- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Amin canım bakalım cumayı bekliyorum kontrolde belli olacak transfer süreci inşallahIyiyim dinlenmedeyim bir süre. Senin transfer olacak galiba. Insallah hayırlısıyla gerçekleşir tatlım
İnşallah mucizelerle dolu bır topik olsun rabbım isteyen herkese hayırlısı ile nasıp etsın dualarını
İnşallah mucizelerle dolu bır topik olsun rabbım isteyen herkese hayırlısı ile nasıp etsın dualarını
Merhaba kaçıncı gun de yaptınız acaba ve kaçıncı gun embriyosu var gıbı duruyor ınsallah bebegınız sızınledırYaa kızlar gecenin 4 ünde uyandım çok sıkışık olunca sabah yapacağıma şimdi testi yapayım dedim ama idrar rengi koyu bile değildi toplam 3.30 saatlik bir idrar. Yine silik çıktı yaw üstelik biri erken test. ben uzun süre tutamıyom ki artık şimdi geri yatıcam kalkcam bidaha yapcam o da çok çok 4 saatlik olur ki vallah ben bu çiş olayıyla sınanıyom haaaauykum da kaçtı iyi mi
Ben estrofem hiç kullanmadım Allah biliyo ya hiç te istemiyorumsenin dondurulmuş var dimi yanlış şaapmıyım şimdi :)
adetin 3 veya 4. günü gidiyorsun muayene ediyor estrofeme başlıyorsun ilaca başladıktan sonraki 12,13, 14. günler gibi muayene için çağırıyor. o gün her şey normalse şu gün gel diyor. 4-5 gün sonrası gibi oluyor transfer o muayeneden sonra. tabi bunlar biliyorsun değişebilir :) o muayeneye gittiğinde her şey normalse zaten embriyoları şu gün çözdürürüz sen şu gün gelirsin falan diyorlar ve o gün progestana da başlatıyorlar.
Sen napıyon yaa nasılsın iyimisin aklımdasın hepIyiyim dinlenmedeyim bir süre. Senin transfer olacak galiba. Insallah hayırlısıyla gerçekleşir tatlım
Günaydın cnım ben geçende kullandım şimdi de kullanıyorum estrofemBir şey daha sorayım dondurulmuş transfer yapan arkadaşlar hepiniz estrofem kullandınız mı? Herkes mi kullanıyor bu ilacıay zaman yaklaştıkça ben yine heyecanlandım galiba. Dün rüyamda bebeğim vardı. Hep içimden şey geçiyordu ben hep düşük yapıyorum acaba bebeğime ısınamıcammı soğuk mu davrancam onu koruyamıcakmıyım falan diye. Rüyamda da bebeğim vardı yani onu hissettim aşırı korumacıydım ve rüya olduğu halde çok değişik bi sevgi vardı içimde
Ya varya sorsan aşırı rahatım hiç sorun yok. Ama ilk tüp bebekte de böyle oldu rüyamda boyuna hamileydim anksiyete tuttu yani bi sorun var ve ben gerçekten farkında bile değilimGünaydın cnım ben geçende kullandım şimdi de kullanıyorum estrofemAllah rüyanı da hayra çıkarsın inşallah bilinç altımız nelerle dolu çok stres yapıyoruz uykulu halde bile hamilelik aklımızda hep
Canım inşallah kıpkırmızıya döner çizgilerYaa kızlar gecenin 4 ünde uyandım çok sıkışık olunca sabah yapacağıma şimdi testi yapayım dedim ama idrar rengi koyu bile değildi toplam 3.30 saatlik bir idrar. Yine silik çıktı yaw üstelik biri erken test. ben uzun süre tutamıyom ki artık şimdi geri yatıcam kalkcam bidaha yapcam o da çok çok 4 saatlik olur ki vallah ben bu çiş olayıyla sınanıyom haaaauykum da kaçtı iyi mi
Canım genelde estrofeme başlatıyorlar. İnşallah Rabbim kucağını doldururBir şey daha sorayım dondurulmuş transfer yapan arkadaşlar hepiniz estrofem kullandınız mı? Herkes mi kullanıyor bu ilacıay zaman yaklaştıkça ben yine heyecanlandım galiba. Dün rüyamda bebeğim vardı. Hep içimden şey geçiyordu ben hep düşük yapıyorum acaba bebeğime ısınamıcammı soğuk mu davrancam onu koruyamıcakmıyım falan diye. Rüyamda da bebeğim vardı yani onu hissettim aşırı korumacıydım ve rüya olduğu halde çok değişik bi sevgi vardı içimde
Neden kötüyü çağırıyorsun canım. Ben ilk tüp bebekte 0 bilgiyle gittim etrafımda bilen biri yol gösterecek,destek olacak kimse yoktu. Burda hepimiz beraberiz birbirimizin destekçisiyiz.. Rahat ol stres yapma kendine.Ya varya sorsan aşırı rahatım hiç sorun yok. Ama ilk tüp bebekte de böyle oldu rüyamda boyuna hamileydim anksiyete tuttu yani bi sorun var ve ben gerçekten farkında bile değilim
AmaaanYaa kızlar gecenin 4 ünde uyandım çok sıkışık olunca sabah yapacağıma şimdi testi yapayım dedim ama idrar rengi koyu bile değildi toplam 3.30 saatlik bir idrar. Yine silik çıktı yaw üstelik biri erken test. ben uzun süre tutamıyom ki artık şimdi geri yatıcam kalkcam bidaha yapcam o da çok çok 4 saatlik olur ki vallah ben bu çiş olayıyla sınanıyom haaaauykum da kaçtı iyi mi
Bende çok acıkıyorum sanırım ilaçlardan yaaa5. Günden günaydın kızlarkadınlar günümüz kutlu olsun Bugün aşırı bi bel ağrısıyla uyandım şimdi iyiyim hafifledi bide çok çabuk acıkmaya başladım yaa ilaçlar acıktırır mı acaba estrofem ve lutinus kullanıyorum günde 3 er defa
Gece bende gögüsler şişmiş vaziyete uyandım sanki bi tık koyulaşma var gibi beklemekten şizofren olmuş olabilirim sanırım ama belirti var gibi yaa off kafayı yicemYaa kızlar gecenin 4 ünde uyandım çok sıkışık olunca sabah yapacağıma şimdi testi yapayım dedim ama idrar rengi koyu bile değildi toplam 3.30 saatlik bir idrar. Yine silik çıktı yaw üstelik biri erken test. ben uzun süre tutamıyom ki artık şimdi geri yatıcam kalkcam bidaha yapcam o da çok çok 4 saatlik olur ki vallah ben bu çiş olayıyla sınanıyom haaaauykum da kaçtı iyi mi
Aha bende bu analar olmasa ne etcez acaba bu sefer de annem olur getireyim dedi vicdana geldim pazartesi öğrenelim nolcak bekleyim die hahhahhaOff ya erkekler neden hep böyle bende aynı durumdayım yakında ecz falan yok eşimden istiyorum gününü bekleyelim diyip duruyor. Kaçak göcek annemden istedim