MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ejderha olayı süper benzetme olmuş umarım güzel şeylerin habercisidir belli zaten yoksun sabah beri ohh sefan olsun canım iyi yapmışsın. Bende diyorum kırmızı çizgiyi görünce kayboldu o mutlulukla

Aynı anda giriş yapmışız gönüller bir tatlım ben çok kötüyüm yaa göğüslerim patlıcak gibi ve sanırım benim gibi hisseden kimse yok negatife doğru mu gidiyorum acep off mide yanmasına bir yudum soğuk süt ve kabuğuyla birlikte 2 3 tane çekirdek yemek iyi geliyo

Ejderha olayı süper benzetme olmuş umarım güzel şeylerin habercisidir belli zaten yoksun sabah beri ohh sefan olsun canım iyi yapmışsın. Bende diyorum kırmızı çizgiyi görünce kayboldu o mutlulukla
Yok bacım bir kere tecrübe ettim kızarmış çubuğu. Devamı gelsin yeter kaybolur muyum hiç sizi bırakmammm töbeee. Mşde yanmasına naapılıyir yaa bi akıl verin

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar herkese benim sorum acaba transfer öncesi covid aşısı yaptırdınız mi yaptirmissaniz kaç gün öncesinde yaptirdiniz
Ben internette 3 ay önce aşı bitirilmiş olmalı gebelik düşünülüyorsa diye okumuştum son aşımı da kasım sonunda oldum ama doktoruna danış bence bazı doktorlar şart koşuyo çünki benimdoktorum aşın varmı diye sormadı bile

Hayır sen olumsuz düşünmeye başlamışsın yine hemen çık o kafadan yarın test yapıcan haa söz verdin bekliyom deli gibi sonuç ne olursa olsun cumaya kadar ümidini kaybetme. Sütü az önce okudum da çekirdeğe şok geçirdim şuan

Ben aslında kendim de yaptırmadan aşımı transfer yaptırmak istemiyorum ama süre olarak kafam karıştı doktorum aşını olup da gelsen hisey olmaz dedi ama yine rahat edemedim

Ayy geldi testlerim sorma çok heyecanlıyım biran önce sabah olsa keşke ama iki çizgili olmak şartıyla bilmiyoum moralim bozulur mu acaba kızımda hiç test yapmamıştım hastanede öğrendim. bende reflü var çekirdek tecrübeyle sabit

Ben aslında kendim de yaptırmadan aşımı transfer yaptırmak istemiyorum ama süre olarak kafam karıştı doktorum aşını olup da gelsen hisey olmaz dedi ama yine rahat edemedim
Bacım senin adın niye umutsuz daha transfer olmadan? Önceden olumsuz sonuç mu oldu? inşallah umutla başla güzel olsun sonucu. Hep birlikte güzel haberler alalım burda

Çok önceki ismim ayrıca ben daha önce transfer oldum bu ikinci olarak düşünüyorum

Çok şükür ilk sonucjn olumlu bir oğlum var bu ikinci için tek sıkıntı ettiğim nokta aşı ve hamilelikte yaşadığım bazı skintilar

Çok şükür ilk sonucjn olumlu bir oğlum var bu ikinci için tek sıkıntı ettiğim nokta aşı ve hamilelikte yaşadığım bazı skintilar
Maaşallah sende benim gibisin benimde bi kızım var ikinci için çabalıyoruz hamilelik için de umarım bu kez kolay ve sağlıklı geçer

Amin insalalhdoktorumla görüşmeye gittim folik asit verdi antideprsan içiyordum onu bırak iki ay sonra gel transfer yapalım dedi biraz onun heyecanı sardı öncesinde nasıl tedavi uygulayacak ilaç bakımından onu bilmiyorum tabi süreç nasıl olur

Sana güzel bir doğum günü hediyesi olsun da hem transfer günün belli olsun hem de transferin tutsun bebiş olsun totem yap bence

Normalde cuma gitseydim belki Sali olur transfer dedim ama kontrol salıya kaldı hayırlısı Allah'tan inşallah
Suan ikimizinde ayni gune denk gelmeai yuksek buyuk ihtimal hatta persembede olursan yine ayni sayarim senin 2. Gun benim 3. Gun aramizda 1 gun olsada fark etmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…