MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Benim lutinus fitilim Pazartesi ye yetmeyecek ya günde 3 defa kullanıyorum napsam ben şimdi pazar gününe iki tane kalıyo alsammı acaba almasammı sonuca göre alırdım

Ay hiç normalimiz yok ya herkes uçlarda valla. Ben kan verip kurtulcam yaron bence de bekle bak ben yaptım da noooldu?
Nabi benim de 3.gün embriyosuydu ve doktor kan testi için bile 14 gün sonra dedi. Canını sıkma işaret testi için çok erkendi bence

Benim lutinus fitilim Pazartesi ye yetmeyecek ya günde 3 defa kullanıyorum napsam ben şimdi pazar gününe iki tane kalıyo alsammı acaba almasammı sonuca göre alırdım
Benim ki progestan fitil günde 4 tane seninkinin adı değişikmiş bence al canım pozitif çıkınca zaten devam ediceksin her türlü

Test yaptım negatif,hemşireme sordum bekle diyor,bir hafta dolsun ben de doktora görüneyim bari,ne zorlu süreçmiş

Benim ki progestan fitil günde 4 tane seninkinin adı değişikmiş bence al canım pozitif çıkınca zaten devam ediceksin her türlü
Negatif çıkarsa boşuna almış olacağım sende geçen Perşembe transfer olmuştun acaba pazar günü mü test yapsam bende

Negatif çıkarsa boşuna almış olacağım sende geçen Perşembe transfer olmuştun acaba pazar günü mü test yapsam bende
Yap erken gebelik testi İnşaAllah çıkar allahın izni ile

Kan verim ben direk idrar yapmayacam inat ettim fitilim 200 küsür malüm baya maddiyat zorlandı tutunsunlar da mühim değil ama işte negatif olursa diye korkum var dünden beri
Kan daha garanti bencede kan ver.
Baya pahalıymış canım haklısın valla para mara kalmadı ay sonu bile zor gelicek durumlar ortada pozitif çıkar İnşaAllah Allah ım hepimize nasip etsin o duyguyu

Kan verim ben direk idrar yapmayacam inat ettim fitilim 200 küsür malüm baya maddiyat zorlandı tutunsunlar da mühim değil ama işte negatif olursa diye korkum var dünden beri
Progestan yok mu elinde onu yaparsın bir günlükten birşey olmaz. Bende progestan fitil var yakınsak idareden verebilirim.

Kızlar ben yumurta büyütme asamasındayım daha 14 mm Ama yumurta akı seklinde akıntım var bu iğnelermi yapıyo yoksa çatladımı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…