MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Gecmis galiba canim dr cok guzel hersey dedi pazartesi kontrole gel dedi hersey guzelse icime sinerse haftaya cuma transferiniz yapariz dedi
Aaa maşallah darısı başıma yaa yarın ilacımın son günü bitiyo nasipse Sonrada bekleme modu

Bel ağrım var bide çok acıkıyorum kasıklarımda ağrı yok göğüsler de dr bi değişiklik yok
Benim de gögüsde bi değişiklik yok transferden öncede ağrıodu yine ağrıo koyulaşma falan olmadı benimde bazen bi belime vuruyor sonra geçiyor gaz var maşallah bitmeyen progestan fitil sağolsun günde 4 kere alıyorum o bunalttı beni yemek konusunda aynıyım hatta çok gözüm yok yemekde az yiyorum çok yiyince midem bunalıo gibi oluor

Gaz bendede var yaa bende fitili 3 kere kullanıyorum. Ay ben test gününü sabırla bekliyorum erken test yapmayı düşünmüyorum

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar herkese benim sorum acaba transfer öncesi covid aşısı yaptırdınız mi yaptirmissaniz kaç gün öncesinde yaptirdiniz

Ikıncı regl 24 mart da canım o zaman transfer ıcın görüşecegım ıkımcı regl de teansfer demıstı doktorum
Hayırlısı olsun canım haberleşelim inşallah
Benim de 24 mart adetim beraber aynı anda oluruz muhtemelen
Öhööömmmmm öhömmmm
Gecmis galiba canim dr cok guzel hersey dedi pazartesi kontrole gel dedi hersey guzelse icime sinerse haftaya cuma transferiniz yapariz dedi
Hadi hayırlısı ile inşalah
Merhaba hoşgeldiniz sizin içinde hayırlısı olsun inşallah Rabbim güzel haber almayı nasip etsin
Benim de takvimde 24 Mart adet görünüyor aynı tarihlerde olcaz galiba
Vuuuuu

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar herkese benim sorum acaba transfer öncesi covid aşısı yaptırdınız mi yaptirmissaniz kaç gün öncesinde yaptirdiniz
Ben bir kez aşı oldum , ocakta opu oldum şuan transfer aşamasındayım . Aşıyı kasım Aralık gibi olmuştum.

Benide bugün hastaneden aradılar normalde cuma randevum vardı yarından itibaren soğuk hava yağmur ve kar alarmı verildi yaa istanbul için cuma gelmeyin ilaçlar devam aynı sekil salı günğ gelin görüşmeye dediler... Doğum günüm de hastanede olucam inşallah sorun olmaz benimde transfer tarihim belli olur

Insallah canim hersey cok guzel olur.

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı tedavileriniz olsun. Ve demirbaş kuzucuklarım nasılsınız canlarım ciğerlerim bugün ilkkez dışarı yüzü görebildim. Azcık dolaştık geldik. Covid korkusundan tıkılı kalmıştık evde. Neyse bugünkü yaşadıklarımı anlatam, böyle rahimde bi batmalar hafif denge bozukluğu ve en önemlisi mide yanması. Ama öyle böyle yanma değil asit çıkıyo boğazımdan yukarı. Ejderha gibi hissediyom bana bi çare bulun. Ha bi de lutinus fitil su gibi akıntıyla geri geliyor mu sizlerde? Değişik belirtiler hisseden var mı

Selam kızlar ne habersiniz? Ben düşünüp durmamak için bi çare buldum ve yeğenime şapka örmeye başladım. Valla saatler naaıl geçti anlamadım kolum ağrıdı biraz bıraktım. Göğüslerim çok şişti ya iki gündür. Kızımda hiç böyle bişe olmamıştı adet olacağımda olur genelde korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…