- 2 Ocak 2018
- 198
- 177
- 31
bu neeeeeKızlar benim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3022820
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu neeeeeKızlar benim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3022820
Canık benım allah razı olsun inşallah tesekkür guzel dileklerin için sıra sızlerde ınsallaj
Ben bu testten hiç anlamıyorum desem hiç kullanmadım çünküIron Butterfly canım bugün 5.günüm az önce dayanamadm test yaptm sizce var muıı
Evet canım, yeni yaptım testi ilk idrarla değil dayanamadım bianda günde 2.5-3litre su içiyorum idrarım gelince direk yaptm. 5.gün embriyosu 5 martta çift embriyo transferi oldum.
Sanki bir çizgide görünür gibi bence yarın sabah yine yap daha 1 gün daha bekle öyle yap ayyyyy çohhhhh heycanli ne desem bilemedimKızlar sanki durdukça daha çok koyulaştı inanamıyorm
Birde günde 2,5-3 litre su içiyorum belki suan yaptığım için öyledir sabah bi tekrarlıycm kuzum ilk idrarla kendimş yenemedim bianda amaan yap belki çıkar dedim yaptm
Doktorum iyi cana yakın teselli veriyor ben memoriol gitmiştim arzu hanım yaşımdan dolayı umutsuz konuşup beni biraz kırmıştı ama umudumu yitirmedim Özge hanıma gittim bu üçüncü tüp bebek olacak bir senedir tedavim sürüyor bu ay tahlillerim iyi cikarsa transfer yapacak yarın muayenem var inşallah olumlu sonuçlar alırım.İşte bir memleketli buldum memeorial benimki de hayırlı olsun. Memnun musun canım doktorundan merkezden. İnşaşlah tutar ama tutmazsa sil baştan başlayacağım için sormak istedim
Benimki semih hoca önceki tedavilerimde hümadaydı inşallah bir daha gerek kalmaz. acıbademde fiyatlar çok uçuk ama sonuçlar genelde pozitif falan diye duyuyorum inşallah seninki de pozitifle sonuçlanır. Çok zor süreçler Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versinDoktorum iyi cana yakın teselli veriyor ben memoriol gitmiştim arzu hanım yaşımdan dolayı umutsuz konuşup beni biraz kırmıştı ama umudumu yitirmedim Özge hanıma gittim bu üçüncü tüp bebek olacak bir senedir tedavim sürüyor bu ay tahlillerim iyi cikarsa transfer yapacak yarın muayenem var inşallah olumlu sonuçlar alırım.
İnşalldoğrudur kuzum yapcmm yarın sabah
Ben bu testten hiç anlamıyorum desem hiç kullanmadım çünkü
Sanki bir çizgide görünür gibi bence yarın sabah yine yap daha 1 gün daha bekle öyle yap ayyyyy çohhhhh heycanli ne desem bilemedim
Yok canım yeni test yapmadım. Sabah yapıcam şuan ekran görüntüsü yapmadım biraz daha netleşsin İnşaAllah hahahah çok yeni yakalamışım gözüm şaşı oluor bakarkenAzcık bakmadım 8 sayfa çene yapmışsınız geldim kimse yokk nereye dağıldınız herkes testiyle aşk yaşıyo sanırım CYdA ekran resmi yaptın mı öyle diyordun dua ederken yeni test yaptın mı merakta koma beni
İnşaAllah güzel haberler ile gelirsin canımDoktorum iyi cana yakın teselli veriyor ben memoriol gitmiştim arzu hanım yaşımdan dolayı umutsuz konuşup beni biraz kırmıştı ama umudumu yitirmedim Özge hanıma gittim bu üçüncü tüp bebek olacak bir senedir tedavim sürüyor bu ay tahlillerim iyi cikarsa transfer yapacak yarın muayenem var inşallah olumlu sonuçlar alırım.
ağlamaktan olmasından iyidir teste bakarken şaşı olmak. Hadi bakalım yarın net nir kırmızı bekliyorum sendenYok canım yeni test yapmadım. Sabah yapıcam şuan ekran görüntüsü yapmadım biraz daha netleşsin İnşaAllah hahahah çok yeni yakalamışım gözüm şaşı oluor bakarken
İnşaAllah canım sendende güzel haberler bekliyorum. İnşaAllahağlamaktan olmasından iyidir teste bakarken şaşı olmak. Hadi bakalım yarın net nir kırmızı bekliyorum senden
Off bilmiyorum zaman geçmiyor son 15 saat zaman yaklaştıkça bayılcak gibi oluyorum adete benzer sancılar bi gelip bi gidiyo vucudumu da dinleyemez oldum belirti için çıldıriciiiim artıkınkeşke bi tane daha erken testim olsaydıİnşaAllah canım sendende güzel haberler bekliyorum. İnşaAllah
Genelde en belirgin belirti gidip gelen sancılar. İğne batar gibi girip çıkarOff bilmiyorum zaman geçmiyor son 15 saat zaman yaklaştıkça bayılcak gibi oluyorum adete benzer sancılar bi gelip bi gidiyo vucudumu da dinleyemez oldum belirti için çıldıriciiiim artıkınkeşke bi tane daha erken testim olsaydı
Genelde en belirgin belirti gidip gelen sancılar. İğne batar gibi girip çıkar
Sonuç 0.1 hayallerim umutlarım gıttı
İnşallah canım inşallah pozitif sonuç alırsın seninle birlikte bizde seviniriz... Allah'ım gönlğne göre versinİnşalldoğrudur kuzum yapcmm yarın sabah
Ne desek ne söylesek teselli değil biliyorum belki yarın bende buna benzer bişe yazıcam ama kendime hep şunu söylüyorum yeniden denemek için umudumuz var buna da şükür. Rabbim inşallah sen umudunu kaybettiğin anda tedaviye kalmadan kendiliğinden göndersin yavrunuSonuç 0.1 hayallerim umutlarım gıttı
Adetimin 2. Gunu basladim. pazartesi ( 1 hafta olmus oluyo) kontrolum var hersey guzel olursa cuma transfer estrofemi gunde 2 vajinal aliyorumadetin kaçıncı günü başladınız ve ne zamana kadar kullanacaksınız estrofeme yi
Inşallah sizinde ve bütün anne olmayı isteyen anne adaylarının Rabb'im kucaklarini doldursunİnşaAllah güzel haberler ile gelirsin canım