MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Amin canım umarım hepimizin yüzü güler bu sefer belirtilerimiz benziyor hadi hayırlısı. Sen kaçıncı gündesin ve test yaptın mı hiç?
Benim de 1 saat oynadığı oluyor bir gün diğer günü tutmayabiliyor benim günde 2 kez ama bence bişey olmaz gbi

İnş Canım benim teste daha çoook var cumartesi sabah 11 de oldum transfer

Arkadaşlar benim sol kasığım estrofem felan içince iyice gerginleşiyor gibi oluyor . Acaba tutmadı mı tutsa kasıklarımda yani yumurtalıklarımda hiçbişe hissetmezdim galiba
Canım tuttuğunu tutmadığını kesin bilemezsin ağrıyla ama genelde tutarsa hafif ağrılar yada çekilmeler hissedilir diye okumuştum forumda. Hiç aklına kötü şeyler getirme. Belki de sana hala orada olduğunu hissettiriyordur

Aynen hafif ağrılar vardı ilk zamanlar şimdi çekilmeler oluyor gerginleşme gibi sağ tarafımda hiçbişey yok ama sol da var , bebiş tutunsa kasıklarımda mı kalıyor anlamadım ki orta da mı kalıyor galiba orta da kalıyor o yüzden diyorum yumurtalıklarım neden (kasığım) gerginleşsin test günüm gelseydi kendimi dinlemekten gına geldi

Ay ilahi senin kafan çok karışmış rahmin hangi tarafına tutunmaya çalışıyorsa genelde o taraftaki kasıklarda çekilme yaşayanlara şahidim. Kaç günün kaldı inşallah

Ay ilahi senin kafan çok karışmış rahmin hangi tarafına tutunmaya çalışıyorsa genelde o taraftaki kasıklarda çekilme yaşayanlara şahidim. Kaç günün kaldı inşallah
3. Gün embriyosu olduğu için doktorum (transfer gününü sayarsak ) 12. Gün yani 7 gün sonra haftaya pazartesi istedi ama evde ben cuma - cumartesi kendimi üzmeden idrar testi yapmayı düşünüyorum hem erken hem kaset test ile , silik çizgi gördüğüm an kan vermeye giderim galiba test yapacağım gün de transferi sayarsak yine 9.10. Güne denk geliyor hiç dayanamazsam 8. Gün de yapabilirim

Yaşasın bir tek ben değilim söz dinlemeyen benim de bugün 7.günüm (5.gün embriyosu) bugün başladım kasetlere. Cumaya kadar her sabah devamke bence de kendini hiç üzmeden sabırla yap. Kendini dinleme Allah verecekse olacak zaten.

Benim de 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün transferin 6.günü. Ben de ağrım belirtim yok hiç diye üzülüyorum

Maşallah sizinki tutunmuş bile Allah devamını getirsin inşallah sağlıklaa Sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın bende 8. Gün başlayım kendimi üzmeyeceğim çünkü 3. Gün embriyosu geç çıkabilir , en erken ne zaman yapıyorlar acaba testi 3. Gün embriyosu olanlar

Amin bitanem çok sağol inşallah sanırım 9.gün başlayan görebilir 3.gün embryosu için. tabi herkeste değişiyormuş yaa inşallah seni de çok bekletmez kendini hemencecik gösteriverir amin amin amin

Amin bitanem çok sağol inşallah sanırım 9.gün başlayan görebilir 3.gün embryosu için. tabi herkeste değişiyormuş yaa inşallah seni de çok bekletmez kendini hemencecik gösteriverir amin amin amin
Çok aminnn çok beklettiler bari testte bekletmesinler değil mi bizleri olmasa da artık kısmet diyelim olmaması için Allahtan başka bir sebep yok çünkü , şuan ki tedavimde öyle görünüyor iyi görünüyor herşey

Cesaret edemiyorum galiba test günüme kadar yaptıramayacağım çok korkuyorum Test günüm cumartesi. Bu arada Kaç hücreli sizin embriyonuz ? Benimki 8 hücreli dediler
Bende her zamanki negatifi göreceğim korkusuyla asla test yapamam diyordum ama nedense bu kasık batmaları beni meraklandırdı . Bana kağıt verdiler ama hiç anlamıyorum siz anlıyorsanız atayım bakın isterseniz sadece embriyolar iyi dediler bir de dediğim gibi kağıt verdiler embriyo bilgileri

Cesaret edemiyorum galiba test günüme kadar yaptıramayacağım çok korkuyorum Test günüm cumartesi. Bu arada Kaç hücreli sizin embriyonuz ? Benimki 8 hücreli dediler
Transfer edilen embriyo sayısı : 2 (8/2,10/2)
Bilgi olarak sadece bu var kaliteye de kaliteli dediler , tabi herşey Allahtan kalitesiz embriyolar tutunuyor kalitesizler tutunmayabilir o ayrı mesele, kısmet artık sonucumuz ne olacaksa , bu kez çok üzmeyeceğim kendimi 2 yıldır kendime yeni gelebildim öncekilerde çok kötü olmuştum artık varsa da yok sa da hayırlısı diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…