Teşekkür ederimbaşlamıyorlar canım.Önce erimesini bekliyorlar çünkü o kistlerde hormon salgılıyormuş.Ben erimesi için beklemediyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimbaşlamıyorlar canım.Önce erimesini bekliyorlar çünkü o kistlerde hormon salgılıyormuş.Ben erimesi için beklemediyim.
Bu seferi bekliyodur insallahBende bugün transfer oldum iki adet 3.gun embriyosu bu üçüncü denemem Allah hepimizin yardımcısı olsun benm bu son çırpınışlarm yaş oldu 43
Bize %50 demişlerdi öyle de oldu. Hayırlısı olsun ne yapalım . Mecbur ne gerekiyorsa yapacağız . Senin süreciniz nasıl geçiyor canım test yaptın mıAh keşke isteseler en başından herhalde strese sokmak istemiyorlar artık bilemiyorum. Tüp bebek tedavisinde 1.denemede başarı oranı %60larda
İnşallah Rabb'im hepimizin yar ve yardımcısı olsunBu seferi bekliyodur insallah
Bugündü test günüm . Olmadı canım negatif hiç tutunma olmamış 0 yani. Daha vaktimiz varmış Allahtan hayırlısını diliyorum herkeseBize %50 demişlerdi öyle de oldu. Hayırlısı olsun ne yapalım . Mecbur ne gerekiyorsa yapacağız . Senin süreciniz nasıl geçiyor canım test yaptın mı
Benimde bugün test günümdü değerim 5 çıktı çok sınırda ve düşük bir değer ama belki bir umut diyorumBugündü test günüm . Olmadı canım negatif hiç tutunma olmamış 0 yani. Daha vaktimiz varmış Allahtan hayırlısını diliyorum herkese
Hayirlisi buymus demek,uygun zaman simdi degilmisdaha guzel bir zamani bekliyorBugündü test günüm . Olmadı canım negatif hiç tutunma olmamış 0 yani. Daha vaktimiz varmış Allahtan hayırlısını diliyorum herkese
Hadi inşallah artar canim yaBenimde bugün test günümdü değerim 5 çıktı çok sınırda ve düşük bir değer ama belki bir umut diyorum
İnşallah canım bakalım hayırlısı ama ilaçları bırakmamı söyledilerHadi inşallah artar canim ya
Anladim canim,benim sonuç ne olacak bakalim,benim cevremde 4 kisi hamile kaldi,ben de kalirsam oneririm sana benim dr yiİnşallah canım bakalım hayırlısı ama ilaçları bırakmamı söylediler
Allahim daha guzel bir zamani belirlemistirİnşallah canım bakalım hayırlısı ama ilaçları bırakmamı söylediler
Allahim daha hayirli bir zamani kararlamistirBugündü test günüm . Olmadı canım negatif hiç tutunma olmamış 0 yani. Daha vaktimiz varmış Allahtan hayırlısını diliyorum herkese
Evet canım maalesef negatif bu seferde olmadıMerhaba canım hayırlısıyla test yaptın mı
Vardır bir açıklaması vardır bir hayrı ne diyeyim inşallah yakın zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasip olur bekleyen mücadele eden hepimizeBugündü test günüm . Olmadı canım negatif hiç tutunma olmamış 0 yani. Daha vaktimiz varmış
İnşalah bundan sonra güzel müjdeli haberlerimiz olur canım bazen çok istemekle olmuyor demekki sağlıkla hayırlısıyla olsun her şeyEvet canım maalesef negatif bu seferde olmadı
İnşallah ikisinden biri bari tutar inşallah 3 senedir çok yorgunum artıkBu seferi bekliyodur insallah
Ne kullanmıştıniz acabaAynen canim kesinlille ben sadece 1 ay kullanabildim ama faydali oldugunu düsünüyorum ama dedigin gibi 3 ay sonra faydalari asıl ortaya çıkiyor
İnşallah canımİnşalah bundan sonra güzel müjdeli haberlerimiz olur canım bazen çok istemekle olmuyor demekki sağlıkla hayırlısıyla olsun her şey