- 15 Şubat 2022
- 305
- 489
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olumsuz gördüğüm için hep korkuyorum , Allahım inşallah sizi de şaşırtır pozitif sonuç alırsınız inşallah hepimiz olumlu sonuç alırızMaaşallah ne güzel şeyler yazmışsınız ben bir türlü pozitif olmayı beceremiyorum inşallah bu son uğraşınız olur hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Evet canım çok iyiyim çok şükür aldım geldim bebişlerimi biraz kasık batması oluyor hemşire olut demişti zaten iyiyim onun dışındaKardelen060492 canım nasılsın bugün transferin olacakti yanlış hatırlamıyorsam
İyi yapmışsın yaa bence. Ben baktım topiclere ama hiçbirine sığamadım sanki. O yüzden tek tabanca takılıyordum forumda açıkçasıEvet yaaaa aslında bir çok gruplar açılmış bende henüz yeni fark ettim marta dair 3 4 tane gruba denk geldim dedim sadece Nisan mi yazaydım yada açmasamıydım grup diye
Başına buyruk kist yapmışlar ilaç bitince mi gidicen doktora yoksa arada kontrolün var mı?Hiç bir fikrim yok arkadaş napıyo içerde gitmeye niyetli mi ilacın bitmesine 4gün var
Benim 2 embriyom vardı bir tutmadı malaesef bu ikinci denemem olacak nasipse kızlar bana başka hastanede dene istersen diye öneride bulundu bende o konu açısından da depresyona girdim sanırım biraz sonra Dr araştırdım hatta birisi ile görüştüm biraz faiş rakamlar söyledi... Başka Dr'lar da baktım bahçeci fulya acıbadem Gaziosmanpaşa tüp bebek merkezi falan onlarda aynı şekilde sonra birisi ile konuştum hoca gibi bişey onunla konuşunca devlette ki hakkımı da deneyip öyle başka hekimlere yönelmek istedim Allah'tan umut kesilmez onu orada bırakıp başka yere sil baştan başlayamadım.... Aralık ocak şubat derken bu sende Mart nasip oldu inşallah güzel haber alırım Rabbim meleklerini deydirsin hepimizin omuzlarına...İyi yapmışsın yaa bence. Ben baktım topiclere ama hiçbirine sığamadım sanki. O yüzden tek tabanca takılıyordum forumda açıkçası
Kız bu arada sen tedavinin hangi aşamasındasın, nerde tedavi görüyorsun, toplaman ne zaman? Bunları söyledin de ben mi kaçırdım sadece tedaviye başladığını söylediğini hatırlıyorum
Başına buyruk kist yapmışlar ilaç bitince mi gidicen doktora yoksa arada kontrolün var mı?
Onu hiç sorma en son adeti Aralık başında gördüm canım ben bebek gelişmediği için kurtaj olunca olan kanamalar adetten sayılmıyormuş 3 hafta boyunca lekelenmem kanamam oldu hafif hafif o bitti. Hala aslında o rahim duvarını atamadım benimle birlikte o. Operasyondan 35-40 gün sonra olursun adet dediler henüz 28 gün geçti her an olabilirim benceGüzel haberlerini alalım canım inş. Bat ne zaman görünüyor? Bu grup yine birbirinden habersiz yakın dönemlerde tedaviye başlamış Iron Butterfly
Hakkında hayırlısı olsun inşallah....Onu hiç sorma en son adeti Aralık başında gördüm canım ben bebek gelişmediği için kurtaj olunca olan kanamalar adetten sayılmıyormuş 3 hafta boyunca lekelenmem kanamam oldu hafif hafif o bitti. Hala aslında o rahim duvarını atamadım benimle birlikte o. Operasyondan 35-40 gün sonra olursun adet dediler henüz 28 gün geçti her an olabilirim bence
O bebekler buraya gelecekAçtığım gruplar çoğu arkadaşımıza hamişlik şansı getirdi belki bu grupta bize şans getirir hepimiz az çok tanır olduk birbirimizi... İnşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde hepi birlikte güzel haber vermek nasip olur burada da yine havada uçuşur
Çok amin hepimiz için gelsin sağlıkla huzurla umutla gelsin mevlam nasip etsinO bebekler buraya gelecek
Amin canım amin Allah tüm annelerin yüzünü güldürsün hepsinin hakkı ödenmez ancak daha bebek rahme bile düşmeden bu uğurda aylarını yıllarını veren emek harcayan bizlerin daha fazla güldürsün yavrularımızla birlikteHakkında hayırlısı olsun inşallah....
