MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İnşllah hoşgeldin tatlım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlara ulaş

Hoşgeldin tatlım hayırlı olsun.Test günümüz aynı şuan 4 kişiyiz galiba cumayı bekleyen ve daha önce kan testi yaptıracak kimse çıkmadı şuana kadar bildiğim kadarıyla. Yani tam pozitif olan yok malesef. Sadece PonchiK kardeşim kaset testte 2. Çizgiyi görüp bizi umutlandırdı inşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırız

Ay inşallah hafta sonu burası kırmızı testlerle dolsun

Herkes testi sonucu bekliyor ne güzel İnşallah Güzel sonuçlar alırsınız . Allah yardımcınız olsun. Benimde ilk etap yaklaştı Perşembe opu olacak inşallah. Çok heyecanlıyım 3 yumurta gözüküyor. İnşallah sonucları güzel çıkar. Opu sonrası hastanede ne kadar kalıyorsunuz kızlar.?

Rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin Ben opu dan sonra ayıldıktan yarım saat sonra çıkmıştım

2 saat falan kaldım ben hastanede. İnşallah hepside döllenir ve kaliteli embriyoların olur. Genelde çok ağrılı olmuyor ama bünyeye göre ve iğnelerin dozuna göre değişiyor

Dayanabilirsem test günüme kadar yapmıcam çünkü hiç belirti filan yok olumsuzu görmeye hazır değilim sen ne zaman yapacaksın canım
Ben de ilk denemelerimde senin gibi test gününe kadar bekliyordum 8. Veya 9.gün evde test yapmayı planlıyorum ben.

İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağına alırsın. Gaz sorununu yaşamayan yok nerdeyse galiba 5. Gün embriyoları erken belli oluyor. Benim bi arkadaşım 4.gün öğrenmişti ama ikizdi

Merhabalar, ben de dün itibariyle transfer hazırlığına başladım, geçen ay transfere 4 gün kala covid olduğum için iptal olmuştu tekrar başladık 4.deneme olacak bu. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu defa

Naptınız bacılar öğleden sonra beni bi korku saldı ağlamalar hökürmeler korkudan nasıl test yapıcam bilmiyorum. Annem 1 erken 3 tane normal test alıp gelmiş. Ben ağladıkça onlar bana gülüyor seninki tutmuş hormon dan ne yapacağını bilmiyorsun diolar benimle eğleniyor ama ben hiç o moodda değilim

İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağına alırsın. Gaz sorununu yaşamayan yok nerdeyse galiba 5. Gün embriyoları erken belli oluyor. Benim bi arkadaşım 4.gün öğrenmişti ama ikizdi
Benimde 5. Gün emriyosu ikiz bugun 5.günümdü 7. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum. Yemio

İnşaAllah bu son sefer ikizleri alırsın canım kucağına Rabbim nasip etsin benimde çift emriyo 5.gün elhamdülillah

Ya canım aynı gün olmuşuz transfer benimde 5.gün 2 adet embriyo transferim olduu Doktorum bana 14ü dedi test günü senin kine neden o kadar geç demiş ki?
Geçen seferde 12. Gün test istedi prosedürü o sanırım doktorun yada hastanenin. Hepsinin bir tarzı var mübarek bizde peşlerinde işte

Yaklaşık 3 saat sonra çıktım ben ikisinde de, ayıldım, kahvaltı verdiler, kontrolleri yaptılar gönderdiler. Çok güzel geçsin senin için de, hepsi döllensin embriyo olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…