MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yok kuzum ya hiç bahsetmediler onlardan, neyi yiyip yemycğmden de bahsetmediler Ama dikkat edeyim çok sağlıksız donuk gıdalar zaten çok teşekkür ederim canmm

Bugun transferimi oldum hamdolsun hersey iyi şimdilik. Doktorum bana 14 une ovritelle yarim vur dedi şaşırdım acikcasi progesteron iğne ve fitilini de kullaniyorum bu ovritelle benibbiraz şaşırttı ama bakacağız durumlara duydunuz mu hiç

Güzel haberlerini alalım canım inş. Bat ne zaman görünüyor? Bu grup yine birbirinden habersiz yakın dönemlerde tedaviye başlamış Iron Butterfly
Evet yaaaa aslında bir çok gruplar açılmış bende henüz yeni fark ettim marta dair 3 4 tane gruba denk geldim dedim sadece Nisan mi yazaydım yada açmasamıydım grup diye

Hiç bir fikrim yok arkadaş napıyo içerde gitmeye niyetli mi ilacın bitmesine 4gün var

Daha çok erken ama hiç olacak yada olmayacak diye hisseden varmı

Benim daha ilk günüm ama hiç öyle batma falan hiçbirşey yok bide 5.gün çok erken değil mi test için yaa

Hayırlı olsun ben kullanmadım hiç

Maaşallah ne güzel şeyler yazmışsınız ben bir türlü pozitif olmayı beceremiyorum inşallah bu son uğraşınız olur hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…