Burada şimdi ezan okunuyor okunan ezan yüzü suyu hürmetine güzel yollar açılsın önümüze nasibimize (amiiiiiiiiiin )
Canım bugun minnoşların sesi çıkmadı dün kıpraşıolardı duruldular umarım umarım tutunmuşlardır 60 saattir benimleler kendileri alışıp kalmalarını umuyorum sen nasılsın nasıl gidiyorCYdA canım nasılsın nasıl gidiyor minnoslarla
En zoruda o zaten herkes sorunsuz sıkıntısız baş okşarken bizim vanımızdan can gidiyor o saçları okşayabilmek için bazen çok gücüme gidiyor bazende boynu bükük bakıp geçiyorum artık herkeseAmin canım amin Allah tüm annelerin yüzünü güldürsün hepsinin hakkı ödenmez ancak daha bebek rahme bile düşmeden bu uğurda aylarını yıllarını veren emek harcayan bizlerin daha fazla güldürsün yavrularımızla birlikte
Hahhahah o bende de var 2. Gün oldu sanırsın 4 5 gün oldu zaman bi geçiyor gibi bi duruyor gibi genel eski yorumları okuyorum valla nolcak bu işin sonu hiç bilmiyorum.Aynen xsnim sabah erken oldum ya sanki dün olmus gibiyim ama daha bugun 1 bile değil
Bende etamin en sevdiğim hatta yapıp sattı baya bu süçteKızlar amigurumi yapmaya başladım acayip strese iyi geliyor bu dönemde tavsiye ederim . Yeğenim olacak birkac aya ona niyetle başladım aslında ama kendi yavruma da yapıp atarım kenara diye düşünüyorum fazladan yapınca
Aynen güzel degisik süreç surekli yağlamaya çalışıyorum ama yine de zaman gecmiyor herhangi bi kitap okumaya falan kendimi veremiyorum ya da bilgi içerikli video izleyemiyorumHahhahah o bende de var 2. Gün oldu sanırsın 4 5 gün oldu zaman bi geçiyor gibi bi duruyor gibi genel eski yorumları okuyorum valla nolcak bu işin sonu hiç bilmiyorum.
Üzülme canım uzak dur o ortamlardan. İlk zamanlar ben de kafama çok takıyordum tabi ilaçlara tedavilere başlayınca psikolojik açıdan daha da kırılgan oluyoruz hormonlar yüzünden daha da uzak durmak lazım o ortamlardan. Ben her bebeği olan sayfası vs silmiştim instagramimdan ilk zamanlarda kimseyi görmeye dayanamıyordum şimdi silmedim ama bakmıyorum görmemeye çalışıyorum baska şeylerle ilgilenmeye kafamı boşaltmaya düşünmemeye baska işlere vermeye çalışıyorum . Bende sanırım bu ise yaradı artık gün saymadım nasıl gectiEn zoruda o zaten herkes sorunsuz sıkıntısız baş okşarken bizim vanımızdan can gidiyor o saçları okşayabilmek için bazen çok gücüme gidiyor bazende boynu bükük bakıp geçiyorum artık herkese
Pardon o yatmamaya olacakti yağlamaya degilAynen güzel degisik süreç surekli yağlamaya çalışıyorum ama yine de zaman gecmiyor herhangi bi kitap okumaya falan kendimi veremiyorum ya da bilgi içerikli video izleyemiyorum
Nedense seninle yazışmak bana iyi geliyor garipHahhahah o bende de var 2. Gün oldu sanırsın 4 5 gün oldu zaman bi geçiyor gibi bi duruyor gibi genel eski yorumları okuyorum valla nolcak bu işin sonu hiç bilmiyorum.