- 7 Şubat 2019
- 44
- 18
- 40
Sonucunuz nedir acaba ben de şuan çok fazla bel ağrısı ve kasık ağrısı var ve korkuyorumHatta bugün göğüs hassasiyetim var adet öncesi böyle olur normalde . Biraz moralim bozuldu adet mi olcam diye ama bilemiyorum ki ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz nedir acaba ben de şuan çok fazla bel ağrısı ve kasık ağrısı var ve korkuyorumHatta bugün göğüs hassasiyetim var adet öncesi böyle olur normalde . Biraz moralim bozuldu adet mi olcam diye ama bilemiyorum ki ben de
Bence asla ihmal etmeyin , çok önemli progesteron hormonu bu süreçteProgesteron fitili bir gün kullanmazsak kötü bir şey olurmu bayram ziyaretine geldik kayinvalideye ilacda evde kalmış
3 saat gecikmeli kullandım inşallah bir şey olmazBence asla ihmal etmeyin , çok önemli progesteron hormonu bu süreçte
Nöbetçi eczaneden temin etmeye çalışın bence
Canim geçmiş olsun suan degerim düşmüş kanama seyrediyordu 3 gündür zaten doktorum kimyasal dedi bundan sonra surec nasil oluyor.ara mi veriliyor tedaviye bu kanama adet mi sayiliyorBebeğim bende de sorun yok ama sürekli kimyasal gebelik dış gebelik oluyo tüp bebekte de ilki yine kimyasal gebelik oldu değişmedi sonuç şimdide ümitlenmeyin dediler yine değerlerim düşük Hayırlısı Allahtan napalım
Bu seferlik sorun olmaz bence ama sakın aksatmayın ilaçlarınızı3 saat gecikmeli kullandım inşallah bir şey olmaz
Acilde 2-3 saatte çıkıyorKizlar herkese iyi bayramlar,betahcg testi devlet hastanelerinde ne kadar surede cikiyor?
İlaçları bırakıyorsun Normal adet kanamasına dönüyor kanama biraz daha ağrılı bir süreç olabilir. Bi iki gün daha uzunda sürebilir. Sonra herşey normale dönüyor zatenCanim geçmiş olsun suan degerim düşmüş kanama seyrediyordu 3 gündür zaten doktorum kimyasal dedi bundan sonra surec nasil oluyor.ara mi veriliyor tedaviye bu kanama adet mi sayiliyor
Benim 6. Hafta da karından muayene ile görmediler ondan doktorum vajınal muayene yaptı o şekilde duydukMerhabalar, hamile olan arkadaşlar kalp atışını transfer sonrası kaçıncı gün gördünüz acaba, ben 23. Günde yani tam 6 haftalikken kese ve yolk sac gördüm ama kalp atışı için 1 hafta sonra gidicem , 6 hafta da kalp atışı duymuş bi aksilik var diye korkuyorum
Son ikiKızlar pozitif sonuç alanlar 2022 Nisan-Mayıs tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar bekliyorum
Sen kan testi yaptin mi?en son evde pozitifti degil mi?hersey yolunda mi?var mi belirtilerKızlar pozitif sonuç alanlar 2022 Nisan-Mayıs tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar bekliyorum
Sen kan testi yaptin mi?en son evde pozitifti degil mi?hersey yolunda mi?var mi belirtiler
Kan testi yaptım 8. Gün 230 10. Gün 609 çıktı 4+6 olduk cuma keseyi göreceğiz Allah’ın izniyle sen hala test yapmadım mı canım
Sagol kuzum umarım sen de güzel sonuçlar alırsın bende de belirti yoktu zaten Maaşallah iyi sabırlısın adın gibi evde test yapmamışsınAyyy çok sevindim,hadi hayirlisi..yok canim yapmadim,bekliyorum.aşiri bir belirti de yok ama.belki boyledir bende...
Amin canım İnşaallah öyle olacak güzek haberlerini bekliyorumSabrin sonu selamettir inşallah
Canım inşallah tutar.benim de yaş 42 iki defa denedim olmadı.şimdi üçüncüye hazırlanıyoruzBende bugün transfer oldum iki adet 3.gun embriyosu bu üçüncü denemem Allah hepimizin yardımcısı olsun benm bu son çırpınışlarm yaş oldu 43