Bir tane meyve var elhamdülillah inşallah ikincide gelmiştir. Olumlu hissediyorum nie bilmiyorum ya diyorum ya bi ben kendime negatifim test yap çıkacak inşallah
Evet elhamdülillah ama insan istiyorki herkes gibi istediği zaman çocuk sahibi olabilsin ne güzel olurdu değil mi? Belki şımarıklık gibi geliyo şuan size ama inşallah hepiniz de miniklerinizi kucağınıza alınca benim gibi bi daha isteyeceksiniz. Kızım benim neden kardeşim yok dedikçe yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimiSımdı gördüm çok kötü bı durum ama yıne bı evlat sahıbısınız hersey Allah’tan ınsallah hersey yolunda gıder
İşte bende bu yüzden cıft olsun ıstedım belkı olurdu ıkısını aynı anda büyütürdüm mesela ama olmadı buna da şükür ıste her ıstedıgımız bıanda olmuyor kı keşke olsa ama sende tekrar evlat sahıbı olursun neden olmayasın Allah büyük ınsallah tekrar olurda aynı duyguyu tekrar yasarsınEvet elhamdülillah ama insan istiyorki herkes gibi istediği zaman çocuk sahibi olabilsin ne güzel olurdu değil mi? Belki şımarıklık gibi geliyo şuan size ama inşallah hepiniz de miniklerinizi kucağınıza alınca benim gibi bi daha isteyeceksiniz. Kızım benim neden kardeşim yok dedikçe yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
İnşallah canım 24 Mart'ta mı transfer olacak
İnşallah diğeri de gelecekEvet elhamdülillah ama insan istiyorki herkes gibi istediği zaman çocuk sahibi olabilsin ne güzel olurdu değil mi? Belki şımarıklık gibi geliyo şuan size ama inşallah hepiniz de miniklerinizi kucağınıza alınca benim gibi bi daha isteyeceksiniz. Kızım benim neden kardeşim yok dedikçe yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
5. Günden sonra ağıt iş yağmadan normale dönebilirsin dedi dr bana ama riske atmayayım dedim yatıştayım ben hala arada azcık dolaşıp yatıyorumBugün 6. Günüm artık bulaşık , duş … normal günlerime dönebilir miyim sizce siz ne yaptınız
İnşallah diğeri de gelecekİlk kızınız olmuş bu neden olmasın inşallah olacak.
Amin inşallah cansevr. Ales67 aynen bende ikisi de olsun artık bu uğraşa tekrar girmeyeyim diyorum Rabbim hepimizde gönlümüzdekini versin artık 4. Kez yeniden başlamak zor gelecek çünkiİşte bende bu yüzden cıft olsun ıstedım belkı olurdu ıkısını aynı anda büyütürdüm mesela ama olmadı buna da şükür ıste her ıstedıgımız bıanda olmuyor kı keşke olsa ama sende tekrar evlat sahıbı olursun neden olmayasın Allah büyük ınsallah tekrar olurda aynı duyguyu tekrar yasarsın
Çok haklısın canım bende isterdim herkes ister doğal yolla hamile kalabileyim. Sevişerek hamile kalabilmek bir lüks kaldı bize hastanelerde transfer ile tuttumu tutmadımı bizimde sınavımız buymuş evlat başkadır ha 1 ha 10 hepsinin yeri eminim ayrıdır. İşte en azından sen bi o duyguyu tatmışsın Rabbim yine versin bizede nasip etsin inşallah nasılmış bizde görelimEvet elhamdülillah ama insan istiyorki herkes gibi istediği zaman çocuk sahibi olabilsin ne güzel olurdu değil mi? Belki şımarıklık gibi geliyo şuan size ama inşallah hepiniz de miniklerinizi kucağınıza alınca benim gibi bi daha isteyeceksiniz. Kızım benim neden kardeşim yok dedikçe yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Ben bıle bu haldeyken sabırsızsam sızın sabrınıza hayran kaldım allah kalbınızdekı en yakın zaman da versin inşallahAmin inşallah cansevr. Ales67 aynen bende ikisi de olsun artık bu uğraşa tekrar girmeyeyim diyorum Rabbim hepimizde gönlümüzdekini versin artık 4. Kez yeniden başlamak zor gelecek çünki
Ben dun basladim estrofeme sabah aksam vajinadanBir şey daha sorayım dondurulmuş transfer yapan arkadaşlar hepiniz estrofem kullandınız mı? Herkes mi kullanıyor bu ilacıay zaman yaklaştıkça ben yine heyecanlandım galiba. Dün rüyamda bebeğim vardı. Hep içimden şey geçiyordu ben hep düşük yapıyorum acaba bebeğime ısınamıcammı soğuk mu davrancam onu koruyamıcakmıyım falan diye. Rüyamda da bebeğim vardı yani onu hissettim aşırı korumacıydım ve rüya olduğu halde çok değişik bi sevgi vardı içimde
Bahçeci de Cem Çelikte canım , sen ? İnşallah hepimiz güzel haberlerle gelelimHadi inşallah tutunurda sağlıkla kucağına alırsın☺ nerde oldun tedaviyi?
Yine elhamdüllilah halimize onlarca kez deneyip pozitifi göremeyen güzel yürekli bissürü insan var malesef k.külübünde inşallah sende ilk seferde kavuşursun yavruna hikayen hep güzel giderBen bıle bu haldeyken sabırsızsam sızın sabrınıza hayran kaldım allah kalbınızdekı en yakın zaman da versin inşallah
Ben İzmirde Şerife Dikayak'a gidiyorum. İnşallah inşallahBahçeci de Cem Çelikte canım , sen ? İnşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim
Ya canım aynı gün olmuşuz transfer benimde 5.gün 2 adet embriyo transferim olduuMerhaba kızlar, ben de birkaç gündür sessizce kenardan takip ediyorum. Artık yazayım dedim 41 yaşımdayım, bu 2. tüp bebek denemem maalesef ilk denememde pozitifi görmemize rağmen devam etmedi gebeliğim. 05 Mart'ta 2 adet 5.gün blastokist transferi oldum. Pilates eğitmeniyim, programımı boşaltabildiğim için evdeyim bu süreçte sürekli fakat az yeme isteğim mevcut, kasıklarımda ağrı değil fakat bir bası var, fazlaca gazvar ve 2 sefer spazm gibi bir şey yaşadım. Test günüm 17si ilkinde dayanamayıp yapmış görmüştüm çift çizgiyi, bunda da göreyim ve daim olsun sağlıkla gelişsin inşallah dileğim. Hepimizin kolları dolsun, emeklerimiz karşılığını bulsun İnşallah
Dayanabilirsem test günüme kadar yapmıcam çünkü hiç belirti filan yok olumsuzu görmeye hazır değilimBen İzmirde Şerife Dikayak'a gidiyorum. İnşallah inşallahsen ne zaman test yapacaksın, kaçıncı günde?
Benim de 24 mart adetim beraber aynı anda oluruz muhtemelenIkıncı regl 24 mart da canım o zaman transfer ıcın görüşecegım ıkımcı regl de teansfer demıstı doktorum
Pozitif olacak inşallah öyle düşünmeyin lütfenDayanabilirsem test günüme kadar yapmıcam çünkü hiç belirti filan yok olumsuzu görmeye hazır değilimsen ne zaman yapacaksın canım