Amin canım umarım hepimizin yüzü güler bu seferTebrik ederim canım umarım değerinin katlandığınıda görürsünAy benimde dudaklarım çok kuruyor aşırı su içiyorum her 5dk da bi tuvaletteym. gaz problemim var ve bel ağrım oluyor, inş benimkilerde tutunmştur
Benim de 1 saat oynadığı oluyor bir gün diğer günü tutmayabiliyor benim günde 2 kez ama bence bişey olmaz gbiKızlar estrofem i kullanırken saatlerini nasıl ayarladınız? Ben 08:00 16:00 23:00 olarak ayarladım ama 2gündür erkenden uykum geliyor ya şuan gibi uyumamak için zor tutuyorum kendimi ya da uyuyup alarma uyanıyorum. 1 saat erken içsek sıkıntı olur mu sizcd?
İnş Canım benim teste daha çoook var cumartesi sabah 11 de oldum transferAmin canım umarım hepimizin yüzü güler bu seferbelirtilerimiz benziyor hadi hayırlısı. Sen kaçıncı gündesin ve test yaptın mı hiç?
Benim de 1 saat oynadığı oluyor bir gün diğer günü tutmayabiliyor benim günde 2 kez ama bence bişey olmaz gbi
Canım tuttuğunu tutmadığını kesin bilemezsin ağrıyla ama genelde tutarsa hafif ağrılar yada çekilmeler hissedilir diye okumuştum forumda. Hiç aklına kötü şeyler getirme. Belki de sana hala orada olduğunu hissettiriyordurArkadaşlar benim sol kasığım estrofem felan içince iyice gerginleşiyor gibi oluyor . Acaba tutmadı mı tutsa kasıklarımda yani yumurtalıklarımda hiçbişe hissetmezdim galiba
Aynen hafif ağrılar vardı ilk zamanlar şimdi çekilmeler oluyor gerginleşme gibi sağ tarafımda hiçbişey yok ama sol da var , bebiş tutunsa kasıklarımda mı kalıyor anlamadım kiCanım tuttuğunu tutmadığını kesin bilemezsin ağrıyla ama genelde tutarsa hafif ağrılar yada çekilmeler hissedilir diye okumuştum forumda. Hiç aklına kötü şeyler getirme. Belki de sana hala orada olduğunu hissettiriyordur
Ozaman haftaya güzel sonuç almanı diliyorum canımİnş Canım benim teste daha çoook var cumartesi sabah 11 de oldum transfer
İnş canım benimOzaman haftaya güzel sonuç almanı diliyorum canımBen de cuma günü kan vereceğim sonuçlarımızı bildirelim muhakkak
Ay ilahi senin kafan çok karışmışAynen hafif ağrılar vardı ilk zamanlar şimdi çekilmeler oluyor gerginleşme gibi sağ tarafımda hiçbişey yok ama sol da var , bebiş tutunsa kasıklarımda mı kalıyor anlamadım kiorta da mı kalıyor galiba orta da kalıyor o yüzden diyorum yumurtalıklarım neden (kasığım) gerginleşsin test günüm gelseydi kendimi dinlemekten gına geldi ☹
3. Gün embriyosu olduğu için doktorum (transfer gününü sayarsak ) 12. Gün yani 7 gün sonra haftaya pazartesi istedi ama evde ben cuma - cumartesi kendimi üzmeden idrar testi yapmayı düşünüyorum hem erken hem kaset test ile , silik çizgi gördüğüm an kan vermeye giderim galibaAy ilahi senin kafan çok karışmışrahmin hangi tarafına tutunmaya çalışıyorsa genelde o taraftaki kasıklarda çekilme yaşayanlara şahidim. Kaç günün kaldı inşallah
Yaşasın bir tek ben değilim söz dinlemeyen3. Gün embriyosu olduğu için doktorum (transfer gününü sayarsak ) 12. Gün yani 7 gün sonra haftaya pazartesi istedi ama evde ben cuma - cumartesi kendimi üzmeden idrar testi yapmayı düşünüyorum hem erken hem kaset test ile , silik çizgi gördüğüm an kan vermeye giderim galiba
Benim de 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün transferin 6.günü. Ben de ağrım belirtim yok hiç diye üzülüyorum3. Gün embriyosu olduğu için doktorum (transfer gününü sayarsak ) 12. Gün yani 7 gün sonra haftaya pazartesi istedi ama evde ben cuma - cumartesi kendimi üzmeden idrar testi yapmayı düşünüyorum hem erken hem kaset test ile , silik çizgi gördüğüm an kan vermeye giderim galibatest yapacağım gün de transferi sayarsak yine 9.10. Güne denk geliyor hiç dayanamazsam 8. Gün de yapabilirim
Maşallah sizinki tutunmuş bileYaşasın bir tek ben değilim söz dinlemeyenbenim de bugün 7.günüm (5.gün embriyosu) bugün başladım kasetlere. Cumaya kadar her sabah devamke bence de kendini hiç üzmeden sabırla yap. Kendini dinleme Allah verecekse olacak zaten.
Siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzBenim de 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün transferin 6.günü. Ben de ağrım belirtim yok hiç diye üzülüyorum
Amin bitanem çok sağol inşallahMaşallah sizinki tutunmuş bileAllah devamını getirsin inşallah sağlıklaa Sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın bende 8. Gün başlayım kendimi üzmeyeceğim çünkü 3. Gün embriyosu geç çıkabilir , en erken ne zaman yapıyorlar acaba testi 3. Gün embriyosu olanlar
Cesaret edemiyorum galiba test günüme kadar yaptıramayacağım çok korkuyorumSiz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Çok aminnnAmin bitanem çok sağol inşallahsanırım 9.gün başlayan görebilir 3.gün embryosu için. tabi herkeste değişiyormuş yaa inşallah seni de çok bekletmez kendini hemencecik gösteriverir amin amin amin
Bende her zamanki negatifi göreceğim korkusuyla asla test yapamam diyordum ama nedense bu kasık batmaları beni meraklandırdı . Bana kağıt verdiler ama hiç anlamıyorum siz anlıyorsanız atayım bakın isterseniz sadece embriyolar iyi dediler bir de dediğim gibi kağıt verdiler embriyo bilgileriCesaret edemiyorum galiba test günüme kadar yaptıramayacağım çok korkuyorumTest günüm cumartesi. Bu arada Kaç hücreli sizin embriyonuz ? Benimki 8 hücreli dediler
Transfer edilen embriyo sayısı : 2 (8/2,10/2)Cesaret edemiyorum galiba test günüme kadar yaptıramayacağım çok korkuyorumTest günüm cumartesi. Bu arada Kaç hücreli sizin embriyonuz ? Benimki 8 hücreli dediler
Benim testte cuma günü başka kimler var acaba daha erken yada aynı gün inşallah güzel haberler paylaşırızOzaman haftaya güzel sonuç almanı diliyorum canımBen de cuma günü kan vereceğim sonuçlarımızı bildirelim muhakkak
Yeni katıldım aranıza benimki de Pazartesi günüBenim testte cuma günü başka kimler var acaba daha erken yada aynı gün inşallah güzel haberler paylaşırız
Aynı gün olmuşuzYeni katıldım aranıza benimki de Pazartesi günü3 martta transfer oldum