5. Gün embriyosu çift transfer 7. Gün cagnımminsallahh canim senin kacinci gun embriuosu ve kacinci gunun bugun
Nabi benim de 3.gün embriyosuydu ve doktor kan testi için bile 14 gün sonra dedi. Canını sıkma işaret testi için çok erkendi benceAy hiç normalimiz yok yaherkes uçlarda valla. Ben kan verip kurtulcam yaron bence de bekle bak ben yaptım da noooldu?
Benim ki progestan fitil günde 4 tane seninkinin adı değişikmiş bence al canım pozitif çıkınca zaten devam ediceksin her türlüBenim lutinus fitilim Pazartesi ye yetmeyecek ya günde 3 defa kullanıyorum napsam ben şimdi pazar gününe iki tane kalıyo alsammı acaba almasammı sonuca göre alırdım
Test yaptım negatif,hemşireme sordum bekle diyor,bir hafta dolsun ben de doktora görüneyim bari,ne zorlu süreçmişBenim adetim tam 10 gün gecikti bir an umitlendim bile acaba hamile kaldım mi diye Dr gittim baktı rahim kalınlaşmış dedi söktürücü verdi inan korkumdan 1 tane içtim bıraktım 10 günün sonunda adet oldum adet düzensizliği normal diyorlar ama bu süreçte hamile kalan da oluyormuş hakkında hayırlısı olsun canım
Negatif çıkarsa boşuna almış olacağımBenim ki progestan fitil günde 4 tane seninkinin adı değişikmiş bence al canım pozitif çıkınca zaten devam ediceksin her türlü
Canım transfer günü dahil olarak mı 7. Gün? Transfer gününü saymışmıydnCYdA bebeğm bu da 7.gün bak
Yok saymadım canım perşembe transfer oldum. Cumadan sayıyorum doktor sayma dediCanım transfer günü dahil olarak mı 7. Gün? Transfer gününü saymışmıydn
Yap erken gebelik testi İnşaAllah çıkar allahın izni ileNegatif çıkarsa boşuna almış olacağımsende geçen Perşembe transfer olmuştun acaba pazar günü mü test yapsam bende
Kan verim ben direkYap erken gebelik testi İnşaAllah çıkar allahın izni ile
Kan daha garanti bencede kan ver.Kan verim ben direkidrar yapmayacam inat ettim fitilim 200 küsür malüm baya maddiyat zorlandı tutunsunlar da mühim değil ama işte negatif olursa diye korkum var dünden beri
Progestan yok mu elinde onu yaparsın bir günlükten birşey olmaz. Bende progestan fitil var yakınsak idareden verebilirim.Kan verim ben direkidrar yapmayacam inat ettim fitilim 200 küsür malüm baya maddiyat zorlandı tutunsunlar da mühim değil ama işte negatif olursa diye korkum var dünden beri
Beta pazar canım pazara kadar burayı erken gebelik testine boğacam umarım kızarırEvettttttŞuan beta versen çıktığını görürsün
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin,şu an var görünüyor hayalet bir çizgiHerkes ikinci hayalet çizgiyi gördü demi ay korkuom ya Allahım yarabbim ne zor beklemek