MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhaba hanımlar.

Biz bu şubat ayında adetin ikinci günüyle beraber tüp bebek sürecine başladık.

Benden 17 yumurta toplandı. Eşimin verdiği sperm miktarı ise 5milyon civarı.

İkinci gün 17 yumurtadan 11'i döllendi. Bugün 5. günü embriyoların. Maalesef 2 iyi kalite 2 de orta kalite embriyolar oluşmuş. Geri kalanlar ise hala takipteler yarına kadar.

İyi kalite olanlar 4AB ve 4BB
Orta kalitedekiler ise 3CB ve 3CC

Bilgisi olanlara sormak istiyorum. Biraz araştırdım C kaliteli olanlarda gebe kalma olasılığı çok çok azmış. Bilemedim n'apmamız gerek dondurmak mantıklı mı sizce?

İyi kalite olanlar hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlarda yazabilir mi? 4AB 4BB nasıl? Gebelik için iyi bir kalite mi?..
Bence dondurun , çok iyi kaliteliler tutmuyor bazen çok kalitesiz olanlar bile tutabiliyor, siz şimdi imha ederseniz , inşallah öyle olmaz ama negatif sonuç alırsanız hep , bu kez tedaviye en baştan başlamanız gerekecek , doktorunuzla görüşün ama bir kaliteli bir kalitesiz şeklinde katsa bana göre çok iyi olur , inşallah tutunur bebeğiniz ❤️🤲🤲🤲

Kuzum hoşgeldin bir ara yazıcaktm baktm yoksun grupta da bişeylet yazılmamş merk ettik. O yumurta azlığı şeysinden bende de var önerilerine açığım canım okudum bu grubu az bucuk şimdi strese gerek yok geç olsun güç olmasın hayırlısı herşeyin arada down durumlar olabiliyor toparlamana cok sevindim 😍😍😍 ben sol tüpümü aldırdım bu arada ameliyat oldum nisan adeti kontrol nasipse transfer bakiciizz bakalım
Aaaaaaaa çok sevindim senin adına inşallah hakkında hayırlısı olur ol deyince olduran mevlam yolumuzu açık etsin... Bi ara çok çöküş yaşadım içten içe bişeydi ama geçti çok şükür 🥰🥰🥰 bende başladım bakalım ilaçlara haftaya cuma kontrol benimde inşallah güzel günler bizi bekler ❤️

Önce de hep negatiflerim var o yüzden böyle oluyorum bir de ilaçların etkisiyle
Eylul ayindan beri tup bebek tedavisindeyim ben.
2 ayda bir tup bebek yaptiriyorum ve rezerv dusuk oldugu icin her seferinde sifirdan ilaclara basliyorum ben💆‍♀️
Surec zorlu hatta biraz aglamali ama su an moralimizin en yuksek olmasi gerektigi zamandayiz.
Vesveseleri bos verelim,guzel dusunelim🎇
Tedavi gordugum klinikte soyle bir yazi var: "Iyi seyler,zaman alir" diye.
Sen de oyle dusun😊

2 ayda bir tup bebek yaptiriyorum ve rezerv dusuk oldugu icin her seferinde sifirdan ilaclara basliyorum ben💆‍♀️
Surec zorlu hatta biraz aglamali ama su an moralimizin en yuksek olmasi gerektigi zamandayiz.
Sen de oyle dusun😊

Sen de oyle dusun😊
Çok teşekkür ederim arada bir sinir krizi geçiriyorum 😭😭elimde değil

Sağol gülüm amin inşallah çok sevindim senin adına da hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzümüz gülsün 🕊️

Gızzzzz koloni gibi ben nereye siz oraya yoksa takip edemiyorum sonra aklım kalıyo 😁😁😁

Amaaaannnn hadi hayırlısı olsun amh test vermeyi unutma 🥳🥳🥳🥳 aklım de de valla sürekli

Kardelen060492 Kardelen060492 canımmm günaydın nasıl oldun transfer yapıldı mı durumun nasıl 😍😍😍😍Allah'ım bu sefer mucize nasip etsin güzel haber al inşallah 🌹🌹🌹
Canım günaydın 11.30da gerçekleşti bebşlerimi aldm yeni eve geldik❤️❤️ Duanda unutma nolur❤️ Umarım 9gün sonra güzel haberle yazarım❤️❤️🥰

Kızlar bu arada çarşamba günü (4.günü oluyor transfrrimin) biz tatile gidiyoruzz 6-7saatlik yol doktorum sıkıntı olmaz dedi ama sizce olur mu?

Bence dondurun , çok iyi kaliteliler tutmuyor bazen çok kalitesiz olanlar bile tutabiliyor, siz şimdi imha ederseniz , inşallah öyle olmaz ama negatif sonuç alırsanız hep , bu kez tedaviye en baştan başlamanız gerekecek , doktorunuzla görüşün ama bir kaliteli bir kalitesiz şeklinde katsa bana göre çok iyi olur , inşallah tutunur bebeğiniz ❤️🤲🤲🤲
Teşekkürler cevabınız için. Bu bizi bilgilendirmek için arayanlarda orta kaliteli embriyolar için olumsuz bir şey demedi ama araştırmalarımız sonucu pek de şans verilmiyor. Takdir Yüce Allah'ın O "ol" derse bütün imkansız gibi görünenleri oldurur. Bundan zerre şüphem yok. Sadece bilimsel açıdan pek şans verilmiyor. O sebeple insan bi ikilemde kalıyor elinde olmadan.

