MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar benim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3022820
Yaaaa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Şimdi testi görünce önceki mesajlarınızı da okudum. Benim gibi hem rezerv azlığı hem kalitesiz demişsiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Benim de öyle. Bana umut oldunuz. Kullandığınız bi takviye falan var mıydı? Normal tüp bebek mi yaptınız yoksa düşük doz mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın çok heyacanlandım. Benim de 3. Gün embriyosu 🤞🏼

Yaaaa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Şimdi testi görünce önceki mesajlarınızı da okudum. Benim gibi hem rezerv azlığı hem kalitesiz demişsiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Benim de öyle. Bana umut oldunuz. Kullandığınız bi takviye falan var mıydı? Normal tüp bebek mi yaptınız yoksa düşük doz mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın çok heyacanlandım. Benim de 3. Gün embriyosu 🤞🏼
Benimde 3.gün embriyosu ama tek yumurta transferi bugün daha 2.günüm ☺️

Selam Halkım, canlarım ciğerlerim bakınız S symhsyn arkadaşımız size örnek olsun erkenden test yapıp kafayı cörtletiyorsunuzzzz ondan sonra topla toplayabilirsen kayış kopuyor. Yapmaaan kuzummm etmeeeen kuzummm saygılar :KK52:

Canım benim bu 9.opu. O kadar uzun yollardan geldim ki. Genel olarak hep bi vitamin kullanıyordum zaten 4 yıldır. Bu tedavimden önce de argifertil kullandım. Benim yumurtalarım gerçekten çok kötüydü. Rabbim nasip etti elhamdulillah.

X