylerse güzel eyler
Canımm çok takip edemiyorum ama inşallah herşey güzel ilerler darısı bizlere inşallah hayırlı olsuninşallah canım inşallah
Ozaman benimki yalancı mı yaa ben 4 martta vurdum o iğneyi. şimdi hayallerim suya mı düştü çok moralim bozulda yaaMerhabalar bazı doktorlar hcg içeren iğne veriyorlar ben kullanmadım ama forumlarda kullananlar olmuştu. Sadece şuna dikkat edin o iğnenin etkisi 1 hafta 10 gün sürüyor sanırım bu arada test yaparsanız yalancı pozitif görebilirsiniz.
Ben transferden sonra 3.4. Günde sıfırlanıyor diye biliyorum. Çok inceledim test yapanların çizgi gelişimini. Sizinki gerçek pozitif bence.Ozaman benimki yalancı mı yaa ben 4 martta vurdum o iğneyi. şimdi hayallerim suya mı düştü çok moralim bozulda yaa
İnşallah canımBen transferden sonra 3.4. Günde sıfırlanıyor diye biliyorum. Çok inceledim test yapanların çizgi gelişimini. Sizinki gerçek pozitif bence.
İnşallah canımCanımm çok takip edemiyorum ama inşallah herşey güzel ilerler darısı bizlere inşallah hayırlı olsunBenim henüz hiç denemem yok ama hamile kalırsam 9 ay bende yatıcam maalesef iğne ilaç kullanmam lazımmış düşük ve erken doğum riski için
Tatlım sakin ol çünkü iğne etkisi olsa gün geçtikçe azalırdı seninki gün geçtikçe daha da kızarıyorİnşallah canım
Çok sağolun amin allah razı olsunDualarım sizinle inşallah kaliteli embriyolarınız olur