MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhaba Ales, 5.gün embriyosuydu 6 gün sonra yani 7.gün başladım canım. 11.gün kan istedi dr. Teşekkür ederim. Peki sen ne zaman yapacaksın testini?
Ya ben en basından berı kaset test yaptım delı gıbı tabı çıkmadı benım bugün 7.günüm geçen salı oldum bende taze transfer erken test yaptım bugün ama negatıf ve moralım çok bozuldu

Ya ben en basından berı kaset test yaptım delı gıbı tabı çıkmadı benım bugün 7.günüm geçen salı oldum bende taze transfer erken test yaptım bugün ama negatıf ve moralım çok bozuldu
Taze transfere gebelik testini 14. Gün öneriyorlar

İlk günden beri test mi yaptın canım sen kendine neden bunu yapıyosun yaa psikolojini altüst eder tabii. Güçlü olmaya çalış lütfen. Benim de taze ama 2 embryo koyuldu belki ondan 7.gün çıktı silik çizgi. Ama bişey diyimmi kesinlikle kişiden kişiye değişiyor. Benim durumumda bir kişi 9.gün silik gördü bir kişi 11.gün. lütfen metanetli ol herkes aynı değil. Şimdiden yıkılma Allahım güç kuvvet versin sabırrrrr

Doktora bızzat dedım hatta 2 tane koy dıye ama prosedürmüş sankı çok dınlıyolar ya ya cıdden su ısler o kadar zorkı zaten maddı manevi yoruluyoruz bıde bınlar köstek oluyorlar evet en basından berı yaptım ama son bugün canım ıyıce sıkıldı kendımı toparlamam lazım yoksa oyıce kendımı yıptarıcam

Kadınlar günümüz kutlu olsun canımcım. Ben de estrofem ve lutinus günde 2 kere. Kesinlikle acıktırıyo tırtıl gibi habire mutfakta bitiyorum. Öyle çok yemek yemiyorum ama çabuk guruldamaya başlıyor karnım.

Alesciğim canım çok haklısın zor süreçler olumsuz sonuçlarda yıkım depresyon bunların hepsini ben de yaşadım ama insan kendi kendini motive etmek zorunda ve kendi değerinin farkına varmak zorunda. Sen erkenden pes ediyorsun bunu yapma. Hem belki son gün kanda çıkacak. Bazılarında idrar hiç pozitif olmuyor ama kanda çıkıyor. Rabbim ol derse gerisi fasafiso. Ben böyle diye diye geçmiş acılarımı unuttum. Şimdi silik çizgi bana garanti vermiyor mesela.önceki tüpde de silik gördüm değerim yükselmedi kimyasal oldu. Yine olabilir. Dua et ruhuna acı çektirme öpüyorum seni

Gece bende gögüsler şişmiş vaziyete uyandım sanki bi tık koyulaşma var gibi beklemekten şizofren olmuş olabilirim sanırım ama belirti var gibi yaa off kafayı yicem yarın sabah kesin test yapcam
Hangimiz şizorfren gibi davranmıyoz ki boşver güzel belirtiler yine de. Ben de mesela şuan kasıklarım çok şiddetli ağrımaya başladı ve ben acımla mutlu olmaya çalışıyorum. Mazoşist miyim Nabii ben he söyle bana

Allah
Allah razı olsun güzel düşüncelerin ıcın bıraz da olsa ıcıme su serpıldı ama ıste bazen de düşünmeden edemıyor ınsan herkeste olan bende nıye olmuyor dıye bazen kıyaslıyorsun kendını ama gereksız dedıgınız gıbı belkı evladım benledır hersey allahtan pazar bellı olacak durumum

Hahaha kızlar çok tatlısınız benim perşembe 7.günüm olacak ya perşembe ya cuma yaparım test bugun geliyor. Bugun yapmam artık çarşamba da geçsin çarşambaları sevmem çünkü hahhahaha desenize bu cuma cumartesi dananın kuyruğu kopacak

En kısa zamanda hamile kalıp kasım anneleri grubuna geçiş yapmamız lazım hahaha bende bi mutfağı toplarken ağladım 5.gün ilk defa bi duygusallığım çıkıverdi rahatladım duş alacam kendime gelmem lazım çok sardım

Bende bir anda ağlıyorum tutunduğunu hayal ediyorum ağlıyorum , tutunmadığını düşünüp yine ağlıyorum sizin 5. Gün embriyosu mu

Bende bir anda ağlıyorum tutunduğunu hayal ediyorum ağlıyorum , tutunmadığını düşünüp yine ağlıyorum sizin 5. Gün embriyosu mu
Evet 5. Gün blastokist çift transfer valla ben direk tutmadı heralde benim hiç çift çizgi çubuğum olmayacak mı die ağladım kocam görse delirdin diyecek

Evet 5. Gün blastokist çift transfer valla ben direk tutmadı heralde benim hiç çift çizgi çubuğum olmayacak mı die ağladım kocam görse delirdin
İnşaAllah canım bende sen gibi çok isitiyorum. İnşaAllah kızlar ikinci çizgi çıktı yazarsın. En kısa zamanda problem neydi neden tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…