MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Hanimlar daha önce tüp bebek yaptirip kimyasal gebelik geçiren oldu mu? Sebepleri neler, tüpte sıvı birikimi şüphesi vardi ve çikolata kisti var ben de sebep bunlar olabilir mi ya da genetik mi oluyor daha çok sebebi?
Tuplerde sivi birikmesi var ise zaten gebelik olusmuyor olusursada ya dis gebelik olur ya da bebek tutunamadan duser dedi doktor.yani bendede bu durum soz konusu hem cikolata kisti var hemde tupde sivi birikimi.allah hepimizin sifasini versin.

Yok cnm,19 na randevu verdi
Sen hangi hastaneye gidiyorsun niye hep geç tarihe veriyorlar sanırım sen direk kalp atışına gideceksin 😊ben de Çorlu’dan İstanbul’a gidiyorum ama doktor her detayda çağırıyor kalp atışından sonra artık özgürsün dedi 😊😊

Engin oral,ozel muayehanesine gidiyorum,islemlerin hepsi bahcecide oldu.ben de cerkezkoydeyim,b.ihtimal kalp atisina gidecegim canim🥰🥰💕💕ayy iyi hadi az kalmıs,corluda mi devam edeceksin sonra istanbula devam mi?

Engin oral,ozel muayehanesine gidiyorum,islemlerin hepsi bahcecide oldu.ben de cerkezkoydeyim,b.ihtimal kalp atisina gidecegim canim🥰🥰💕💕ayy iyi hadi az kalmıs,corluda mi devam edeceksin sonra istanbula devam mi?
Bende bahçeci de dr mra da tedavi oldum 😊Çorluda devam ederim vatan hastanesi erson Aksu’ya gideceğim İstanbul’a gidip gelmek zor olur Rabbim İnşaallah o günleri kısmet ederse 🤲🏻❤️🧿

Canımm merhaba nasılsın.
Sürecin nasıl.gidiyor.
Bız çok.benziyoruz sanki ben yazmışım gibi hissettim. Benimde.esimde sperm hız sorunu var.birde sayı az
Bizimde aynı süreç iki aşılama, biri kimyasal.
İki yumurta takibi olumsuz.
Artık tüp Bebek düşünüyoruz ❤
Sen ne durumdasın canım
İyiyim canım sen nasılsın? Biz şu an tüp bebek sürecindeyiz canım, 24 nisanda yumurta toplandı, şu an opu sonrası ilk adetim. İkinci adette merkezi arıcam transfer sürecine giricez inşallah

İyiyim canım sen nasılsın? Biz şu an tüp bebek sürecindeyiz canım, 24 nisanda yumurta toplandı, şu an opu sonrası ilk adetim. İkinci adette merkezi arıcam transfer sürecine giricez inşallah
çok sukur bende ıyıyım canım,
bızde hazıran temmuz gıbı görüşmeye gideceğiz,
ne gzüel yumrutaların toplanmıs senın baya surecı atlatmıssın,
inşallaahh saglıklı yavrular olup,tutunsunlar :KK200:

İnşallah canım bizde hareket sorunu devam ediyordu hatta eşim bu süreçte sigarayı da bıraktı
bızımkı sıgara da ıcmıyor, alkolde yok ama,hız ancak 35 oldu.
bakalım dıger ay bı test vercez ne durumda suan hıc bılmıyorum umarı düşmemiştir.

çok sukur bende ıyıyım canım,
bızde hazıran temmuz gıbı görüşmeye gideceğiz,
ne gzüel yumrutaların toplanmıs senın baya surecı atlatmıssın,
inşallaahh saglıklı yavrular olup,tutunsunlar :KK200:
İnşallah canım. Seninde inşallah yumurtaların güzelce gelişir sana can olur. Hangi şehirde tedavi görüyorsunuz peki

bızımkı sıgara da ıcmıyor, alkolde yok ama,hız ancak 35 oldu.
bakalım dıger ay bı test vercez ne durumda suan hıc bılmıyorum umarı düşmemiştir.
İnşallah canım. Benim zaten süt hormonum baya yüksek geldi bu da hamile kalmaya engelmiş hamile kalsan bile düşükle sonuçlanırmış şu an ilaç tedavisi görüyorum düşmesi için

İyi günler kızlar opu dan sonra adet oldum hatta normal tarihten neredeyse 15 gün önce oldum ve çok yoğun kanamam oluyor daha önce hiç böyle olmamıştım hem çok aşırı kanamam oluyor hem de arada bir karnıma sanki adetin ilk günüymüş gibi ağrı giriyor aynı durumu yaşayan var mı?

X