MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İnşallahh tutmuştur 🥰 🤲🤲 ben bugün baya stres yapıp ağladım hayırlısı diyorum artık 3.
İyi bilirim o duyguyu canım bende ilk bebeğimden önce 2 aşılama 1 tüp bebek başarısız geçti 2. Denememiz pozitifti şükür. Bizde problem yumurta kendiliğinden yada mikro enjrksiyonla döllenmiyor kalsiyum iyonosfer ile dölleniyor ancak sonrasında da emriyolar döllense bile yaşamıyorlar 2. Gün yada 3. Gün gelişimi duruyor hiç kendini üzme sorun ne bilmiyorumama bu kez tutar inşallah embriyo kalitesi falan hikaye 4 hücreli 2. Gün embriyosuyla hamile kalanlar var burda. Ol derse oluverir🤲

Merhaba buraları çok uzun zamandır takip ediyorum ama ben de paylaşmak istedim artık. Çikolata kistinden dolayı sorunlar yaşıyordum son 6 ay kontrol ve rapor süreciyle geçti baya yorucuydu. Artık o kadar bunaldığım anda rapor işini bırakıp özelde başlamaya karar verdik. Dün transfer gerçekleşti. Herşey o kadar hızlı gerçekleşti son anda umarım herşey güzel olur

İyi bilirim o duyguyu canım bende ilk bebeğimden önce 2 aşılama 1 tüp bebek başarısız geçti 2. Denememiz pozitifti şükür. Bizde problem yumurta kendiliğinden yada mikro enjrksiyonla döllenmiyor kalsiyum iyonosfer ile dölleniyor ancak sonrasında da emriyolar döllense bile yaşamıyorlar 2. Gün yada 3. Gün gelişimi duruyor hiç kendini üzme sorun ne bilmiyorumama bu kez tutar inşallah embriyo kalitesi falan hikaye 4 hücreli 2. Gün embriyosuyla hamile kalanlar var burda. Ol derse oluverir🤲
Bizde eşim azosperm bende hiçbir sorun yok ,yumurtam çok çıkıyor döllenmede sıkıntı yok , neden olmuyor neden tutmuyor anlamıyorum . Sürekli negatif görmek beni çok yoruyor , yaşımda 24 . kısmet demekki herşey

Merhaba buraları çok uzun zamandır takip ediyorum ama ben de paylaşmak istedim artık. Çikolata kistinden dolayı sorunlar yaşıyordum son 6 ay kontrol ve rapor süreciyle geçti baya yorucuydu. Artık o kadar bunaldığım anda rapor işini bırakıp özelde başlamaya karar verdik. Dün transfer gerçekleşti. Herşey o kadar hızlı gerçekleşti son anda umarım herşey güzel olur
İnşallah en yakın zamanda da güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah.

Kız sende başladın mı tedaviye
Evettt ani bir kararla 🤭 geçen tedaviye de çok ani karar vermiştim zaten ahahaha. Sen ne durumdasın canım kistle ilgili gelişme var mı?
İnşallah o zamanlara bir geleyim de🤲🏼
Burada tanıdığım herkese her duamda yer veriyorum inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız 🤲🏼🤲🏼
Sağlıkla büyüsün miniğin 🙏🏻 et et hepimizin anne duasına ihtiyacımız var 😇
Sonunda regl oldummm sukur pazartesi dr a gidicem insallah bi terslik yoktur ve baslariz hazirliga
Gözün aydın canım. İçini ferah tut, bir sorun yaşama inş 🙏🏻

@kardelelen060492 güzel sonuçlar al inş canım 😍

Evettt ani bir kararla 🤭 geçen tedaviye de çok ani karar vermiştim zaten ahahaha. Sen ne durumdasın canım kistle ilgili gelişme var mı?

Sağlıkla büyüsün miniğin 🙏🏻 et et hepimizin anne duasına ihtiyacımız var 😇

Gözün aydın canım. İçini ferah tut, bir sorun yaşama inş 🙏🏻

@kardelelen060492 güzel sonuçlar al inş canım 😍
Saol canım 🤲🏼 Rabbim herkese nasip eylesin 🤲🏼

Yaaaa geldiğine çok sevindimm inşallah toparlamışsındır kendini ve yolumuz uzun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 💋 Ben normalde bu adetime başlıcaktım ama 1 ay daha kendime zaman verdim öbür aya inşallah 🥰
Sağol gülüm amin inşallah çok sevindim senin adına da hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzümüz gülsün 🕊️
biz niye sürekli yer değiştiriyoruz tebdil-i mekan durumu mu :halay:hoş geldin bu arada :)
Gızzzzz koloni gibi ben nereye siz oraya yoksa takip edemiyorum sonra aklım kalıyo 😁😁😁
Sonunda regl oldummm sukur pazartesi dr a gidicem insallah bi terslik yoktur ve baslariz hazirliga
Amaaaannnn hadi hayırlısı olsun amh test vermeyi unutma 🥳🥳🥳🥳 aklım de de valla sürekli

Kardelen060492 Kardelen060492 canımmm günaydın nasıl oldun transfer yapıldı mı durumun nasıl 😍😍😍😍Allah'ım bu sefer mucize nasip etsin güzel haber al inşallah 🌹🌹🌹

Dünden bu yana çok ağladım stres yaptım daha transferin 2. Günündeyim . Tutmaz değil mi böyle yaptığım için 🥺

Selam kizlar,
Benim de transferim 3unde gerceklesti(3.gun embriyosu).
14 u test gunum.
Bende herhangi bir belirti yok acikcasi,sadece dun belime sancilar girdi bir sure o kadar.
Transfer olan arkadaslar nasil belirtiler yasiyor acaba?

Selam kizlar,
Benim de transferim 3unde gerceklesti(3.gun embriyosu).
14 u test gunum.
Bende herhangi bir belirti yok acikcasi,sadece dun belime sancilar girdi bir sure o kadar.
Transfer olan arkadaslar nasil belirtiler yasiyor acaba?
Aynı gün transfer olmuşuz benimde 3. Gün embriyosu , ilk gün kasıklarımda iğne batması oldu ama bence belirtilere takılmamalıyız diye biliyorum bu sayfada görmüştüm hiç belirtisi olmamış pozitif sonuç almış hala da belirtim yok diyordu. Ben maalesef ilk gün hariç sonraki günden bu güne çok stres yapıp ağladım ona çok takılıyorum .

X