MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Maaşallah çok dayanıklı çıktın ben olsam hastane kapısındaydım şuan 😅😅 ama en mantıklısı böylesi doğru yoldasın benim gibi aklını yitirme 🤣🤣🤣🤣
Canım benim eşim illa test yok dedi biliosun testleri annem kaçak getirdi. Kan verdirmez şuan var gibi elhamdülillah İnşaAllah kanda da çıkar. Şimdi bu soğukda çıkıp yokuş çıkmam lazım eczane için Pazar günü Rabbim kanda da çıkartsın inşallah

Eklentiler

• IMG_20220310_111254.jpg
    IMG_20220310_111254.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 69
Canım benim eşim illa test yok dedi biliosun testleri annem kaçak getirdi. Kan verdirmez şuan var gibi elhamdülillah İnşaAllah kanda da çıkar. Şimdi bu soğukda çıkıp yokuş çıkmam lazım eczane için Pazar günü Rabbim kanda da çıkartsın inşallah
Aman aman riske arma o zaman canım şurda pazara ne kaldı zaten. Güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla🌹

Ayrıca buralar hep kar oda soğukmu? Yarın teste nasıl gitcem hastaneye diye kara kara düşünüyorum 😅

Eklentiler

• 20220310_111758.jpg
    20220310_111758.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 68
PonchiK PonchiK canım sen 8. Gün mü yapmıştın ilk testini çokmu silik çıkmıştı
Nabiii3 Nabiii3 PonchiK PonchiK
Kızlar varmı sizcede anca bu kadar fotoda
Test test olalı böyle zulüm görmedi 🦦🦦🙄🙄
Yaaaaa naaaaağbeerrrr ben demedim mi size yaramazlar erkencisiniz diyeee bak gördün mü ceyda anneciğine gülümsüyor hayalet gibi de olsa. Sabırrrrr cancağzım sabırr ümit et iyi hisset bak nasıl kızarıcak yada moraracak 😂😂 hakkaten o nasıl test yaa 😂 neyse sonuca odaklanalım ben 7.gün böyle seninki gibi hayalet gördüm 8.gün de bi tık belirgindi. Hadi bakalım gelsin benim ikizlere ikiz kardeşlerrrrrr 🤩🤩🤩
PonchiK PonchiK nelerdesin sende test yapıcaktın değil mi çubuğun kızardı mı iyice ne durumdaaın bacım merakta koma bizi
Yaptım kuzucum da giremedim siteye. Hemen atıyom. Yarın test günüm pazar günü de artış günüm dua edin nolur😘

Eklentiler

• IMG_20220310_082350.jpg
    IMG_20220310_082350.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 68
Yaaaaa naaaaağbeerrrr ben demedim mi size yaramazlar erkencisiniz diyeee bak gördün mü ceyda anneciğine gülümsüyor hayalet gibi de olsa. Sabırrrrr cancağzım sabırr ümit et iyi hisset bak nasıl kızarıcak yada moraracak 😂😂 hakkaten o nasıl test yaa 😂 neyse sonuca odaklanalım ben 7.gün böyle seninki gibi hayalet gördüm 8.gün de bi tık belirgi:KK73:ndi. Hadi bakalım gelsin benim ikizlere ikiz kardeşlerrrrrr 🤩🤩🤩

Yaptım kuzucum da giremedim siteye. Hemen atıyom. Yarın test günüm pazar günü de artış günüm dua edin nolur😘
Artışın da pozitifin de net belli kuzum yaa:halay:hiç endişe etme

Ayrıca buralar hep kar oda soğukmu? Yarın teste nasıl gitcem hastaneye diye kara kara düşünüyorum 😅
Ay siz nerdesiniz buralar günlük güneşlik bacım ben Adanadayım. Ceydayı hayırladık sıra sende nabişim 😘 yarın habersiz koma bizi

🤗🤗🤗🤗🤗 Günaydın kalbimiz de dualarımız da seninle inşallah birlikte güzel haber almalara olsun her umudumuz🌹🌹🌹🌹
Tesekkür ederım inşallah. Saat 2 de transferım. Dua edın canlarım. 2 iyi 2 kötü 1 orta şeklinde ilerlemişler. 2 iyi olanı transfer etcez dedıler. Ben bırde şansımı denıyım bakalım orta olanı da transfer ettırmek için😂

Ayyyyy çokkk sevindim 🥰🥰🥰 bence şuan bile çıkması erken yani , o istediğin ikizlerin seninle bence 😍😍 mutsuzluktan biraz kestirmiştim . Beni mutlu uyandırdın 😙😙😇😇😂😂😂
Canım amin İnşaAllah darısı tüm isteyenlereee Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinnnnnn hepimize

C cansevr Sen napiyon kuzum seninle aynı gibiyiz yaptın mı test falan
Üzgün üzgün uyudum biraz CYdA CYdA sayesinde mutlu uyandım geri , iğnemi yaptım 🤭 bekliyorum test yapmadım bizimkiler çıkmaz bence hemen test yapmaktan kaçıyorum negatif görürüm diye . Diyorum ki acaba test yapmasam da hiç , adet olmayı mı beklesem….😂 bu gidişle eşim beni galiba test günü kucaklayarak götürecek gitmek veya test yapmak hiç istemiyorum

X