MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Amin canim çok tesekkur ederim.isteyen herkese allahim nasip etsin.Yazdım hemşireye ama,bugun donmez de yarin donerler diye dusunuyorum.umarim olmasi gereken yerdedir,🙏

Arkadaslar bu kadar yuksek deger goren var mi aranizda?tek,dondurulmus 5.gün embriyosu.20 nisan transfer.

5. Gün dondurulmuş embriyo transferinin 8. Günü kanda negatif daha sonra pozitif gören var mı

Bayanlar merhaba,test gunum yarindi,bugun yaptirdim değer felaket ya 5725,çok yuksek degil mi?🙄
Süper canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊😊😊 ben de saga once tek embriyoyla nu degerleri yakındım belki senin ikiz olur 😂😂😂doktorun birsey söylemedi mi

Süper canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊😊😊 ben de saga once tek embriyoyla nu degerleri yakındım belki senin ikiz olur 😂😂😂doktorun birsey söylemedi mi
Amiin canim insallah allahim sagliklisini ve hayirlisini nasip etsin🙏yalniz degilim o zaman sevindim🤗14.gune sabredemedim.hemsireye yazdim bakalim.malum bayram ama,bu aksam hemsire doner yine de diye dusunuyorum.ilaclar nolcak ya o aklima takildi,progestan dex var aksam vuruyorum.estrofem,prednol leri sabah aliyorum ama,ne yapsam bilemedim.gerci igne saatime var ama🙄

Amiin canim insallah allahim sagliklisini ve hayirlisini nasip etsin🙏yalniz degilim o zaman sevindim🤗14.gune sabredemedim.hemsireye yazdim bakalim.malum bayram ama,bu aksam hemsire doner yine de diye dusunuyorum.ilaclar nolcak ya o aklima takildi,progestan dex var aksam vuruyorum.estrofem,prednol leri sabah aliyorum ama,ne yapsam bilemedim.gerci igne saatime var ama🙄
Devam ediyorsun canım iğnelerim progestan dex ve oksapar ayrıca estrofem coraspin hap ama prednol transferden önce bana doktorum bıraktırmıştı muhtemelen sende iğnene devam edersin

Devam ediyorsun canım iğnelerim progestan dex ve oksapar ayrıca estrofem coraspin hap ama prednol transferden önce bana doktorum bıraktırmıştı muhtemelen sende iğnene devam edersin
Evet progestan dex,folik asit devam dedi,estrofem ve prednol birak dedi.tam listemi istedi,ona gore donecek bakalim yine.coraspin ve gliforum var zaten.hayirlisi bakalim...

Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok

Eklentiler

• 83C2BB0B-E21E-4067-BBF4-FDB6F0F403C5.jpeg
    83C2BB0B-E21E-4067-BBF4-FDB6F0F403C5.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Hadi gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊yarın gidip kan testini yaptır ve rahatla 😊

Ovitrella etkisi sanmam 13 gün olmuş
Gözünüz aydın diyelim :)

X