MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Iyiyim dinlenmedeyim bir süre. Senin transfer olacak galiba. Insallah hayırlısıyla gerçekleşir tatlım😊
Amin canım bakalım cumayı bekliyorum kontrolde belli olacak transfer süreci inşallah 🌹
İnşallah mucizelerle dolu bır topik olsun rabbım isteyen herkese hayırlısı ile nasıp etsın dualarını

Yaa kızlar gecenin 4 ünde uyandım çok sıkışık olunca sabah yapacağıma şimdi testi yapayım dedim ama idrar rengi koyu bile değildi toplam 3.30 saatlik bir idrar. Yine silik çıktı yaw üstelik biri erken test. ben uzun süre tutamıyom ki artık şimdi geri yatıcam kalkcam bidaha yapcam o da çok çok 4 saatlik olur ki vallah ben bu çiş olayıyla sınanıyom haaaa :KK61: uykum da kaçtı iyi mi :olamaz:

Eklentiler

• IMG_20220308_041056.jpg
    IMG_20220308_041056.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 62
Bu sabah bende heyecanlıyım 28 Şubat'ta Erzurum buharada tedavime başladım.igneler artık usandirdi ikinci kontrulum olucak bugün bakalım doktorum ne dicek.zor bı süreç emek isteyen ve aşırı ayakta kalmayı direncleyen bı durum.isin sonunda sevinmekte var uzulmekte.bakalim nolucak

Yaa kızlar gecenin 4 ünde uyandım çok sıkışık olunca sabah yapacağıma şimdi testi yapayım dedim ama idrar rengi koyu bile değildi toplam 3.30 saatlik bir idrar. Yine silik çıktı yaw üstelik biri erken test. ben uzun süre tutamıyom ki artık şimdi geri yatıcam kalkcam bidaha yapcam o da çok çok 4 saatlik olur ki vallah ben bu çiş olayıyla sınanıyom haaaa :KK61: uykum da kaçtı iyi mi :olamaz:
Merhaba kaçıncı gun de yaptınız acaba ve kaçıncı gun embriyosu var gıbı duruyor ınsallah bebegınız sızınledır

senin dondurulmuş var dimi yanlış şaapmıyım şimdi :)
adetin 3 veya 4. günü gidiyorsun muayene ediyor estrofeme başlıyorsun ilaca başladıktan sonraki 12,13, 14. günler gibi muayene için çağırıyor. o gün her şey normalse şu gün gel diyor. 4-5 gün sonrası gibi oluyor transfer o muayeneden sonra. tabi bunlar biliyorsun değişebilir :) o muayeneye gittiğinde her şey normalse zaten embriyoları şu gün çözdürürüz sen şu gün gelirsin falan diyorlar ve o gün progestana da başlatıyorlar.
Ben estrofem hiç kullanmadım Allah biliyo ya hiç te istemiyorum 😬

Bir şey daha sorayım dondurulmuş transfer yapan arkadaşlar hepiniz estrofem kullandınız mı? Herkes mi kullanıyor bu ilacı🤔 ay zaman yaklaştıkça ben yine heyecanlandım galiba. Dün rüyamda bebeğim vardı. Hep içimden şey geçiyordu ben hep düşük yapıyorum acaba bebeğime ısınamıcammı soğuk mu davrancam onu koruyamıcakmıyım falan diye. Rüyamda da bebeğim vardı yani onu hissettim aşırı korumacıydım ve rüya olduğu halde çok değişik bi sevgi vardı içimde🥰

Bir şey daha sorayım dondurulmuş transfer yapan arkadaşlar hepiniz estrofem kullandınız mı? Herkes mi kullanıyor bu ilacı🤔 ay zaman yaklaştıkça ben yine heyecanlandım galiba. Dün rüyamda bebeğim vardı. Hep içimden şey geçiyordu ben hep düşük yapıyorum acaba bebeğime ısınamıcammı soğuk mu davrancam onu koruyamıcakmıyım falan diye. Rüyamda da bebeğim vardı yani onu hissettim aşırı korumacıydım ve rüya olduğu halde çok değişik bi sevgi vardı içimde🥰
Günaydın cnım ben geçende kullandım şimdi de kullanıyorum estrofem 😍 Allah rüyanı da hayra çıkarsın inşallah bilinç altımız nelerle dolu çok stres yapıyoruz uykulu halde bile hamilelik aklımızda hep

