MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bir tane meyve var elhamdülillah inşallah ikincide gelmiştir. Olumlu hissediyorum nie bilmiyorum ya diyorum ya bi ben kendime negatifim test yap çıkacak inşallah
Sımdı gördüm çok kötü bı durum ama yıne bı evlat sahıbısınız hersey Allah’tan ınsallah hersey yolunda gıder
Evet elhamdülillah ama insan istiyorki herkes gibi istediği zaman çocuk sahibi olabilsin ne güzel olurdu değil mi? Belki şımarıklık gibi geliyo şuan size ama inşallah hepiniz de miniklerinizi kucağınıza alınca benim gibi bi daha isteyeceksiniz. Kızım benim neden kardeşim yok dedikçe yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi😢

Evet elhamdülillah ama insan istiyorki herkes gibi istediği zaman çocuk sahibi olabilsin ne güzel olurdu değil mi? Belki şımarıklık gibi geliyo şuan size ama inşallah hepiniz de miniklerinizi kucağınıza alınca benim gibi bi daha isteyeceksiniz. Kızım benim neden kardeşim yok dedikçe yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi😢
İşte bende bu yüzden cıft olsun ıstedım belkı olurdu ıkısını aynı anda büyütürdüm mesela ama olmadı buna da şükür ıste her ıstedıgımız bıanda olmuyor kı keşke olsa ama sende tekrar evlat sahıbı olursun neden olmayasın Allah büyük ınsallah tekrar olurda aynı duyguyu tekrar yasarsın

Bugün 6. Günüm artık bulaşık , duş … normal günlerime dönebilir miyim sizce siz ne yaptınız 🤭

İnşallah diğeri de gelecek 🥺❤️ İlk kızınız olmuş bu neden olmasın inşallah olacak.

Bugün 6. Günüm artık bulaşık , duş … normal günlerime dönebilir miyim sizce siz ne yaptınız 🤭
5. Günden sonra ağıt iş yağmadan normale dönebilirsin dedi dr bana ama riske atmayayım dedim yatıştayım ben hala arada azcık dolaşıp yatıyorum

İnşallah diğeri de gelecek 🥺❤️ İlk kızınız olmuş bu neden olmasın inşallah olacak.
İşte bende bu yüzden cıft olsun ıstedım belkı olurdu ıkısını aynı anda büyütürdüm mesela ama olmadı buna da şükür ıste her ıstedıgımız bıanda olmuyor kı keşke olsa ama sende tekrar evlat sahıbı olursun neden olmayasın Allah büyük ınsallah tekrar olurda aynı duyguyu tekrar yasarsın
Amin inşallah cansevr. Ales67 aynen bende ikisi de olsun artık bu uğraşa tekrar girmeyeyim diyorum Rabbim hepimizde gönlümüzdekini versin artık 4. Kez yeniden başlamak zor gelecek çünki

Çok haklısın canım bende isterdim herkes ister doğal yolla hamile kalabileyim. Sevişerek hamile kalabilmek bir lüks kaldı bize hastanelerde transfer ile tuttumu tutmadımı bizimde sınavımız buymuş evlat başkadır ha 1 ha 10 hepsinin yeri eminim ayrıdır. İşte en azından sen bi o duyguyu tatmışsın Rabbim yine versin bizede nasip etsin inşallah nasılmış bizde görelim

Amin inşallah cansevr. Ales67 aynen bende ikisi de olsun artık bu uğraşa tekrar girmeyeyim diyorum Rabbim hepimizde gönlümüzdekini versin artık 4. Kez yeniden başlamak zor gelecek çünki
Ben bıle bu haldeyken sabırsızsam sızın sabrınıza hayran kaldım allah kalbınızdekı en yakın zaman da versin inşallah

