MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Çok haklısın ama bu süreçte moral çok önemli strese girip kendi kendini doldurma olur mu her şey iyi olur Allah’ın izniyle
İnşallah Allah’ın ıznıyle umarım hersey yolunda gıder su yolda ben gıbı olanların da Allah yardımcısı olsun gerçekten evlat sahıbı olmak ıcın yaptığımız tüm emekler karşılığını bulur dılerım allahtan

İnşallah Allah’ın ıznıyle umarım hersey yolunda gıder su yolda ben gıbı olanların da Allah yardımcısı olsun gerçekten evlat sahıbı olmak ıcın yaptığımız tüm emekler karşılığını bulur dılerım allahtan
Amin inşallah canım

Dimi ya tüm iyi niyetinle gidip konuşuyorsun derdine ortak olmak istiyorsun ama suçlu sensin üstüne birde azar 😂😂
Hakket heee bir de o kadar pasif agresif ve kurumsal dille ağzımın payını verdi ki bir şey de diyemedim 🤷🏼‍♀️

Kız seni bu topicte görünce hangi topice yazdığımı karıştırdım bir an 🤭 hoşgeldin canikom hayırlısıyla güzel sonuçlar alacağın bir tedavi olsun inş 🥰
Ben 2 gündür çok halsizim 🥺🥺🥺 belki saçma gelecek ama nedense sanki içim de hamilelik hissi var ilaçlardan mi kaynaklı acaba çok acayip 🤕 pskolojik olarak mı öyle yoksa delirdim mi bilemedim de 😅😅😅😅
Her şey psikolocik 🤭 bir de benim ilaçlarım bu ay karnımda bayağı rahatsızlık hissi yarattı, sende de varsa aynı his sürekli insan rahmini hissedince de oraya odaklanıyor ondan olabilir ☺️
Negatif insanlar her yerimizi sarmış durumda
Hem de nasıl insanlık edim dediydim 🤷🏼‍♀️

Daha öncesinden de tedavi olduğumu bildiği için sağolsun her konuda bana danıştı 🙈 Benim ilk tedavimde hiç bir bilgim etrafımda tüp bebek yaptıran kimse yoktu. Şimdi diyorum keşke bir yol gösteren olsaydı diye. Sen insanlık yapmışsın o anlamıyormuş boşver 🥰
Başlarda konuya bir ilgili de davrandı. Sonra işte böyle ağzımın payını verdi. Ben hamile kalmaya çalışıyor da kalamıyor ve ben damarına basmış olabilirim diye de düşünüyorum. Çünkü yani insan karşısında sorun yaşayan kişiye üzülür kendini savunmaya geçmeden önce. Buysa tersledi beni. Senin anlattıkların yüzünden karşındaki kişi psikolojik olarak olumsuz etkilenip, strese girdiğinden hamile kalamayabilire de getirdi. Kesin deniyor olmuyor benden çıkardı hıncını. Kötü dilekte de bulunmak istemiyorum ama neyse gönlüne göre versin Allah diyim.

Tabiki çok önemli, etrafında bilen biri olması. İlk tedavim mesela deneyimsizlikten daha zordu. Şimdi çok daha rahat geçiriyorum. Bilmek ya da bilen birinden destek alabilmek çok kıymetli zaten. Tüp bebeğe ihtiyacı olur da bana gelirse ilerde, babayı alır ama 🤣

Hakket heee bir de o kadar pasif agresif ve kurumsal dille ağzımın payını verdi ki bir şey de diyemedim 🤷🏼‍♀️

Kız seni bu topicte görünce hangi topice yazdığımı karıştırdım bir an 🤭 hoşgeldin canikom hayırlısıyla güzel sonuçlar alacağın bir tedavi olsun inş 🥰
Hoş buldum kuzucum hepimiz için inşallah biz her yerdeyiz galiba 😂😂🥰

Merhabalar kizlar pazartesi 5. Gün embriyosu düşük kalitede transferim oldu
Çok stres yapıyorum zaman geçmiyor hiç bir belirtim yok kendimi her zaman ki gibi hissediyorum ne zaman test yapmalıyım bazıları hep yattım demiş ben yerimde duramiyorum evin içinde boş boş gezerken buluyorum kendimi Dr 10 gun test yap dedi dayanabilecek miyim bilmiyorim hem yapıp öğrenmek istiyorum hemde negatif görüp umudum kırılsın istemiyorum sizde durumlar nasil

Kızlar merhaba. Pozitif görenleri tebrik ediyorum Sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah 🤲
Benim 3. Gün taze transferdi. Bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün. Kan testi yaptırdım. Kocaman 0 çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olup sonradan pozitif gören var mı ya da duyan.

