- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 33
biz niye sürekli yer değiştiriyoruz tebdil-i mekan durumu mu
İyi bilirim o duyguyu canım bende ilk bebeğimden önce 2 aşılama 1 tüp bebek başarısız geçti 2. Denememiz pozitifti şükür. Bizde problem yumurta kendiliğinden yada mikro enjrksiyonla döllenmiyor kalsiyum iyonosfer ile dölleniyor ancak sonrasında da emriyolar döllense bile yaşamıyorlar 2. Gün yada 3. Gün gelişimi duruyor hiç kendini üzme sorun ne bilmiyorumama bu kez tutar inşallah embriyo kalitesi falan hikaye 4 hücreli 2. Gün embriyosuyla hamile kalanlar var burda. Ol derse oluverirİnşallahh tutmuşturben bugün baya stres yapıp ağladım hayırlısı diyorum artık 3.
Bizde eşim azosperm bende hiçbir sorun yok ,yumurtam çok çıkıyor döllenmede sıkıntı yok , neden olmuyor neden tutmuyor anlamıyorum . Sürekli negatif görmek beni çok yoruyor , yaşımda 24 . kısmet demekki herşeyİyi bilirim o duyguyu canım bende ilk bebeğimden önce 2 aşılama 1 tüp bebek başarısız geçti 2. Denememiz pozitifti şükür. Bizde problem yumurta kendiliğinden yada mikro enjrksiyonla döllenmiyor kalsiyum iyonosfer ile dölleniyor ancak sonrasında da emriyolar döllense bile yaşamıyorlar 2. Gün yada 3. Gün gelişimi duruyor hiç kendini üzme sorun ne bilmiyorumama bu kez tutar inşallah embriyo kalitesi falan hikaye 4 hücreli 2. Gün embriyosuyla hamile kalanlar var burda. Ol derse oluverir
Canımm dualarım seninle inşallah bugün bebeğini alıp hayırlısıyla kucağına da alıcaksın güzel haberlerini bekliyoruzCanım merhaba evet başladımyarın sabah 9da çift embriyo transferim olacak inş
Transfer oldun mu canım nasıldıCanım merhaba evet başladımyarın sabah 9da çift embriyo transferim olacak inş
İnşallah en yakın zamanda da güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah.Merhaba buraları çok uzun zamandır takip ediyorum ama ben de paylaşmak istedim artık. Çikolata kistinden dolayı sorunlar yaşıyordum son 6 ay kontrol ve rapor süreciyle geçti baya yorucuydu. Artık o kadar bunaldığım anda rapor işini bırakıp özelde başlamaya karar verdik. Dün transfer gerçekleşti. Herşey o kadar hızlı gerçekleşti son anda umarım herşey güzel olur
Evettt ani bir kararlaKız sende başladın mı tedaviye
Sağlıkla büyüsün miniğinİnşallah o zamanlara bir geleyim de
Burada tanıdığım herkese her duamda yer veriyorum inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız
Gözün aydın canım. İçini ferah tut, bir sorun yaşama inşSonunda regl oldummm sukur pazartesi dr a gidicem insallah bi terslik yoktur ve baslariz hazirliga
Saol canımEvettt ani bir kararlageçen tedaviye de çok ani karar vermiştim zaten ahahaha. Sen ne durumdasın canım kistle ilgili gelişme var mı?
Sağlıkla büyüsün miniğinet et hepimizin anne duasına ihtiyacımız var
Gözün aydın canım. İçini ferah tut, bir sorun yaşama inş
@kardelelen060492 güzel sonuçlar al inş canım
Sağol gülüm amin inşallah çok sevindim senin adına da hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzümüz gülsünYaaaa geldiğine çok sevindimm inşallah toparlamışsındır kendini ve yolumuz uzun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBen normalde bu adetime başlıcaktım ama 1 ay daha kendime zaman verdim öbür aya inşallah
Gızzzzz koloni gibi ben nereye siz oraya yoksa takip edemiyorum sonra aklım kalıyobiz niye sürekli yer değiştiriyoruz tebdil-i mekan durumu muhoş geldin bu arada :)
Amaaaannnn hadi hayırlısı olsun amh test vermeyi unutmaSonunda regl oldummm sukur pazartesi dr a gidicem insallah bi terslik yoktur ve baslariz hazirliga
Canımm dualarım seninle inşallah bugün bebeğini alıp hayırlısıyla kucağına da alıcaksın güzel haberlerini bekliyoruz
Transfer oldun mu canım nasıldı
Kiz amh nasil verem daha 2 gun kullandimAmaaaannnn hadi hayırlısı olsun amh test vermeyi unutmaaklım de de valla
Olsun ben veremedimKiz amh nasil verem daha 2 gun kullandim
Oldum kuzum.. Dün transfer oldumMaviSasa234 kuzuuuu sende oldun mu transfer son durumun ne ben nereye siz oraya olmaz ama böyle no no no no
Sende transfer oldun mu kuzu?Olsun ben veremedimçok merak ediyorum yaaaa valla değişen bişi olur belki ne bilim grip olmasaydım vermiştim ben kan ama kafamı kaldıramadım yatmaktan
Aynı gün transfer olmuşuz benimde 3. Gün embriyosu , ilk gün kasıklarımda iğne batması oldu ama bence belirtilere takılmamalıyız diye biliyorum bu sayfada görmüştüm hiç belirtisi olmamış pozitif sonuç almış hala da belirtim yok diyordu. Ben maalesef ilk gün hariç sonraki günden bu güne çok stres yapıp ağladım ona çok takılıyorum .Selam kizlar,
Benim de transferim 3unde gerceklesti(3.gun embriyosu).
14 u test gunum.
Bende herhangi bir belirti yok acikcasi,sadece dun belime sancilar girdi bir sure o kadar.
Transfer olan arkadaslar nasil belirtiler yasiyor acaba?