MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ben transferin ilk zamanları ve şimdi sinir krizi geçirdiğim için artık hiç ümidim kalmadı bu kadar sinir krizine vücut titremesine sanmıyorum tutunduğunu
Ben hem opu dan önce hem de transferden sonra sağlam sinir ve ağlama krizleri geçirdiğim titreyip dişlerimi sıktığım olaylar yaşadım. Ama hala benimleler cansevr seni biraz rahatlatır mı bilmem.

Ya şu lutinusu kullanıp bir kaç saat sonra su gibi akıntıyla ilacın geri gelmesini yaşayan yok mu benden başkaaaaaa günlük ped takmasam çamaşırıma laak diye akıveriyor help meee

Ben hem opu dan önce hem de transferden sonra sağlam sinir ve ağlama krizleri geçirdiğim titreyip dişlerimi sıktığım olaylar yaşadım. Ama hala benimleler cansevr seni biraz rahatlatır mı bilmem.
Teşekkür ederim çok zor bir dönemden geçiyoruz hem hormonlar hem stres hem yılların verdiği teste görülen tek çizgi….. dahası da var . Galiba artık pes edeceğim bunda da negatif olursa.

Son düzenleme:
Aaahhhh inşallah canım valla yumurta toplamaya giderken bile bu kadar heyecanlanmamıştım. İnşallah hepimizin yüzünü güldürür rabbim.

Teşekkür ederim çok zor bir dönemden geçiyoruz hem hormonlar hem stres hem yılların verdiği teste görülen tek çizgi….. dahası da var . Galiba artık pes edeceğim bunda da negatif olursa.
Yok yok deme öyle yinede. Hep kendimi örnek veriyorum diye de kızma nolur çünkü belki seni rahatlatır düşüncesiyle yazıyorum. 35 yaşındayım 6 yıldır evliyim hastalıklar ameliyatlar aşılamalar tüpler derken olmuyor olmuyor. Çikolata kisti, yapışıklıklar, sol tüpün alınması, Rezerv azlığı yumurta kalitesizliği ve dondurulacak embryo nun kalmaması da cabası. 1 kere pozitifi gördüm hevesim kursağımda kaldı kimyasal oldu. Sen de kim bilir neler yaşamışsındır tabii bilemiyorum. Şimdi buna bel bağladım ama yine kimyasal olursa diye aklıma gelmiyor mu tabii ki geliyor. Ama olursa da pes etmicem menopoza kadar hemde. Allah imkan ve güç kuvvet versin ben pes etmicem. Dilerim sen de etmezsin

Aaaa cok iyi denk geldık benım ılk regl 4gn erken geldı bu sefer bakalım nasıl gelıcek uygulamaya gore 24
Benim de uygulamada 24 hadi bakalım hayırlısı hakkımızda
Benim de takvimde 24 Mart adet görünüyor aynı tarihlerde olcaz galiba
Ayyy harika. Senin de donmuş embriyo mu canım
Yaaa en güzel hediyeni bu doğum günün de alacaksın inşallah kuzum

Hayır aksine örnek verince daha mutlu oluyorum test gününe kadar kendimi iyi hissetmeye çalışacağım başka yapacağım hiçbir şey yok

Suan ikimizinde ayni gune denk gelmeai yuksek buyuk ihtimal hatta persembede olursan yine ayni sayarim senin 2. Gun benim 3. Gun aramizda 1 gun olsada fark etmezz
Hadi bakalım inşallahhh
Benim de uygulamada 24 hadi bakalım hayırlısı hakkımızda

Ayyy harika. Senin de donmuş embriyo mu canım

Yaaa en güzel hediyeni bu doğum günün de alacaksın inşallah kuzum
Yaaaa inşallah canısı
Canımm hoşgeldin tekrar. Neler yapıyorsun, tekrar transfer oldun muu
Hoşgeldin canım ilaç kullanmaya başladım salı kontrol sonra belli olacak transfer günüm inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun

İyi aksamlar
Benim amh0.012 ve tek yumurtam olusmus iğnelerle büyütmeye calısıyoruz .benim gibi tek yumurtası gelişen ve transfer olan var mı ? Ya onuda kaybedersem

Ya şu lutinusu kullanıp bir kaç saat sonra su gibi akıntıyla ilacın geri gelmesini yaşayan yok mu benden başkaaaaaa günlük ped takmasam çamaşırıma laak diye akıveriyor help meee
Ben progestan kullanıyorum afedersin genelde tuvalette gidiyor canım belki genelde yatıp o zaman kalktığımdandır ama bütün fitiller aynı normal yani öyle olması

Ahh bende öyleyim normal akıtıntısı dışında bide bildiğin su gibi akıyor

İyi aksamlar
Benim amh0.012 ve tek yumurtam olusmus iğnelerle büyütmeye calısıyoruz .benim gibi tek yumurtası gelişen ve transfer olan var mı ? Ya onuda kaybedersem
Benim ilk denememde de böyle olmuştu 1 büyük biri tam büyümemeiş 2 yumurta vardı opu yapsak sağlam çıkar mı belemem sana da eziyet etmeyelim paran da boşuna gitmesin dedi doktorum aşılama yapmıştı sadece hastanenin ücretinin cüzi bir kısmını alarak

Biraz umutsuz degil mi .. benim tek yumurtam oluşuyor zaten son sansım Hayırlısı

İyi aksamlar
Eşimin kuzeni 2 yumurta vardı ona opu yaptılar ikisi de döllendi ve tutundu mesela belli olmuyor canım sorunun ne olduğu ve yumurta kalitesine bağlı bence. Buna doktorun ve sen karar verirsin benim 17 yumurta vardı ama fıss 2 tane kaldı sonunda ve transfer edildi çünki ben pcoluyum

Kızlar dayanamadık annem ile 5. Gün die test yaptık koca tek çizgi çıktı normal kaset test ikinci çizgi asla yok 5.gün embriyosu hemde 2 tane çıkmadı yani emin oldum bence tutmadı en iyi emriyoyu koysak bile tutmuyor

Haklısın insallah hayırlısı herkesin hakkında bende menopoza girmek üzereyim

Neden son şansın canım yumurta rezervi dolayısıyla mı?
2.5yasında kızım ve nisandada kürtajım var ve bianda yumurta rezervim azaldı doktorlar bile anlam veremıyo sadece 5ayda bi yumurta olusuyo .denemedim dememek için tüp bebegi deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…