Fakat bir iyi bir orta embriyo konulma fikri mantıklı.

Canım günaydın 11.30da gerçekleşti bebşlerimi aldm yeni eve geldik❤️❤️ Duanda unutma nolur❤️ Umarım 9gün sonra güzel haberle yazarım❤️❤️🥰
Her zaman dualardayız inşallah canısı ❣️❣️❣️ inşallah güzel sonuçlar alırsın bu sefer umudumuz tam duamız tam olsun 🌹
Kızlar bu arada çarşamba günü (4.günü oluyor transfrrimin) biz tatile gidiyoruzz 6-7saatlik yol doktorum sıkıntı olmaz dedi ama sizce olur mu?
Ne desen bilememdim bunun için ama içini ferah tut güzel düşün güzel olsun her daim 💖💖💖

Her zaman dualardayız inşallah canısı ❣️❣️❣️ inşallah güzel sonuçlar alırsın bu sefer umudumuz tam duamız tam olsun 🌹

Ne desen bilememdim bunun için ama içini ferah tut güzel düşün güzel olsun her daim 💖💖💖
Burda herkes soruyor ilk transferimde çok gerilmiştim. Bu transferimde ise hiç durmayaalım tatile gidelim tam döndükten sonrada test verelim dedik. Tatilde kafamız daha rahat olur psikolojik olarakta iyi hissederiz kendimizi diye düşündüm kuzum🙏🏼 Olacak olan her şartta olur gerçi Rabbim nasip ettiyse 🙏🏼🥰❤️

Iron Butterfly Iron Butterfly hosgeldin canısı 🤗🌹 sensiz buralar pek sessiz ve sakindi iyi oldu topladın bizi tekrar 😍
Ben de adet bekliyorum. Son embriyomu pgtye yolladık çok şükür sağlam geldi. Onu transfer edecekler. Ne zaman adet olurum bilmiyorum pek girmiyordum uzun zamandır ben de buralara. Senin az kalmış sanırım transfere hayırlı uğurlu olsun şimdiden 😇

Burda herkes soruyor ilk transferimde çok gerilmiştim. Bu transferimde ise hiç durmayaalım tatile gidelim tam döndükten sonrada test verelim dedik. Tatilde kafamız daha rahat olur psikolojik olarakta iyi hissederiz kendimizi diye düşündüm kuzum🙏🏼 Olacak olan her şartta olur gerçi Rabbim nasip ettiyse 🙏🏼🥰❤️
Öyle gerçekten bende Aralık ayında çok önemsedim hiç kalmadım yeme içme paso dedim hatta annemde gittim kaldım eşim evde tek kaldi nasibi değil demekki şimdi bende farklı şeyler düşünüyorum evimde kalacağım korkmayacağım Man bu olur aman şu olur diye dediğin gibi olan olur biz sadece vesile ile bi yerlere gelmeye çalışıyoruz llahım yardımcımız olsun kimseye hiç bir kulu boynu bükük bırakmasın 😔😔😔

Iron Butterfly Iron Butterfly hosgeldin canısı 🤗🌹 sensiz buralar pek sessiz ve sakindi iyi oldu topladın bizi tekrar 😍
Ben de adet bekliyorum. Son embriyomu pgtye yolladık çok şükür sağlam geldi. Onu transfer edecekler. Ne zaman adet olurum bilmiyorum pek girmiyordum uzun zamandır ben de buralara. Senin az kalmış sanırım transfere hayırlı uğurlu olsun şimdiden 😇
Evet abla iyiyim şimdi o zamnlar çok zorlandım insanlar yüzünden baktım ben hep aynı konuma geliyorum artık yeter deyip resti çektim... Sonra yine kendimi burada buldum 😁😁😁😁😁 inşallah hakkımızda hayırlısı olur evet abla bu arada ilaçlara başladım bende yine umut yolda inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız hep birlikte ❤️

Kızlar transfere giderken ve transfer anında sürekli eklediğim duayı okudum sizde kaydedin mutlaka okuyun. Şifa olsun kabul olsun inş❤️
Bi de gece namaz kılıp 7 defa 2.resimdekini okudum🙏🏼

Eklentiler

• 7541AE04-8364-420A-85E9-7C44277328D8.png
    7541AE04-8364-420A-85E9-7C44277328D8.png
    88,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 1668B893-584A-4A5C-A54E-E2494396F3EC.png
    1668B893-584A-4A5C-A54E-E2494396F3EC.png
    258,7 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar transfere giderken ve transfer anında sürekli eklediğim duayı okudum sizde kaydedin mutlaka okuyun. Şifa olsun kabul olsun inş❤️
Bi de gece namaz kılıp 7 defa 2.resimdekini okudum🙏🏼
Canım yolculuk sıkıntı olmaz bence bir de arada mola verir ufak yürüyüşler yaparsan daha da güzel olur inşallah kafan rahat olduktan sonra tutunacak bu sefer 🙏🏻 Birde sana da demişlerdir ama doktor bana özellikle donuk gıdaları asla yeme demişti yine aklında olsun tatilde buna dikkat et olur mu 🤍🤍

X