MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bence gayet güzel ahh bizde de çıksa şu çizgi çok sevincem. O kadar az idrar ile baya belirgin çıkmış canını sıkma sakın

Epeydir yoktun varmış bi sebebi umarım bizde 2. Çizgiyi görürüz arayanları takama bizde de herkesin haberi var insanlar kafa dağıtmaya çıkıp yanımıza gelmiyolar ama telefonda durum soruyolar dün benim komşular vardı yemek yapıp getirmişler sağolsunlar. Gün nasıl geçti anlamadım. Normalde sağa dön sola dön sıkıl

Merhaba kızlar
Benim aralık ayı yumurtalar toplandı 12 adet bundan 6 adeti ebriyo olarak donduruldu ve geçen ay Ohss atlatamamışım yumurta toplama işlemim bu sefer çok zor geçti kabız oldum karnım 5 aylık gibi şişti ayakkabımı bile giyemedim nefes darlığı v.s. Hemen detoks yaptım ve lavman ile normale döndüm

Bu ay çok şükür OHSS sendromum geçmiş
Estrofem 2x2
Ecoprin 100 mg 1x1
Folbiol TB 1x1
İlaçlara başladık

Estrofem biraz kalp çarpıntısı yapıyor bende
Bu 2. Tüp bebek denemem
Beni de listeye ekleyin kızlar
Benden başka OHSS yaşayan var mı ben yabancı sitelerden bulduğum detoks tarifi ile iyileştim ve deli gibi spor ile

Bebeğim bu pek benim elimde değil ben stres yaptığımı anlamıyorum bile

Ben gece uyuyamadığım için bu sabah 2 tanesini aynı anda aldım gece uyutmadı resmen

O gaz çok kötü birde şişkinlikte yapar benim yumurta toplanmadından sonra kötü oldum

Hoş geldin tatlım çok geçmiş olsun transfer oldun mu olduysan kaçıncı gündesin. Ohss belirtisi bende de oldu biraz opudan sonra 1 hafta çok ağrım vardı idrar yapmakta falan zorlandım baya ama şükür ki başka bişe olmadı 17 yumurtaydı benimde 11 i döllendi kala kala 2 tane kaldı ve transfer edildi. Maaşallah senin embriyo sayısı iyi sansın yüksek inşallah tekrar hayırlı olsun

Amaaan ne istediğimizi bilemez olduk heyecandan bana tutacakmış gibi geliyo seni hep pozitif hissediyorum neden bilmem
Hahaha valla canım bende benden başka herkesi pozitif hissediyorum. Dünn 4.günümdü ya ovulasyon testi vardı elimde du bari şunu yapayım dedim hahahha ovulasyon testi bembeyaz çıktı normal zamanlarda 2. Çizgi az falan bi çıkardı. Şimdi kocaman bir tek çizgi dedim o kadar umutsuz vaka olmamam heralde modum bi düştü pişman oldum hcg bile değil ya ovulasyon testi sonuçta ve 4.gün ne bekliosam anne naber demesini falan mı acaba bilmiyorum sonra 5.gün embriyolarını araştırdım. Tutuo yani bide üstüne çift emrio koydurduk şans artsın die biri tutmasa biri inşallah tutmuştur die uyudum en son Allah'ım tutmuşsa rüyamda göreyim dedim amcamın oğlunun evini gördüm ne alaka ne alaka

rüya çok güzelmiş ben de sabaha kadar döndüm ayaklarımın ağrısından uyuyamadım. Her uykuya daldığımda da garip garip rüyalar gördüm. Sabaha kadar 20tane rüya görmüşümdür herhalde. Bugün 4. Günüm

Ama dördüncü gün erkenki bide ovulasyon testi yani ovulasyonda hamilelik çıkıyo mu ki? Resmen moralini bozmak için elinden geleni yapmışsın bunlara takılıp da moralini bozma bence erken gebelik alıp yapsan çıkacak belki yarın bunu bilemezsin ki 5. Gün daha hızlı tutunuyo şansın yüksek kabuğundan bileçıkmış maaşallah olumlu düşünmek için bissürü sebebin var

Cuma günü kimler test yapacak ve kaçıncı gün embriyosu , ben yapacağım galiba artık ne çıkarsa…. Bide cumartesi tekrar ederim

Ben yarın yapıcam 3. Gün embriyosu benimki yarın 8. Gün varsa çıkar zaten yoksayoktur. Seninki kaçıncı gün emb. Cuma kaçıncı gün oluyo cuma benim kan tahlili günüm

Ben yarın yapıcam 3. Gün embriyosu benimki yarın 8. Gün varsa çıkar zaten yoksayoktur. Seninki kaçıncı gün emb. Cuma kaçıncı gün oluyo cuma benim kan tahlili günüm
Benim cuma günü transferi sayarsam 9. Gün oluyor 3. Gün embriyosu benim de , çıksa bence benim de çıkar hem erken hem kaset yapacağım zaten

Benden daha erken kanda hcg günü olan yokmu ya cumadan önce bi pozitif haberi alsam içim açılır umutlanırdım bi

Aynı saate yaptığım için buzdolabında tuttum. Buz aparatıyla 3 4 saate bozulmaz demişti hemşire fazlası olmasın demişti.
Çok teşekkür ederim bende haftasonunicin biryere gidip gelmek durumda kaldım o şekilde taşıdım birde cetrotide vururken ilacı karıştırınca pürtüklü kalıyor hemen erimiyor tozu sizde de oluyormuydu bu durum çok kaşıntı ve kızarıklık yapıyor iğne yeri de normal mi acaba inş ilaçta bir sıkıntı yoktur

Merhaba kaçıncı gun de yaptınız acaba ve kaçıncı gun embriyosu var gıbı duruyor ınsallah bebegınız sızınledır
Merhaba Ales, 5.gün embriyosuydu 6 gün sonra yani 7.gün başladım canım. 11.gün kan istedi dr. Teşekkür ederim. Peki sen ne zaman yapacaksın testini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…