Aaa maşallah darısı başıma yaa yarın ilacımın son günü bitiyo nasipseGecmis galiba canim dr cok guzel hersey dedi pazartesi kontrole gel dedi hersey guzelse icime sinerse haftaya cuma transferiniz yapariz dedi
Benim de takvimde 24 Mart adet görünüyor aynı tarihlerde olcaz galibaBenim de 24 mart adetim beraber aynı anda oluruz muhtemelen
Bende 5. Gündeyim bugünİnşaAllah bu son sefer ikizleri alırsın canım kucağına Rabbim nasip etsin benimde çift emriyo 5.gün elhamdülillah
Nasılsın ben yorgunum bugun uyuma isteğim geliyor arada kasıklarında batma falan varmı hiçBende 5. Gündeyim bugün
Benim yazan canımAmin, bir arkadaş yazmıştı buradan bayıldım bende onun gibi diyeyim inşallah hep beraber Kasım anneleri grubuna geçeriz buradan
Bel ağrım var bide çok acıkıyorum kasıklarımda ağrı yok göğüsler de dr bi değişiklik yokNasılsın ben yorgunum bugun uyuma isteğim geliyor arada kasıklarında batma falan varmı hiç
Benim de gögüsde bi değişiklik yok transferden öncede ağrıodu yine ağrıo koyulaşma falan olmadı benimde bazen bi belime vuruyor sonra geçiyor gaz var maşallah bitmeyen progestan fitil sağolsun günde 4 kere alıyorum o bunalttı beni yemek konusunda aynıyım hatta çok gözüm yok yemekde az yiyorum çok yiyince midem bunalıo gibi oluorBel ağrım var bide çok acıkıyorum kasıklarımda ağrı yok göğüsler de dr bi değişiklik yok
Gaz bendede var yaa bende fitili 3 kere kullanıyorum. Ay ben test gününü sabırla bekliyorum erken test yapmayı düşünmüyorumBenim de gögüsde bi değişiklik yok transferden öncede ağrıodu yine ağrıo koyulaşma falan olmadı benimde bazen bi belime vuruyor sonra geçiyor gaz var maşallah bitmeyen progestan fitil sağolsun günde 4 kere alıyorum o bunalttı beni yemek konusunda aynıyım hatta çok gözüm yok yemekde az yiyorum çok yiyince midem bunalıo gibi oluor
Hayırlısı olsun canım haberleşelim inşallahIkıncı regl 24 mart da canım o zaman transfer ıcın görüşecegım ıkımcı regl de teansfer demıstı doktorum
Öhööömmmmm öhömmmmBenim de 24 mart adetim beraber aynı anda oluruz muhtemelen
Hadi hayırlısı ile inşalahGecmis galiba canim dr cok guzel hersey dedi pazartesi kontrole gel dedi hersey guzelse icime sinerse haftaya cuma transferiniz yapariz dedi
Merhaba hoşgeldiniz sizin içinde hayırlısı olsun inşallah Rabbim güzel haber almayı nasip etsinMerhabalar, ben de dün itibariyle transfer hazırlığına başladım, geçen ay transfere 4 gün kala covid olduğum için iptal olmuştu tekrar başladık 4.deneme olacak bu. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu defa
VuuuuuBenim de takvimde 24 Mart adet görünüyor aynı tarihlerde olcaz galiba
Ben bir kez aşı oldum , ocakta opu oldum şuan transfer aşamasındayım . Aşıyı kasım Aralık gibi olmuştum.Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar herkese benim sorum acaba transfer öncesi covid aşısı yaptırdınız mi yaptirmissaniz kaç gün öncesinde yaptirdiniz
Çok teşekkür ederim ben de dondurulmuş embriyo transferi olmak istyorum aşı konusu biraz kafama takiliyorBen bir kez aşı oldum , ocakta opu oldum şuan transfer aşamasındayım . Aşıyı kasım Aralık gibi olmuştum.
Aminn çok teşekkür ederimRabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip etsinBen opu dan sonra ayıldıktan yarım saat sonra çıkmıştım
Çok teşekkür ederimYaklaşık 3 saat sonra çıktım ben ikisinde de, ayıldım, kahvaltı verdiler, kontrolleri yaptılar gönderdiler. Çok güzel geçsin senin için de, hepsi döllensin embriyo olsun inşallah
Çok teşekkür ederim2 saat falan kaldım ben hastanede. İnşallah hepside döllenir ve kaliteli embriyoların olur. Genelde çok ağrılı olmuyor ama bünyeye göre ve iğnelerin dozuna göre değişiyor
Insallah canim hersey cok guzel olur.Benide bugün hastaneden aradılar normalde cuma randevum vardı yarından itibaren soğuk hava yağmur ve kar alarmı verildi yaa istanbul için cuma gelmeyin ilaçlar devam aynı sekil salı günğ gelin görüşmeye dediler... Doğum günüm de hastanede olucaminşallah sorun olmaz benimde transfer tarihim belli olur
Çok amin bakarsın aynı güne denk geliriz yineInsallah canim hersey cok guzel olur.