İnşllah hoşgeldin tatlım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlara ulaşMerhaba kızlar, ben de birkaç gündür sessizce kenardan takip ediyorum. Artık yazayım dedim 41 yaşımdayım, bu 2. tüp bebek denemem maalesef ilk denememde pozitifi görmemize rağmen devam etmedi gebeliğim. 05 Mart'ta 2 adet 5.gün blastokist transferi oldum. Pilates eğitmeniyim, programımı boşaltabildiğim için evdeyim bu süreçte sürekli fakat az yeme isteğim mevcut, kasıklarımda ağrı değil fakat bir bası var, fazlaca gazvar ve 2 sefer spazm gibi bir şey yaşadım. Test günüm 17si ilkinde dayanamayıp yapmış görmüştüm çift çizgiyi, bunda da göreyim ve daim olsun sağlıkla gelişsin inşallah dileğim. Hepimizin kolları dolsun, emeklerimiz karşılığını bulsun İnşallah
Kist ne alemde geçti mi?Ben dun basladim estrofeme sabah aksam vajinadan
Gecmis galiba canim dr cok guzel hersey dedi pazartesi kontrole gel dedi hersey guzelse icime sinerse haftaya cuma transferiniz yapariz dediKist ne alemde geçti mi?
Hoşgeldin tatlım hayırlı olsun.Test günümüz aynı şuan 4 kişiyiz galiba cumayı bekleyen ve daha önce kan testi yaptıracak kimse çıkmadı şuana kadar bildiğim kadarıyla. Yani tam pozitif olan yok malesef. SadeceSelam arkadaşlar, bende 1 martta transfer oldum. cuma günü kan tahlili yaptırıcam. başlarda hiç heyecan yoktu sakindim düşünmüyordum ama gün yaklaştıkça stres olmaya başladım. 2 aşılama yaptırmıştım. ilk tüp bebek denemem bu. bakalım rabbim bütün isteyen kim varsa kucağını doldursun inşallah.
benim merak ettiğim pozitif sonuç alanlar ne gibi belirtiler yaşadılar paylaşabilirler mi
İnşallah ya bu tam 9.opuPozitif olacak inşallah öyle düşünmeyin lütfen
Ay inşallah hafta sonu burası kırmızı testlerle dolsunHoşgeldin tatlım hayırlı olsun.Test günümüz aynı şuan 4 kişiyiz galiba cumayı bekleyen ve daha önce kan testi yaptıracak kimse çıkmadı şuana kadar bildiğim kadarıyla. Yani tam pozitif olan yok malesef. SadecePonchiK kardeşim kaset testte 2. Çizgiyi görüp bizi umutlandırdı inşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırız
Rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip etsinHerkes testi sonucu bekliyor ne güzel İnşallah Güzel sonuçlar alırsınız .Allah yardımcınız olsun. Benimde ilk etap yaklaştı Perşembe opu olacak inşallah. Çok heyecanlıyım 3 yumurta gözüküyor. İnşallah sonucları güzel çıkar. Opu sonrası hastanede ne kadar kalıyorsunuz kızlar.?
Benim de 24 mart adetim beraber aynı anda oluruz muhtemelen
2 saat falan kaldım ben hastanede. İnşallah hepside döllenir ve kaliteli embriyoların olur. Genelde çok ağrılı olmuyor ama bünyeye göre ve iğnelerin dozuna göre değişiyorHerkes testi sonucu bekliyor ne güzel İnşallah Güzel sonuçlar alırsınız .Allah yardımcınız olsun. Benimde ilk etap yaklaştı Perşembe opu olacak inşallah. Çok heyecanlıyım 3 yumurta gözüküyor. İnşallah sonucları güzel çıkar. Opu sonrası hastanede ne kadar kalıyorsunuz kızlar.?
Ben de ilk denemelerimde senin gibi test gününe kadar bekliyordumDayanabilirsem test günüme kadar yapmıcam çünkü hiç belirti filan yok olumsuzu görmeye hazır değilimsen ne zaman yapacaksın canım
İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağına alırsın. Gaz sorununu yaşamayan yok nerdeyse galibaMerhaba kızlar, ben de birkaç gündür sessizce kenardan takip ediyorum. Artık yazayım dedim 41 yaşımdayım, bu 2. tüp bebek denemem maalesef ilk denememde pozitifi görmemize rağmen devam etmedi gebeliğim. 05 Mart'ta 2 adet 5.gün blastokist transferi oldum. Pilates eğitmeniyim, programımı boşaltabildiğim için evdeyim bu süreçte sürekli fakat az yeme isteğim mevcut, kasıklarımda ağrı değil fakat bir bası var, fazlaca gazvar ve 2 sefer spazm gibi bir şey yaşadım. Test günüm 17si ilkinde dayanamayıp yapmış görmüştüm çift çizgiyi, bunda da göreyim ve daim olsun sağlıkla gelişsin inşallah dileğim. Hepimizin kolları dolsun, emeklerimiz karşılığını bulsun İnşallah
Benimde 5. Gün emriyosu ikiz bugun 5.günümdü 7. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum. Yemioİnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağına alırsın. Gaz sorununu yaşamayan yok nerdeyse galiba5. Gün embriyoları erken belli oluyor. Benim bi arkadaşım 4.gün öğrenmişti ama ikizdi
İnşaAllah bu son sefer ikizleri alırsın canım kucağına Rabbim nasip etsin benimde çift emriyo 5.gün elhamdülillahMerhaba kızlar, ben de birkaç gündür sessizce kenardan takip ediyorum. Artık yazayım dedim 41 yaşımdayım, bu 2. tüp bebek denemem maalesef ilk denememde pozitifi görmemize rağmen devam etmedi gebeliğim. 05 Mart'ta 2 adet 5.gün blastokist transferi oldum. Pilates eğitmeniyim, programımı boşaltabildiğim için evdeyim bu süreçte sürekli fakat az yeme isteğim mevcut, kasıklarımda ağrı değil fakat bir bası var, fazlaca gazvar ve 2 sefer spazm gibi bir şey yaşadım. Test günüm 17si ilkinde dayanamayıp yapmış görmüştüm çift çizgiyi, bunda da göreyim ve daim olsun sağlıkla gelişsin inşallah dileğim. Hepimizin kolları dolsun, emeklerimiz karşılığını bulsun İnşallah
Geçen seferde 12. Gün test istedi prosedürü o sanırım doktorun yada hastanenin. Hepsinin bir tarzı var mübarek bizde peşlerinde işteYa canım aynı gün olmuşuz transfer benimde 5.gün 2 adet embriyo transferim olduuDoktorum bana 14ü dedi test günü senin kine neden o kadar geç demiş ki?
Amin, bir arkadaş yazmıştı buradan bayıldım bende onun gibi diyeyim inşallah hep beraber Kasım anneleri grubuna geçeriz buradanİnşaAllah bu son sefer ikizleri alırsın canım kucağına Rabbim nasip etsin benimde çift emriyo 5.gün elhamdülillah
Yaklaşık 3 saat sonra çıktım ben ikisinde de, ayıldım, kahvaltı verdiler, kontrolleri yaptılar gönderdiler. Çok güzel geçsin senin için de, hepsi döllensin embriyo olsun inşallahHerkes testi sonucu bekliyor ne güzel İnşallah Güzel sonuçlar alırsınız .Allah yardımcınız olsun. Benimde ilk etap yaklaştı Perşembe opu olacak inşallah. Çok heyecanlıyım 3 yumurta gözüküyor. İnşallah sonucları güzel çıkar. Opu sonrası hastanede ne kadar kalıyorsunuz kızlar.?