MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Hhahahahha aman sorma yemin ediyorum gözlerim şaş beş oldu kafama tükürem bi kaset test yaptım hayatım karardı hahhahaha
Araştırdım baktım valla sonuç test çok erken yapmışım abi yapıosun bari erkem test yap kaset test nedir. Bugun araştımalar ile geçti sonuç beklemek zorundayım bi kasıklarda kıpraşma var artık kafamdan atmıyorsam bi belim ağrıdı bugun daha değişti yani pazartesi test günüm ama cumartesi sabah erken teste varsa çıkar çünkü hem iki tane hemde 5. Gündü valla 5. Gün blastokist dedik umarım tutmuştur. Havasını attık foş çıkmaz umarım bari bi tane tutsun die ağlıodum en son kafa olmuş 1500
Ayyneeeen benimki erken testti sen boşuna yıpratıyorsun kendini tatlım. O kadar üzüldükten sonra bunları fark etmiş olan da tam cümbüş yaniiiii 😁😁bence sen 8. Gün falan yapsan çıkar ay nedense hep ikizmiş gibi geliyosun inşallah öyle de olur

Güya ikizler 5. Günde çıkıodu. Aldım boyumun ölçüsünü yeni gelen kızlara sesleniyorum 7. Günden önce test yapmayın biliyorum. Çok klasik bir laf ama çıkmayınca daha kötü oluor. Negatif görene kadar hamile olduğunuz gerçeği değişmeyecek o yüzden kendinizi hamile olarak sayın merak da kalmak arafta kalmadan daha iyi

Nabiii3 Nabiii3 Ay bacım geberdim. Çocuklar varsa onlarda perişan oldu içerde napıo bu kendine diolardır. Valla ahhaha bi ara öğlen Allah'ım 2side tutsun dondurulmuş 3 tane daha var onlarıda doğurcam söz diodum hahahha 5 çocuğa razıydım. Korkudan beyin dua etmeyi bile bilmiyor. Vah annemde üzüldüm almasaydım test gelmeseydm die ailecek bittik hahhaha mavi çizgili kaset testten nefret ettim ya🤭
Allahım kırmızı çubuğumuzu gönder yarabbi arkadaşlarımızın çubuklarında gözümüzü koyma yarabbi 🤲🏻🤲🏻

Nabiii3 Nabiii3 Ay bacım geberdim. Çocuklar varsa onlarda perişan oldu içerde napıo bu kendine diolardır. Valla ahhaha bi ara öğlen Allah'ım 2side tutsun dondurulmuş 3 tane daha var onlarıda doğurcam söz diodum hahahha 5 çocuğa razıydım. Korkudan beyin dua etmeyi bile bilmiyor. Vah annemde üzüldüm almasaydım test gelmeseydm die ailecek bittik hahhaha mavi çizgili kaset testten nefret ettim ya🤭
Allahım kırmızı çubuğumuzu gönder yarabbi arkadaşlarımızın çubuklarında gözümüzü koyma yarabbi 🤲🏻🤲🏻
Ahahahha biz bu kafalara kolay gelmedik tatlım 🤣🤣🤣 5ini de doğurcam kısmı harikaymış yalnız🤭🤭 amin amin delikız yaa😅😅 şu enerjini bebelerine kullansan çoktan pozitifleri hissetmiş olurdun garipler bekliyo içerde

Ahahahha biz bu kafalara kolay gelmedik tatlım 🤣🤣🤣 5ini de doğurcam kısmı harikaymış yalnız🤭🤭 amin amin delikız yaa😅😅 şu enerjini bebelerine kullansan çoktan pozitifleri hissetmiş olurdun garipler bekliyo içerde
Çok haklısın doğru yatalım dinlenelim iyi geceler 🦦🦦🦦

