Hakket heee bir de o kadar pasif agresif ve kurumsal dille ağzımın payını verdi ki bir şey de diyemedim
Kız seni bu topicte görünce hangi topice yazdığımı karıştırdım bir an
hoşgeldin canikom hayırlısıyla güzel sonuçlar alacağın bir tedavi olsun inş
Her şey psikolocik
bir de benim ilaçlarım bu ay karnımda bayağı rahatsızlık hissi yarattı, sende de varsa aynı his sürekli insan rahmini hissedince de oraya odaklanıyor ondan olabilir
Hem de nasıl insanlık edim dediydim
Başlarda konuya bir ilgili de davrandı. Sonra işte böyle ağzımın payını verdi. Ben hamile kalmaya çalışıyor da kalamıyor ve ben damarına basmış olabilirim diye de düşünüyorum. Çünkü yani insan karşısında sorun yaşayan kişiye üzülür kendini savunmaya geçmeden önce. Buysa tersledi beni. Senin anlattıkların yüzünden karşındaki kişi psikolojik olarak olumsuz etkilenip, strese girdiğinden hamile kalamayabilire de getirdi. Kesin deniyor olmuyor benden çıkardı hıncını. Kötü dilekte de bulunmak istemiyorum ama neyse gönlüne göre versin Allah diyim.
Tabiki çok önemli, etrafında bilen biri olması. İlk tedavim mesela deneyimsizlikten daha zordu. Şimdi çok daha rahat geçiriyorum. Bilmek ya da bilen birinden destek alabilmek çok kıymetli zaten. Tüp bebeğe ihtiyacı olur da bana gelirse ilerde, babayı alır ama