Bende gordum sanki ama gormek istedigim icinmi gordum bilmiyorumIron Butterfly canım bugün 5.günüm az önce dayanamadm test yaptm sizce var muıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gordum sanki ama gormek istedigim icinmi gordum bilmiyorumIron Butterfly canım bugün 5.günüm az önce dayanamadm test yaptm sizce var muıı
İşte hikmetinden sual olmuyor, hayırlısı değilmiş diyeceksin, bir dahakine diyeceksin, kendine daha iyi bakacak, yine binbir umutla deneyeceksin. Şu an yapabileceğin en iyi şey uzaklaşmak ve dinlenmek. Ne desek boş tabi fakat yanındayız, ellerinden tutuyoruz seni en iyi biz anlar, biz biliriz. Rabbim sonrakinde yüzünü güldürsünSonuç 0.1 hayallerim umutlarım gıttı
Pes etmek yok kuzum. Olana kadar devam edeceğiz. Rabbim elbet bir gün yüzümüze gülecek. Lütfen pes etmeSonuç 0.1 hayallerim umutlarım gıttı
Ben muglada oturuyorum tedavim antalyada 2 gun kalmayi dusunuyorum yani cuma transfer olucam pazar donmeyi dusunuyorum ama aklim gidiyo ya bisey olursa diye sen 4. Gunumu ciktin yola transfer gununu saymazsak 5. Gunmu oluyoAy vallahi korkarak geldim dün geldik daha 4.günümüz 6 saat yol aman dedim nolcak tutacak olan tutar doktorum bişey olmaz demişti gerçi onay almıştm ondan
iinşallah kan değeriniz de katlanarak ilerler tebrik ediyorum :) bu baskılama olayını neden yaptı doktor? ben prednolü bile ısrar kıyamet aldım da :)Aynen canım menapoz iğnesi lucrin oldum 2 kere İnşallah yüzümüzü güldürsün bu tedavimiz
Transferi saymazsak 4.gün çıktım kuzum, ama 4.gün nerdeyse 15-20dk da bi kasıklarımda batmalar oldu adet olacak gibi. Şuan azaldı arada giriyor bugün 2-3 kere oldu. Neyden oldu hiç bilmiyorumBen muglada oturuyorum tedavim antalyada 2 gun kalmayi dusunuyorum yani cuma transfer olucam pazar donmeyi dusunuyorum ama aklim gidiyo ya bisey olursa diye sen 4. Gunumu ciktin yola transfer gununu saymazsak 5. Gunmu oluyo
Canım çikolata kisti veya görünmeyen herhangi bir kistin varlığında embriyonun tutunmasını engellemesin diye baskıladı hepsi çok önemli bence doktorumuz ne diyorsa uymalıyız ilaçlarıda saatinde almaya özen göstermeliyiziinşallah kan değeriniz de katlanarak ilerler tebrik ediyorum :) bu baskılama olayını neden yaptı doktor? ben prednolü bile ısrar kıyamet aldım da :)
Yaaa çokk sevindimmmm çok güzelKızlar benim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3022820
Ayy evet ya benim de test yapasım gelidBu kadar pozitifi görünce insanın test yapası geliyp doğal olarak
Merhaba canım hoşgeldin. Çok normal kuzum sıkma hiç canınıMerhaba kızlar. Bugün OPU yapıldı güzel geçti çok şükür 3 yumurtam var üçünü de işleme aldık dediler şimdi hayırlısıyla haber bekleme zamanı. Bir çoğunuz benden önde ve tecrübelisiniz. İyiki burasıyla tanıştım. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah sonuçları bekleyen tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun Yanlız size danışmak istiyorum progestan fitil verdiler ama bir süre sonra bir kısmını aktı sizce normal mi yoksa ben pek beceremedim mi
Merhabalar canım benimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim mevcut. 8 Marta transfer oldum inşAllah hayırlısıyla hayırlı haber alırımMerabalar insallah guzel haberler aliriz arkadaslar bende yumurta toplama islemi icin gonal f ve merinofer 150 kullaniyorum 3. Gunumdeyim yanliz iki yumurtaligimda cok buyuk ikisinin toplami10 cm cikolata kistim var tup bebege basladik cikolata kisti olup yumurtasi toplanan ve ilk denemede tutan arkadaslar var mi
Merhaba, inşallah güzel haberler alırsın eğer durumun uygun ise(işyeri vs) muhakkak yarım saat uzanmanı öneririm.Merhaba kızlar. Bugün OPU yapıldı güzel geçti çok şükür 3 yumurtam var üçünü de işleme aldık dediler şimdi hayırlısıyla haber bekleme zamanı. Bir çoğunuz benden önde ve tecrübelisiniz. İyiki burasıyla tanıştım. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah sonuçları bekleyen tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun Yanlız size danışmak istiyorum progestan fitil verdiler ama bir süre sonra bir kısmını aktı sizce normal mi yoksa ben pek beceremedim mi
Hoş geldin...Merhaba kızlar. Bugün OPU yapıldı güzel geçti çok şükür 3 yumurtam var üçünü de işleme aldık dediler şimdi hayırlısıyla haber bekleme zamanı. Bir çoğunuz benden önde ve tecrübelisiniz. İyiki burasıyla tanıştım. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah sonuçları bekleyen tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun Yanlız size danışmak istiyorum progestan fitil verdiler ama bir süre sonra bir kısmını aktı sizce normal mi yoksa ben pek beceremedim mi
Çok teşekkür ederimMerhaba, inşallah güzel haberler alırsın eğer durumun uygun ise(işyeri vs) muhakkak yarım saat uzanmanı öneririm.
Tamamdır çok teşekkür ederimHoş geldin...
İnşaAllah güzel haberler alırsın emriyoların ile ilgili canım opu işleminin güzel geçmesine çok sevindim. Bol bol dinlen suyunu iç
Fitil bende de aynı şekilde bir süre sonra akıyor malisef derine itmeye çalış
Çok teşekkür ederimMerhaba canım hoşgeldin. Çok normal kuzum sıkma hiç canını
Ben dün 12 saat arayla aldığım progesteronu uyuyakaldığım için 2 buçuk saat geç yaptım sorun olmıcanı biliyordum ama yine de hastaneye sordum. Hiçbir şey olmaz dediler. Folik asitte zaten öyle bir kıstas yok. Estrofem hiç kullanmadım canım onu bilen bir cevaplasın ama sorun olmaz herhalde. Tabi yine de bir rutin oluşturmak faydalı olur. Zaten öyle yarım saat sarkmaların hiç önemi yok bu bahsettiğimiz ilaçlarda. Verirken doktorlar bile diyor yarım saat erken geç bir şey olmaz diye.Kızlar bişi sorucam bu estrofem ve folik asit saat olarak aksatılsa bişi olur mu yaaa dikkat ediyorum ama kaçıyor bazen zaman
Folik asit aksarsa onemli deilde bana estrofemi saatinde al dediler canimKızlar bişi sorucam bu estrofem ve folik asit saat olarak aksatılsa bişi olur mu yaaa dikkat ediyorum ama kaçıyor bazen zaman