Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginç gerçekten inşallah güzel sonuçlar olur doktorunuzu bilgilendirdiniz mi ?Bayanlar merhaba,test gunum yarindi,bugun yaptirdim değer felaket ya 5725,çok yuksek degil mi?
Süper canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de saga once tek embriyoyla nu degerleri yakındım belki senin ikiz olur doktorun birsey söylemedi miBayanlar merhaba,test gunum yarindi,bugun yaptirdim değer felaket ya 5725,çok yuksek degil mi?
Amiin canim insallah allahim sagliklisini ve hayirlisini nasip etsinyalniz degilim o zaman sevindim14.gune sabredemedim.hemsireye yazdim bakalim.malum bayram ama,bu aksam hemsire doner yine de diye dusunuyorum.ilaclar nolcak ya o aklima takildi,progestan dex var aksam vuruyorum.estrofem,prednol leri sabah aliyorum ama,ne yapsam bilemedim.gerci igne saatime var amaSüper canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de saga once tek embriyoyla nu degerleri yakındım belki senin ikiz olur doktorun birsey söylemedi mi
İnşallah canımın değer ikiz olabilir hadi gözün AydınAmin canim çok tesekkur ederim.isteyen herkese allahim nasip etsin.Yazdım hemşireye ama,bugun donmez de yarin donerler diye dusunuyorum.umarim olmasi gereken yerdedir,
İnşallah sizin içinde son olur pozitifli hayırlı bir sonuç almanız dileğiyleCanım inşallah tutar.benim de yaş 42 iki defa denedim olmadı.şimdi üçüncüye hazırlanıyoruz
Devam ediyorsun canım iğnelerim progestan dex ve oksapar ayrıca estrofem coraspin hap ama prednol transferden önce bana doktorum bıraktırmıştı muhtemelen sende iğnene devam edersinAmiin canim insallah allahim sagliklisini ve hayirlisini nasip etsinyalniz degilim o zaman sevindim14.gune sabredemedim.hemsireye yazdim bakalim.malum bayram ama,bu aksam hemsire doner yine de diye dusunuyorum.ilaclar nolcak ya o aklima takildi,progestan dex var aksam vuruyorum.estrofem,prednol leri sabah aliyorum ama,ne yapsam bilemedim.gerci igne saatime var ama
Evet progestan dex,folik asit devam dedi,estrofem ve prednol birak dedi.tam listemi istedi,ona gore donecek bakalim yine.coraspin ve gliforum var zaten.hayirlisi bakalim...Devam ediyorsun canım iğnelerim progestan dex ve oksapar ayrıca estrofem coraspin hap ama prednol transferden önce bana doktorum bıraktırmıştı muhtemelen sende iğnene devam edersin
Ne zaman kese görmeye gideceksin ?Evet progestan dex,folik asit devam dedi,estrofem ve prednol birak dedi.tam listemi istedi,ona gore donecek bakalim yine.coraspin ve gliforum var zaten.hayirlisi bakalim...
Canım aynı yaşıtız bende 2 olumsuz sonuçlandı üçüncüye başlayacağızCanım inşallah tutar.benim de yaş 42 iki defa denedim olmadı.şimdi üçüncüye hazırlanıyoruz
Birsey demedi onun icin şu an ama,yarin kesinlesir heralde diye dusunuyorum.sen gittin mi?gorunuyor muydu minik?Ne zaman kese görmeye gideceksin ?
Ben de cuma göreceğim İnşaallah çok heyecanlıyım acaba kalp atışını ne zaman duyacağızBirsey demedi onun icin şu an ama,yarin kesinlesir heralde diye dusunuyorum.sen gittin mi?gorunuyor muydu minik?
Hadi gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarın gidip kan testini yaptır ve rahatlaMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Ovitrella etkisi sanmam 13 gün olmuşMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Hadi gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarın gidip kan testini yaptır ve rahatla
Teşekkür ederimmm ben inanamıyorum hala ama bakalımOvitrella etkisi sanmam 13 gün olmuş
Gözünüz aydın diyelim :)
İnan İnan test sonucunu da bizimle paylaş mutlakaTeşekkür ederimmm ben inanamıyorum hala ama bakalım