Bir şey daha sorayım dondurulmuş transfer yapan arkadaşlar hepiniz estrofem kullandınız mı? Herkes mi kullanıyor bu ilacı🤔 ay zaman yaklaştıkça ben yine heyecanlandım galiba. Dün rüyamda bebeğim vardı. Hep içimden şey geçiyordu ben hep düşük yapıyorum acaba bebeğime ısınamıcammı soğuk mu davrancam onu koruyamıcakmıyım falan diye. Rüyamda da bebeğim vardı yani onu hissettim aşırı korumacıydım ve rüya olduğu halde çok değişik bi sevgi vardı içimde🥰
Ben dun basladim estrofeme sabah aksam vajinadan

Ben bıle bu haldeyken sabırsızsam sızın sabrınıza hayran kaldım allah kalbınızdekı en yakın zaman da versin inşallah
Yine elhamdüllilah halimize onlarca kez deneyip pozitifi göremeyen güzel yürekli bissürü insan var malesef k.külübünde inşallah sende ilk seferde kavuşursun yavruna hikayen hep güzel gider🌹

Merhaba kızlar, ben de birkaç gündür sessizce kenardan takip ediyorum. Artık yazayım dedim 41 yaşımdayım, bu 2. tüp bebek denemem maalesef ilk denememde pozitifi görmemize rağmen devam etmedi gebeliğim. 05 Mart'ta 2 adet 5.gün blastokist transferi oldum. Pilates eğitmeniyim, programımı boşaltabildiğim için evdeyim bu süreçte sürekli fakat az yeme isteğim mevcut, kasıklarımda ağrı değil fakat bir bası var, fazlaca gaz🙈 var ve 2 sefer spazm gibi bir şey yaşadım. Test günüm 17si ilkinde dayanamayıp yapmış görmüştüm çift çizgiyi, bunda da göreyim ve daim olsun sağlıkla gelişsin inşallah dileğim. Hepimizin kolları dolsun, emeklerimiz karşılığını bulsun İnşallah 🌺🌺🌺

Selam arkadaşlar, bende 1 martta transfer oldum. cuma günü kan tahlili yaptırıcam. başlarda hiç heyecan yoktu sakindim düşünmüyordum ama gün yaklaştıkça stres olmaya başladım. 2 aşılama yaptırmıştım. ilk tüp bebek denemem bu. bakalım rabbim bütün isteyen kim varsa kucağını doldursun inşallah.
benim merak ettiğim pozitif sonuç alanlar ne gibi belirtiler yaşadılar paylaşabilirler mi

Merhaba kızlar, ben de birkaç gündür sessizce kenardan takip ediyorum. Artık yazayım dedim 41 yaşımdayım, bu 2. tüp bebek denemem maalesef ilk denememde pozitifi görmemize rağmen devam etmedi gebeliğim. 05 Mart'ta 2 adet 5.gün blastokist transferi oldum. Pilates eğitmeniyim, programımı boşaltabildiğim için evdeyim bu süreçte sürekli fakat az yeme isteğim mevcut, kasıklarımda ağrı değil fakat bir bası var, fazlaca gaz🙈 var ve 2 sefer spazm gibi bir şey yaşadım. Test günüm 17si ilkinde dayanamayıp yapmış görmüştüm çift çizgiyi, bunda da göreyim ve daim olsun sağlıkla gelişsin inşallah dileğim. Hepimizin kolları dolsun, emeklerimiz karşılığını bulsun İnşallah 🌺🌺🌺
Ya canım aynı gün olmuşuz transfer benimde 5.gün 2 adet embriyo transferim olduu❤️ Doktorum bana 14ü dedi test günü senin kine neden o kadar geç demiş ki?

Ben İzmirde Şerife Dikayak'a gidiyorum. İnşallah inşallah😊 sen ne zaman test yapacaksın, kaçıncı günde?
Dayanabilirsem test günüme kadar yapmıcam çünkü hiç belirti filan yok olumsuzu görmeye hazır değilim :KK43: sen ne zaman yapacaksın canım

X