Herkese merhaba arkadaşlar,dondurulmuş transfer olacağım,opu sonrası rahim dinlendirme sürecindeyim,ikinci adetimi bekliyorum fakat 5 gün geciktim,benim gibi olan var mı? Adet söktürücü falan kullandınız mı,kendiliğinden gelmesini mi beklediniz?Kaç gündür kasıklarım ağrıyor adet olamıyorum,bekleyince gelmiyor,beklemeyince tam tersi 😡
Benim adetim tam 10 gün gecikti bir an umitlendim bile acaba hamile kaldım mi diye Dr gittim baktı rahim kalınlaşmış dedi söktürücü verdi inan korkumdan 1 tane içtim bıraktım 10 günün sonunda adet oldum adet düzensizliği normal diyorlar ama bu süreçte hamile kalan da oluyormuş hakkında hayırlısı olsun canım

Hepimize Allah sabırlar versin… Ocak ayında yumurta toplama işlemim yapıldı 1ay dinlenmeden sonra transfer için hazırlığa başladık 3 martta transferim görünüyor gerçekten çok heyecanlı bir süreç umarım her şey yolunda gider ilk transferim olacak… Tüplerin tıkalı olması dışında problem görünmüyor ama bilinmez tabi…
Bende dondurulmuş embriyo transferi olmayı bekliyorum estrofem folbiol kullanıyorum 18 martta kontrolum var ve insallah o gün transfer günü belirlenecek cok heyecanlıyım ilk tüp bebegim düşük oldu 2 adet transfer olmuştu şimdi de dondurulmuş 3 adet embriyom var bakalım bu defa kac adet transfer yapılacak merakla bekliyorum

Bende dondurulmuş embriyo transferi olmayı bekliyorum estrofem folbiol kullanıyorum 18 martta kontrolum var ve insallah o gün transfer günü belirlenecek cok heyecanlıyım ilk tüp bebegim düşük oldu 2 adet transfer olmuştu şimdi de dondurulmuş 3 adet embriyom var bakalım bu defa kac adet transfer yapılacak merakla bekliyorum
Son olsun, sağlıkla kavuşun bu sefer inşallah 🌺

Eklentiler

• 20220310_091303.jpg
    20220310_091303.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın tatlım uyandım da yaptım bilee. Umarım negatife uyandığım son gün bu gün olur🙄🙄🙄
İnşallah yarın kanda pozitifini öğren ❤️ Dün eşim hastaneye gitti içime de kuşku düştü bir kan versemmi diye , vermedim gitmedim ama o heyecandan titremelerim, uyudum uyandım hala geçmedi , burda test günü gelsin diye ölüyordum. Şuan testten kaçıyorum. Başka embriyom kalmış olsa böyle olmazdım belki ama yok! Zaten negatifse de benim bu heyecanım veya sinir stresimden olmamıştır 😤😤 demekki ben hazır değilmişim asla sakin kalamıyorum 😩

Kızlar sizin akıntınız var mı? Benim sadece progestan fitil geliyo beyaz beyaz. Ekstra bi akıntım yok. Orası kuru sayılır yani şu an. Sizin nasıl ? Ben iki kere hamile kaldım ikisinde de deli gibi akıntım olmuştu. O yüzden negatif oldu diye korkuyorum 🥲 kramp falan da yok. 5. Gün bugün.

Günaydın tatlım uyandım da yaptım bilee. Umarım negatife uyandığım son gün bu gün olur🙄🙄🙄
Bacım bu testi baz alma sen neden erken gebelik testi yapmıosun bunda çıkmıyorrrr. 3. Gün emriyosu 9. Gün değilmiydi

Kızlar sizin akıntınız var mı? Benim sadece progestan fitil geliyo beyaz beyaz. Ekstra bi akıntım yok. Orası kuru sayılır yani şu an. Sizin nasıl ? Ben iki kere hamile kaldım ikisinde de deli gibi akıntım olmuştu. O yüzden negatif oldu diye korkuyorum 🥲 kramp falan da yok. 5. Gün bugün.
Benimde sadece fitil geliyor beyaz beyaz başka hiç gelen giden yok canım kafanı takmaaaaa test falan yapma 5. Günde

Kızlar ben bugün uyandım ve dayanamadım. Erken gebelik test yaptım 2. Çizgi çok çok silik ama gözüm şaşı oldu ama çıktı. Çok silik hatta testi söktüm içine öyle baktım. Telefon kameram tam netlemediği için çıkmıyor. Yoksa fotoğrafı atıcam.

X