Kızlar 8.gun bugün ve kahverengı leke gelmeye başladı moralım çok bozuldu
Canım hiç moralini bozma 3. Gün embriyosu 7. Gün tutunuyomuş inşallah yerleşmedir zaten yerleşmeyse 2 gün sonra testte çıkar adet gibi kanama olup pozitif çıkan çok kişi varasla bırakma ilaç tedavini dinlen güzelce

Maalesef işte bende aynı şekilde benden başka kimseye yok çevremde tüp bebekle uğraşan bu konuda bende çok dert yandım ve hep yanlız kaldım

😂😂😂😂 Aklım gitti bence
Burası yeter yavrum ben burdan da bi haberdim. Hamileyken öğrendim burayı. Burda hepimiz aynı yolda beraber ilerliyoruz. Gerçekten birbirimize sevinip gerçekten üzülüyoruz. Ben şahsım adına konuşuyorum ben böyleyim yani 🤷🏻‍♀️

Hoşgeldin hayırlı olsun tedavin canım bu gün benim 8. Gün ben evde yaptım benimki de boş çıktı üzme kendini 10. Güne belli olur çünki ancak 3. Gün embriyosu geç belli oluyo

Kızlar merhaba. Pozitif görenleri tebrik ediyorum Sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah 🤲
Benim 3. Gün taze transferdi. Bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün. Kan testi yaptırdım. Kocaman 0 çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olup sonradan pozitif gören var mı ya da duyan.
Hoşgeldin hayırlı olsun tedavin canım bu gün benim 8. Gün ben evde yaptım benimki de boş çıktı üzme kendini 10. Güne belli olur çünki ancak 3. Gün embriyosu geç belli oluyo

Her şey psikolocik 🤭 bir de benim ilaçlarım bu ay karnımda bayağı rahatsızlık hissi yarattı, sende de varsa aynı his sürekli insan rahmini hissedince de oraya odaklanıyor ondan olabilir ☺️

Hem de nasıl insanlık edim dediydim 🤷🏼‍♀️

Başlarda konuya bir ilgili de davrandı. Sonra işte böyle ağzımın payını verdi. Ben hamile kalmaya çalışıyor da kalamıyor ve ben damarına basmış olabilirim diye de düşünüyorum. Çünkü yani insan karşısında sorun yaşayan kişiye üzülür kendini savunmaya geçmeden önce. Buysa tersledi beni. Senin anlattıkların yüzünden karşındaki kişi psikolojik olarak olumsuz etkilenip, strese girdiğinden hamile kalamayabilire de getirdi. Kesin deniyor olmuyor benden çıkardı hıncını. Kötü dilekte de bulunmak istemiyorum ama neyse gönlüne göre versin Allah diyim.

Tabiki çok önemli, etrafında bilen biri olması. İlk tedavim mesela deneyimsizlikten daha zordu. Şimdi çok daha rahat geçiriyorum. Bilmek ya da bilen birinden destek alabilmek çok kıymetli zaten. Tüp bebeğe ihtiyacı olur da bana gelirse ilerde, babayı alır ama 🤣
😂😂😂😂 Sen yine insanlığını yap boşver. Aynen bence de olmuyor senin de bunu bildiğini düşünüp kendince savunmaya mı geçti kimbilir. Aslında kendimizden pay biçersek ruh halimiz çok karmaşık oluyor. Kaynanam bana baskı yaptı niye bebeğiniz olmuyor doktora gidin diye. Hep kendimi yedim acaba sıkıntım mı var doktor herşeyin iyi demesine rağmen. Çocuk olduktan sonra dedi ki eşimden için küçükken kabakulak geçirdi hemşire dedi ki senin oğlunun çocuğu olmaz. Ha bunu biliyorsun da bana ne demeye baskı yapıyorsun 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Canım hiç moralini bozma 3. Gün embriyosu 7. Gün tutunuyomuş inşallah yerleşmedir zaten yerleşmeyse 2 gün sonra testte çıkar adet gibi kanama olup pozitif çıkan çok kişi varasla bırakma ilaç tedavini dinlen güzelce
Benım 5.gun embriyosu ama 8.gun. Bugün kan versem mı acaba korkuyorum suanda

Merhabalar kizlar pazartesi 5. Gün embriyosu düşük kalitede transferim oldu
Çok stres yapıyorum zaman geçmiyor hiç bir belirtim yok kendimi her zaman ki gibi hissediyorum ne zaman test yapmalıyım bazıları hep yattım demiş ben yerimde duramiyorum evin içinde boş boş gezerken buluyorum kendimi Dr 10 gun test yap dedi dayanabilecek miyim bilmiyorim hem yapıp öğrenmek istiyorum hemde negatif görüp umudum kırılsın istemiyorum sizde durumlar nasil
Hayırlı sonuçların olsun canım stres yapıyoruz tabiiki çok yatmaya gerek yok. Ama çok da ayakta kalmamakta fayda vardır bence. Test için de dayanmaya çalış sabır büyük imtihanımız. Ama 5.gün embryosu için çok da dayanamazsan sana tavsiyem en erken 8.gün. hakkında hayırlısı olsun

Benim 5.gün embryosu 7.gün belli belirsizdi idrar testinde. Sen bence 2 gün daha beklemelisin çok erken kan vermişsin bence canm

X