MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İyi iyi az kalmış süper
Bir ara ben de setini almıştım, çok hoşuma gitmişti zor da bir şey değil böyle kılavuz falan olunca. Ama amigurumi de hep bebek oyuncağı olunca onu da bıraktım. Bir ara her yerim bebekle ilgili şeylerdi çünkü

Bende esgisi gibi değilim ama işte gitti içim bi kere

En zoruda o zaten herkes sorunsuz sıkıntısız baş okşarken bizim vanımızdan can gidiyor o saçları okşayabilmek için bazen çok gücüme gidiyor bazende boynu bükük bakıp geçiyorum artık herkese
Hepimiz belli dönemlerde bu modda oluyoruz. Tam düzeldim diyorum tekrar bişe tetikliyor başa sarıyorum. Genelde de hadsiz kişiler yüzünden ki bu kişiler de özellikle senin yanında dünyada bir tek ona evlat verilmiş gibi davrananlar oluyor ya da seni hep eksik görenler tarafından oluyor. Bu kişiler özellikle senin yanlış doktorlara yanlış hocalara yanlış tedavilere başvurduğunu düşünürler en doğrularını hep onlar bilir. Suç sende değil deyip hep senin yüzünden olmuyor iması verirler. Gerçekten büyük bir sabır lazım bize… Allah’a havale ediyorum hep

Merhaba arkadaşlar
23 Şubat'ta tüp Bebek tedavisine başladık. Bu ilk denememiz. 38 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. 6 yıldır deniyoruz. Eşimde sperm yavaşlığı vardı varikosel ameliyatı sonrası düzeldi ama ilk gebelik 6 haftada Kalmış 8 haftada aldılar. İki tane de kimyasal gebelik geçirdim arka arkaya ve sonrasında 3 yıldır gebelik oluşmadı. Doktorlar olur bekleyin dedi. Sonrasında pandemi maddi sorunlar derken bu zamana geldik çok şükür tüp bebek tedavisine başlamak nasip oldu. yumurta rezervi düşük çıktı 0.28 . önce histeroskopi yapıldı küçük bir polip alındı başka bir sorun çıkmadı. Yam başlayacakken yumurtalık kisti oldu bir ay doğum kontrol hapı kullanımı ile geçti . Sonra hemen iğnelere başladık. Bugün 11. gün pazartesi tekrar kontrol var Çarşamba yumurta toplama yaparız duruma Göre dedi.
Her gün biraz oluyordu ama bugün yumurtalıklarım çok hassas yürürken bile sancıyor. Birde bir süredir sağ sol boşluklarımda Hafif sancı oluyur. İlaçların etkisi midir sizce. Daha önce histeroskopi yapıldı iyi geçmişti yumurta toplama da öyle olur dedi doktorum çok heyecanlıyım ama genel anestezi beni geriyor :)
3 folikül varmış iyi herşey dedi doktorum İnşAllah böyle devam eder
İlk defa böyle bir paylaşım yapıyorum. Buradaki yazılanları okuyunca yazmak istedim. Çevremde bu süreçten geçen kimse yok sizinle paylaşmak iyi gelecek eminim
Şimdiden çok teşekkür ederim

Hoş geldiniz
Rabbim niyetinizi nasip etsin. İnşaAllah
Yumurtalık ile ilgili hisler ilaçların etkisi normal merak etmeyin. Genel anestezi biraz ister istemez insanı sersemletiyor ama onsuz daha yumurta toplama işlemi olmuyor malisef uzun bir işlem değil bebek için değer umarım sağlıklı güzel emriyolar oluşur ve tutunur

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Hepimiz için en iyisi olsun inşAllah ,

Hoşgeldiniz bence en kolayi yumurta toplama işlemi uyumak daha iyi anestezi sonrasi sersemlik hali var o da normal yani. Ben de korkuyordum senin gibi korkmq iyi ki diyorum. En yakin zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar rüyamda bebeğimi emzirdigimi gördüm ama böyle ilk 20 gün falan emzirmemişim uzak kalmışım nedense sonra birden emzirme isteği geliyor alıyorum böyle süt fışkırıyor bebekte nasıl sıkı sıkı emiyor anlatamam annemin çok sütü olmamış abimle bizi emzirememiş içimde benim de öyle olacak diye hissediyorum galiba değişik bir rüya gördüm

Günaydın canım, bilinçaltı işte Kaybın, tedavin, annenin durumu muhtemelen combo yapmış sende Birçoğumuzda böyle kombolar var psikolojik olarak Suya anlat aksın gitsin

Hoşgeldiniz bence en kolayi yumurta toplama işlemi uyumak daha iyi anestezi sonrasi sersemlik hali var o da normal yani. Ben de korkuyordum senin gibi korkmq iyi ki diyorum. En yakin zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
Çok çok teşekkür ederim.hepimiz için güzel haberler inşallah

Hoş geldin hayırlı olsun tedavin inşallah hepbirlikte pozitif sonuçlar alırız. İğnelerin etkisiyle yumurtalıklar çok uyarıldığı için ağrı ve şişlik olabiliyor yumurta toplama işleminden sonra rahatlarsın endişelenme. Çok ağrılı değil 15 dk filan sürüyo zaten sonrasındaki heyecanlı bekleyiş daha zorlu geçiyor

Benim 5. Gün benimle aynı günde olan kimler var? Ay hiçbir belirti yok ya çıldıriciiiimm sizde durumlar nasıl kendini pozirif hisseden varmı? Benim düşünceler hep negatif

Bende rüyamda hamileydim kız bugün Allah hayr etsin inşallah

Benim 5. Gün benimle aynı günde olan kimler var? Ay hiçbir belirti yok ya çıldıriciiiimm sizde durumlar nasıl kendini pozirif hisseden varmı? Benim düşünceler hep negatif
Transfer gününü saymıyoruz değil mi benim 3 Mart transfer , bugün hangi günde oluyorum

Transfer gününü saymıyoruz değil mi benim 3 Mart transfer , bugün hangi günde oluyorum
Benim transfer 2 mart sabah 9 da yapıldı ben o günü de sayıyorum zaten 11ine test istedi dr yani oda ilk günü de saymış on günün içine senin de 4 gün canım testi hangi gün istedi dr senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…