MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Progesteron fitili bir gün kullanmazsak kötü bir şey olurmu bayram ziyaretine geldik kayinvalideye ilacda evde kalmış

Bebeğim bende de sorun yok ama sürekli kimyasal gebelik dış gebelik oluyo tüp bebekte de ilki yine kimyasal gebelik oldu değişmedi sonuç şimdide ümitlenmeyin dediler yine değerlerim düşük🤷🏻‍♀️ Hayırlısı Allahtan napalım
Canim geçmiş olsun suan degerim düşmüş kanama seyrediyordu 3 gündür zaten doktorum kimyasal dedi bundan sonra surec nasil oluyor.ara mi veriliyor tedaviye bu kanama adet mi sayiliyor

Kizlar herkese iyi bayramlar,betahcg testi devlet hastanelerinde ne kadar surede cikiyor?

Canim geçmiş olsun suan degerim düşmüş kanama seyrediyordu 3 gündür zaten doktorum kimyasal dedi bundan sonra surec nasil oluyor.ara mi veriliyor tedaviye bu kanama adet mi sayiliyor
İlaçları bırakıyorsun Normal adet kanamasına dönüyor kanama biraz daha ağrılı bir süreç olabilir. Bi iki gün daha uzunda sürebilir. Sonra herşey normale dönüyor zaten

Merhabalar, hamile olan arkadaşlar kalp atışını transfer sonrası kaçıncı gün gördünüz acaba, ben 23. Günde yani tam 6 haftalikken kese ve yolk sac gördüm ama kalp atışı için 1 hafta sonra gidicem , 6 hafta da kalp atışı duymuş bi aksilik var diye korkuyorum
Benim 6. Hafta da karından muayene ile görmediler ondan doktorum vajınal muayene yaptı o şekilde duyduk

Ayyy çok sevindim,😁hadi hayirlisi..yok canim yapmadim,bekliyorum.aşiri bir belirti de yok ama.belki boyledir bende...

Ayyy çok sevindim,😁hadi hayirlisi..yok canim yapmadim,bekliyorum.aşiri bir belirti de yok ama.belki boyledir bende...
Sagol kuzum umarım sen de güzel sonuçlar alırsın bende de belirti yoktu zaten 😊Maaşallah iyi sabırlısın adın gibi evde test yapmamışsın 😂😂

X