MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhabalar hoş geldin tutunmuştur bebişlerin inşallah bende dün transfer oldun kaçıncı gün embriyosu

Oldum kuzum.. Dün transfer oldum
Artık geri sayım başladı
Amaaaannnn Mart herkese hayırla gelsin inşallah yaaaa hadi güzel haberler almak umuduyla hayırlı olsun
Sende transfer oldun mu kuzu?
Yok canım ben henüz ilaç kullanmaya yeni başladım haftaya cuma transfer için görüşmem olacak beklemedeyim şimdilik nasipte varsa bende 20si gibi olurum transfer sanırım Aralık 20de olmuştum ilki ikinci de 20 Mart olur sanırım

Üzülme canım nasibin olacağı günü bekliyor doktor bana bazen tutmaz olmaz diyoruz oluyor bazen de hiçbir sorun olmadığı halde olmuyor demişti bu son uğraşın olur inşllah tutar canım bu süreci yaşamayan zorluğunu stresini bilmez

Dünden bu yana çok ağladım stres yaptım daha transferin 2. Günündeyim . Tutmaz değil mi böyle yaptığım için
Bunlar gayet normal şu süreçte birsürü hormon ilacı duygularımızı alt üst ediyor kendini suçlayıp daha çok üzülme kan testini vermeden sonucu kimse bilemez

Naptınız kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Bugun 2. Günüm İnşaAllah ikizlerim tutmuştur. Şuna kadar bi iğne batması olmadı. Dün baya olunca dedim olması mı iyi olmamasımı çok değişik duygular merak tavan valla 5. Gün test yapsam mı ki acaba

Hayırlı olsun inşallah hepimizin de sonuçları pozitif olur bende de bel ağrısı vardı dün biraz umarım tutunuyordur kuzucuklar
Selam kizlar,
Benim de transferim 3unde gerceklesti(3.gun embriyosu).
14 u test gunum.
Bende herhangi bir belirti yok acikcasi,sadece dun belime sancilar girdi bir sure o kadar.
Transfer olan arkadaslar nasil belirtiler yasiyor acaba?

Ay bende aynı meraktayım4. Gün benim yarın yapsam çıkar mı acaba

Dünden bu yana çok ağladım stres yaptım daha transferin 2. Günündeyim . Tutmaz değil mi böyle yaptığım için
Canım üzme kendini nie tutmasın nasibi varsa öyle bir tutar ki şaşırırsın daha çok erken olumlu düşünelim bebeğini üzme üzülerek

Ay bende aynı meraktayım4. Gün benim yarın yapsam çıkar mı acaba
Valla canım 4. Günden erken gebelik testi yapıp çıkan var ama işte bünyeden bünyeye idrara geçiş değişiyor çıkmadı die üzülüp ağlıycaksan hiç yapma ama daha erken çıkmaması normal die kabul ediceksen yap istersen 6.gün yap

Merhabalar hoş geldin tutunmuştur bebişlerin inşallah bende dün transfer oldun kaçıncı gün embriyosu
Hayırlı olsun canım bebişin inşallah pozitif sonuçlar alırız hemen hemen çoğumuz peş peşe olduk heyecan dorukda

Bence tutan bebeğinizi 5. Gün çıkacak negatifle üzmeyin, çünkü büyük ihtimalle idrarda çıkmayacak, ilk kana karışıyor en erken 8. Günde idrar testi yapmanızı öneririm

Canım üzme kendini nie tutmasın nasibi varsa öyle bir tutar ki şaşırırsın daha çok erken olumlu düşünelim bebeğini üzme üzülerek
Önce de hep negatiflerim var o yüzden böyle oluyorum bir de ilaçların etkisiyle

Ya aslında negatif çıksa daha günü var derim de ilaçların etkisiyle pozitif çıksa sonra kanda negatifi görsem çok üzülürüm

Benim daha ilk günüm ama hiç öyle batma falan hiçbirşey yok bide 5.gün çok erken değil mi test için yaa

Kuzum hoşgeldin bir ara yazıcaktm baktm yoksun grupta da bişeylet yazılmamş merk ettik. O yumurta azlığı şeysinden bende de var önerilerine açığım canım okudum bu grubu az bucuk şimdi strese gerek yok geç olsun güç olmasın hayırlısı herşeyin arada down durumlar olabiliyor toparlamana cok sevindim ben sol tüpümü aldırdım bu arada ameliyat oldum nisan adeti kontrol nasipse transfer bakiciizz bakalım

Merhaba hanımlar.

Biz bu şubat ayında adetin ikinci günüyle beraber tüp bebek sürecine başladık.

Benden 17 yumurta toplandı. Eşimin verdiği sperm miktarı ise 5milyon civarı.

İkinci gün 17 yumurtadan 11'i döllendi. Bugün 5. günü embriyoların. Maalesef 2 iyi kalite 2 de orta kalite embriyolar oluşmuş. Geri kalanlar ise hala takipteler yarına kadar.

İyi kalite olanlar 4AB ve 4BB
Orta kalitedekiler ise 3CB ve 3CC

Bilgisi olanlara sormak istiyorum. Biraz araştırdım C kaliteli olanlarda gebe kalma olasılığı çok çok azmış. Bilemedim n'apmamız gerek dondurmak mantıklı mı sizce?

İyi kalite olanlar hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlarda yazabilir mi? 4AB 4BB nasıl? Gebelik için iyi bir kalite mi?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…