5. Gün emriyosumuydu canımTrendyoldan 15 Li test aldım. Yarın yapmaya başlarım diye düşünüyodum
Dünki erken gebelik testiydi canımda bu gün bu var elimde heryeri kar bastı zaten elimde ne varsa onu kullandım yarın büyük gün anyayı konyayı görcez artıkBacım bu testi baz alma sen neden erken gebelik testi yapmıosun bunda çıkmıyorrrr. 3. Gün emriyosu 9. Gün değilmiydi
Yazıma yansımış heyecanım ahahahha,
Yaaa buuu mıhteşeeeeemmmmm harikkkkka pörfekkkkttt çok mutlu oldum sana hep diyorum pozitif hissediyorum seni diyeeee inşşşşşaalllah kat kat artar kıpkırmızı oluro çubukKızlar ben bugün uyandım ve dayanamadım. Erken gebelik test yaptım 2. Çizgi çok çok silik ama gözüm şaşı oldu ama çıktı. Çok silik hatta testi söktüm içine öyle baktım. Telefon kameram tam netlemediği için çıkmıyor. Yoksa fotoğrafı atıcam.
Hahahbaba kırmızı çubuk oldu kırmızı kürdan puhahhana ilk çubuğun günahı olmaz dedim parçaladım. Ekradaki plastikten anlamadım.Kız naptın bu çubuğakırmızı çizgi aşkı diye kıvranıp sonunda bulduğun kırmızıya yapılır mı bu işkence
7. Gün canım geçen perşembe tranfer oldum. İşte kaset teste yine çıkmadı. Sonra aklıma bu geldi yaptım baktım yok gibi sonradan belirmeye başladı kararsız aldım valla boşuna umut etmek istemiyorumVar yaa belli zaten erken gebelik testi demi kaçıncı gündü senin bu gün?
İnşaAllah canım Allah razı olsun İnşaAllah en kısa zamanda senin çubuğunda kıpkırmıızı olsunhep destek oldunuz bana rabbim gönlünün muradını tez vakitte versin. İnşaAllahYaaa buuu mıhteşeeeeemmmmm harikkkkka pörfekkkkttt çok mutlu oldum sana hep diyorum pozitif hissediyorum seni diyeeee inşşşşşaalllah kat kat artar kıpkırmızı oluro çubuk
İmkanın varsa akşama doğru bi tane daha yap erken gebelik aldırıp ama biraz tutman lazım en az iki 3 saat7. Gün canım geçen perşembe tranfer oldum. İşte kaset teste yine çıkmadı. Sonra aklıma bu geldi yaptım baktım yok gibi sonradan belirmeye başladı kararsız aldım valla boşuna umut etmek istemiyorum
3 canım5. Gün emriyosumuydu canım
Aynen burasıda her yer kar oldu. Elimdeki son test de gitti pazar günü yada pazartesi kan ver demişti doktor pazar veririm büyük ihtimalDünki erken gebelik testiydi canımda bu gün bu var elimde heryeri kar bastı zaten elimde ne varsa onu kullandım yarın büyük gün anyayı konyayı görcez artık
Erken test yapma 9. Günden önce 5. Gün bile 7. Günde anca hayalet gibi çıkıo bende 5.gün erkenden yaptım çıkmadı 2. Gündür üzülüyordum3 canım
Ay şuan bende heyecanlandımİnşaAllah canım Allah razı olsun İnşaAllah en kısa zamanda senin çubuğunda kıpkırmıızı olsunhep destek oldunuz bana rabbim gönlünün muradını tez vakitte versin. İnşaAllahya şimdi mal gibi oldum inanmak ne zormuş ya
Seninki pozitif bence canım gözüküyor. Tebrik ederimmmm.Erken test yapma 9. Günden önce 5. Gün bile 7. Günde anca hayalet gibi çıkıo bende 5.gün erkenden yaptım çıkmadı 2. Gündür üzülüyordum
Kesinlikle canım aynen birde çift emriyo transferi anca belli belirsiz çıktı emin ol beklemek daha iyi yapınca çıkmayınca ilaçlar bile yük geliyor iş yapasın geliyor umudun kırılıyor o yüzden bekleSeninki pozitif bence canım gözüküyor. Tebrik ederimmmm.ben pazara kadar bekleyeceğim sanırım. Seninki 5. Gün olmasına rağmen anca bugün pozitif olmuş silik bi şekilde. Benimki asla çıkmaz. O yüzden tutmaya çalışıcam kendimi.
Maaşallah çok dayanıklı çıktın ben olsam hastane kapısındaydım şuanAynen burasıda her yer kar oldu. Elimdeki son test de gitti pazar günü yada pazartesi kan ver demişti doktor pazar veririm büyük ihtimal