İşte bende öyleyim bel ağrım olmasa bende takılacam neden bi belirti yok diye çok aşırıda yatmıyorum yani bi işte yapmıyorum ama neden ağrıyor bilemiyorum tabi kendimide şartlamak istemiyorumAynen o yüzden belirti aramıyorum , şuan gerilme olmasa da neden hiçbir belirti yok derdim eminim . O yüzden bol dua bol sabır ve test gününü beklemek gerek
İdrar testine hiç cesaretim yok benimİnşallah ama cumayı bekleyemicem bu gidişle7. Gün başlarım sanırım teste çıkmicak biliyorum ama merakta tavan yapıyo bekledikçe
Bak benim bugün 7.gündü silik çizgi çıktı bir ümit yeşerdi belki senin de çıkar belli mi olurİnşallah ama cumayı bekleyemicem bu gidişle7. Gün başlarım sanırım teste çıkmicak biliyorum ama merakta tavan yapıyo bekledikçe
O kadar hasret kaldıkki koleksiyon bile yapabilirizİdrar testine hiç cesaretim yok benimama olurda pozitif olursa 5 10 tane alıp yapıp duracam o çift çizgi aşkı için
Hoşgeldin canım hayırlı sonuçların olsun inşallah. Bak ben de silik çizgiyi görünce stokladım onlar orda olunca ben çok iyi hissediyorum. Kan testine kadar yapıcam hepİdrar testine hiç cesaretim yok benimama olurda pozitif olursa 5 10 tane alıp yapıp duracam o çift çizgi aşkı için
Hakkımızdır yaniO kadar hasret kaldıkki koleksiyon bile yapabiliriz
Ay harika bi haber aramızda ilk çift çizgi görmek sana nasip oldu sanırımBak benim bugün 7.gündü silik çizgi çıktı bir ümit yeşerdi belki senin de çıkar belli mi oluryaa bu bekleme işi gerçekten sıkıyor önce test bekle sonra kan bekle sonra kese sonra kalp atışı ohooo bekle babam bekle.
Amin hepimizin inşallahHoşgeldin canım hayırlı sonuçların olsun inşallah. Bak ben de silik çizgiyi görünce stokladım onlar orda olunca ben çok iyi hissediyorum. Kan testine kadar yapıcam hep
Off ya erkekler neden hep böyle bende aynı durumdayım yakında ecz falan yok eşimden istiyorum gününü bekleyelim diyip duruyor. Kaçak göcek annemden istedimHakkımızdır yanişuan evde tek testim vardı eşim sakladı yakınlarda da eczane yok hiç
Ay hiç güleceğim yoktuAmin hepimizin inşallahİnsana moral oluyor o çizgiler İnsan çişini bile seviyor öyle olunca
5.gün 2 embriyom kaldı ikisini de transfer ettiler ama çok duygulandım mesajınaa yaaAy harika bi haber aramızda ilk çift çizgi görmek sana nasip oldu sanırıminşallah gerisi de böyle gelir. Kaçıncı gün embriyosuydu 5. Gün daha erken çıkıyo benimkiler 3. Gün iniallah ikizdir kaç embriyo verildi bilmiyorum ama içimden sana öyledua etmek geldi
Doktorum yatma dedi ama beni her yatarken gördüğünde Kalksana diyoOff ya erkekler neden hep böyle bende aynı durumdayım yakında ecz falan yok eşimden istiyorum gününü bekleyelim diyip duruyor. Kaçak göcek annemden istedim
Bu kez seninleler ben öyle inanıyorum bak hem yolumuzu ilk sen açtın hiç içini karartıp üzme bizi de ardındayız hep birlikte pozitif görcez5.gün 2 embriyom kaldı ikisini de transfer ettiler ama çok duygulandım mesajınaa yaailk tüp denemem de silik çıkmıştı kimyasal oldu o yüzden buna o çizgi koyulaşırsa sevinebilicem sanırım.
Benim ilk bebeğimde başka doktor yapmıştı tedaviyi çok sıkıydı hiç kalkma kabız olma şunları şunları ye bunları yeme falan baya sıkıydı bunda başka doktor bana da yatmana gerek yok falan dediler insan sanki kalkarsa bişe olcak gibi hissediyo garip geldi açıkçasıDoktorum yatma dedi ama beni her yatarken gördüğünde Kalksana diyogünde üç fitil var atıp atıp yatıyom bende
Oyyy nabiii inşallah kuzumBu kez seninleler ben öyle inanıyorum bak hem yolumuzu ilk sen açtın hiç içini karartıp üzme bizi de ardındayız hep birlikte pozitif görcez
Bu günü de bitirip teste bi gün daha yaklaşmanın sevinciyle uyuyayım bari bendeOyyy nabiii inşallah kuzumo zaman ben yatayım hemen sabah olsun da test yapayım size de haber edeyim Hayırlı geceler
Hiç kalkmamak iyi değil kan dolaşımı için benim doktorum yatmaya kesinlikle karşıyım dedi sadece ani hareket ve ağır iş yapma dedi yatmakta insanın psikolojisini bozuyor ya sürekli düşünüyor o zaman kendini dinliyorBenim ilk bebeğimde başka doktor yapmıştı tedaviyi çok sıkıydı hiç kalkma kabız olma şunları şunları ye bunları yeme falan baya sıkıydı bunda başka doktor bana da yatmana gerek yok falan dediler insan sanki kalkarsa bişe olcak gibi hissediyo garip geldi açıkçası
Evet aslında doğrusu da buymuş ama ilk bebeğim şuan 4 yaşında ve bu sıkı düzenle tutunmuştu bana şuanki bu gevşek hallerle umarım aynı sonucu alabilirizHiç kalkmamak iyi değil kan dolaşımı için benim doktorum yatmaya kesinlikle karşıyım dedi sadece ani hareket ve ağır iş yapma dedi yatmakta insanın psikolojisini bozuyor ya sürekli düşünüyor o zaman kendini dinliyor
Merhaba canım hoşgeldin aramızainşallah birlikte bekleyip güzel sonuçlar alırız hakkımızda hayırlısı olsun
Benim teyzem 5 kere denedi çok sıkı bi şekilde lavabo harici kalkmadı ama olmayınca olmadı. Hani şuna inanıyoruz hepimiz zaten Rabbim nasip ettikten sonra istersen amuda kalk yinede gelir diyorlar ya öyle işte bizim durumlarE
Evet aslında doğrusu da buymuş ama ilk bebeğim şuan 4 yaşında ve bu sıkı düzenle tutunmuştu bana şuanki bu gevşek hallerle umarım aynı sonucu alabiliriz