Günaydın cnım ben geçende kullandım şimdi de kullanıyorum estrofem 😍 Allah rüyanı da hayra çıkarsın inşallah bilinç altımız nelerle dolu çok stres yapıyoruz uykulu halde bile hamilelik aklımızda hep
Ya varya sorsan aşırı rahatım hiç sorun yok. Ama ilk tüp bebekte de böyle oldu rüyamda boyuna hamileydim anksiyete tuttu yani bi sorun var ve ben gerçekten farkında bile değilim

Canım inşallah kıpkırmızıya döner çizgiler 🤲🏻 Hadi bakalım 🤲🏻

5. Günden günaydın kızlar 🥰 kadınlar günümüz kutlu olsun ❤️ Bugün aşırı bi bel ağrısıyla uyandım şimdi iyiyim hafifledi bide çok çabuk acıkmaya başladım yaa ilaçlar acıktırır mı acaba estrofem ve lutinus kullanıyorum günde 3 er defa

Canım genelde estrofeme başlatıyorlar. İnşallah Rabbim kucağını doldurur :KK200:

Ya varya sorsan aşırı rahatım hiç sorun yok. Ama ilk tüp bebekte de böyle oldu rüyamda boyuna hamileydim anksiyete tuttu yani bi sorun var ve ben gerçekten farkında bile değilim
Neden kötüyü çağırıyorsun canım. Ben ilk tüp bebekte 0 bilgiyle gittim etrafımda bilen biri yol gösterecek,destek olacak kimse yoktu. Burda hepimiz beraberiz birbirimizin destekçisiyiz.. Rahat ol stres yapma kendine.

Amaaan😅 hep heyecandan bunlar tatlım yine de ince bi çizgi görünüyor hiç yoktan iyidir bence bide iki güne bir tam artıyo sanki öyle biliyorum yarın daha net çıkar inşallah sabredebilirsen 🤭

5. Günden günaydın kızlar 🥰 kadınlar günümüz kutlu olsun ❤️ Bugün aşırı bi bel ağrısıyla uyandım şimdi iyiyim hafifledi bide çok çabuk acıkmaya başladım yaa ilaçlar acıktırır mı acaba estrofem ve lutinus kullanıyorum günde 3 er defa
Bende çok acıkıyorum sanırım ilaçlardan yaaa

Gece bende gögüsler şişmiş vaziyete uyandım sanki bi tık koyulaşma var gibi beklemekten şizofren olmuş olabilirim sanırım ama belirti var gibi yaa off kafayı yicem 😑 yarın sabah kesin test yapcam

Günaydın Kızçelerim ❤️
Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun..
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Umarım hamile olarak uyanmışızdır. 🤲🏻🤱
Valla bugün 5.gün ikizler ile umarım bebelerim tutunmuştur. Eşim idrar testi yapmak istemiyor. Ama ben istiyorum. Bugun anneme söyledim 2 3 tane erken gebelik testi al bize gel die çaktırmadan yapayım dedim. Belirti arıyorum ama bilmiyorum bazen belim ağrıo gibi bazen sol kasığım ağrıo gibi memeler zaten estrofemden hassas renk değişme falan olmadı. Günün yarısı tutmuştur die geçiyor diğeer yarısı tutmadı ya die bizim çevre ve yakın aile biliyor.🙄🙄🙄
Arayıp nasıl nasılsınız die sormaya başladılar çok gerildim sanki herşey benim sırtımda gibi oldu. Bilmiyorum eşim evde izinli die ağlayamıyorum ama eminim evde olmasa ağlardım. Bende silik çizgi görmek istiyorum çerçeveletecem artık o kadar çığırından çıktım. Perşembe yada cuma kesinlikle test yapıcam...

Off ya erkekler neden hep böyle bende aynı durumdayım yakında ecz falan yok eşimden istiyorum gününü bekleyelim diyip duruyor. Kaçak göcek annemden istedim🙈
Aha bende bu analar olmasa ne etcez acaba bu sefer de annem olur getireyim dedi vicdana geldim pazartesi öğrenelim nolcak bekleyim die hahhahha

X