Canım benim eşim illa test yok dedi biliosun testleri annem kaçak getirdi. Kan verdirmez şuan var gibi elhamdülillah İnşaAllah kanda da çıkar. Şimdi bu soğukda çıkıp yokuş çıkmam lazım eczane için Pazar günü Rabbim kanda da çıkartsın inşallahMaaşallah çok dayanıklı çıktın ben olsam hastane kapısındaydım şuanama en mantıklısı böylesi doğru yoldasın benim gibi aklını yitirme
Günaydın, güzel haberler getirsin sana inşşş bu transferinYazıma yansımış heyecanım ahahahha,
Aman aman riske arma o zaman canım şurda pazara ne kaldı zaten. Güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklaCanım benim eşim illa test yok dedi biliosun testleri annem kaçak getirdi. Kan verdirmez şuan var gibi elhamdülillah İnşaAllah kanda da çıkar. Şimdi bu soğukda çıkıp yokuş çıkmam lazım eczane için Pazar günü Rabbim kanda da çıkartsın inşallah
Ayrıca buralar hep kar oda soğukmu? Yarın teste nasıl gitcem hastaneye diye kara kara düşünüyorumCanım benim eşim illa test yok dedi biliosun testleri annem kaçak getirdi. Kan verdirmez şuan var gibi elhamdülillah İnşaAllah kanda da çıkar. Şimdi bu soğukda çıkıp yokuş çıkmam lazım eczane için Pazar günü Rabbim kanda da çıkartsın inşallah
PonchiK canım sen 8. Gün mü yapmıştın ilk testini çokmu silik çıkmıştı
Yaaaaa naaaaağbeerrrr ben demedim mi size yaramazlar erkencisiniz diyeee bak gördün mü ceyda anneciğine gülümsüyor hayalet gibi de olsa. Sabırrrrr cancağzım sabırr ümit et iyi hisset bak nasıl kızarıcak yada moraracak
Yaptım kuzucum da giremedim siteye. Hemen atıyom. Yarın test günüm pazar günü de artış günüm dua edin nolurPonchiK nelerdesin sende test yapıcaktın değil mi çubuğun kızardı mı iyice ne durumdaaın bacım merakta koma bizi
Artışın da pozitifin de net belli kuzum yaaYaaaaa naaaaağbeerrrr ben demedim mi size yaramazlar erkencisiniz diyeee bak gördün mü ceyda anneciğine gülümsüyor hayalet gibi de olsa. Sabırrrrr cancağzım sabırr ümit et iyi hisset bak nasıl kızarıcak yada moraracakhakkaten o nasıl test yaa neyse sonuca odaklanalım ben 7.gün böyle seninki gibi hayalet gördüm 8.gün de bi tık belirgi ndi. Hadi bakalım gelsin benim ikizlere ikiz kardeşlerrrrrr
Yaptım kuzucum da giremedim siteye. Hemen atıyom. Yarın test günüm pazar günü de artış günüm dua edin nolur
Ay siz nerdesiniz buralar günlük güneşlik bacım ben Adanadayım. Ceydayı hayırladık sıra sende nabişimAyrıca buralar hep kar oda soğukmu? Yarın teste nasıl gitcem hastaneye diye kara kara düşünüyorum
Kayseri merkeze yakın canımAy siz nerdesiniz buralar günlük güneşlik bacım ben Adanadayım. Ceydayı hayırladık sıra sende nabişimyarın habersiz koma bizi
Günaydın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımYazıma yansımış heyecanım ahahahha,
Seninki benden daha belirgin maşallah maşallah baya kızardı artıkın darısı bana canımmm sağol hayalette olsa gördün demiCYdA bebeğm bu da 7.gün bak
Ben başkent ankaradayım canım ankaraya yolu düşen buradan geçecek olan bende artıkın hahahhaAy siz nerdesiniz buralar günlük güneşlik bacım ben Adanadayım. Ceydayı hayırladık sıra sende nabişimyarın habersiz koma bizi
Ayyyyy çokkk sevindim
Tesekkür ederım inşallah. Saat 2 de transferım. Dua edın canlarım. 2 iyi 2 kötü 1 orta şeklinde ilerlemişler. 2 iyi olanı transfer etcez dedıler. Ben bırde şansımı denıyım bakalım orta olanı da transfer ettırmek içinGünaydın kalbimiz de dualarımız da seninle inşallah birlikte güzel haber almalara olsun her umudumuz
İnşallahGünaydın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
Ay evwt aynen ınsallah ınsallahGünaydın, güzel haberler getirsin sana inşşş bu transferin
Yazın ruh halini yansıtmış evet, olur o kadar az bile yapmışsın
Canım amin İnşaAllah darısı tüm isteyenlereee Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinnnnnn hepimizeAyyyyy çokkk sevindimbence şuan bile çıkması erken yani , o istediğin ikizlerin seninle bence mutsuzluktan biraz kestirmiştim . Beni mutlu uyandırdın
Üzgün üzgün uyudum biraz