Tabikideeİnan İnan test sonucunu da bizimle paylaş mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikideeİnan İnan test sonucunu da bizimle paylaş mutlaka
Uslu uslu orda bekliyodur seni inşallah minikBen de cuma göreceğim İnşaallah çok heyecanlıyım acaba kalp atışını ne zaman duyacağız
İnşaallah kuzum inanılmaz gazım var yaUslu uslu orda bekliyodur seni inşallah minik
Hadi bakalım İnşaallah benimde yarın umarım tek mi ikiz gebelik mi belli olurBende de aşırı bir şiskinlik de var ayni zamanda,yemek borumda ekşimetek yumurta ikizi olabilir belki dedi degerim yuksek oldugu icin
Çok üzüldüm sabır diliyorum Rabbim tez zamanda anne olmanı nasip etsin ve çektiğin bütün üzüntüleri unuttursun sana Ben de daha önce düşük yaşadığım için sevinemiyorum şuan bilmiyorum ne kadar daha bu böyle soracak hepsi gerçekten çok zor sınavlar veriyoruz Allah yardımcımız olsunBende 21 martta transfer olup 2 nisanda gebeliğimi öğrenmiştim. Buraya da yazmıştım. Sonrasında keseyi gördük sonrasında tek kesede tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik ve sonrasında da tek kesede kan akışı sağlayamamaları sebebiyle gebeliğim 28 nisanda kürtaj ile sonlandı. Mutluluğumu paylaştığım gibi bunu da paylaşıyorum ki yalnız değiliz bilelim...
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bu yol zor ve inişi çıkışı çok olan bir yolmuş ben şimdi anladım. Sanırım kucağına alana kadar oh çekemeyeceksin bende öyle bir çoğumuzda maalesef.. Ama annelik bu değil mi zaten doğsada büyüsede yürekler ağızda olsun :) hakkımızda hayırlısı olsunÇok üzüldüm sabır diliyorum Rabbim tez zamanda anne olmanı nasip etsin ve çektiğin bütün üzüntüleri unuttursun sana Ben de daha önce düşük yaşadığım için sevinemiyorum şuan bilmiyorum ne kadar daha bu böyle soracak hepsi gerçekten çok zor sınavlar veriyoruz Allah yardımcımız olsun
Cok geçmiş olsun.. inşallah en yakın zamanda tekrar nasıp olur sağlıkla kucağına alırsın.Bende 21 martta transfer olup 2 nisanda gebeliğimi öğrenmiştim. Buraya da yazmıştım. Sonrasında keseyi gördük sonrasında tek kesede tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik ve sonrasında da tek kesede kan akışı sağlayamamaları sebebiyle gebeliğim 28 nisanda kürtaj ile sonlandı. Mutluluğumu paylaştığım gibi bunu da paylaşıyorum ki yalnız değiliz bilelim...
8 haftalıktılar, tek kesede kaldığı için iki bebek böyle şeyler olabiliyormuş tüp bebek doktorumda kadın doğum doktorumda aynı şeyi söyledi. Bende çok araştırdım sık görülen bir durummuş... Kısmet tabiki hakkımızda hayırlısı buymuş... Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Cok geçmiş olsun.. inşallah en yakın zamanda tekrar nasıp olur sağlıkla kucağına alırsın.
Kaç haftalıktı neden böyle oluyormuş doktorun bilgi verdi mi?
Gerçekten çok güzel söyledin annelik bu sanırım alışmamız lazım Ara ara korkularımıza yenilip endişeye kapılıyoruz işte gerçekten doğana kadar bu mucizeye inanamayacağız keşke şimdiden keyfini çıkarabilsekSağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bu yol zor ve inişi çıkışı çok olan bir yolmuş ben şimdi anladım. Sanırım kucağına alana kadar oh çekemeyeceksin bende öyle bir çoğumuzda maalesef.. Ama annelik bu değil mi zaten doğsada büyüsede yürekler ağızda olsun :) hakkımızda hayırlısı olsun
Bayağıdır buralarda yoktun bugun sana yazmak için girdim yazdığını görünce çok çok üzüldüm inanki gözlerim doldu okurken sanki kendim yaşamışım gibi çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda tekrar nasip eder . Hamile kaldıysan tekrar kalıcaksındırBende 21 martta transfer olup 2 nisanda gebeliğimi öğrenmiştim. Buraya da yazmıştım. Sonrasında keseyi gördük sonrasında tek kesede tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik ve sonrasında da tek kesede kan akışı sağlayamamaları sebebiyle gebeliğim 28 nisanda kürtaj ile sonlandı. Mutluluğumu paylaştığım gibi bunu da paylaşıyorum ki yalnız değiliz bilelim...
Allah sabirlar versin,insan sevinmeye korkuyor gercekten,ben de tek embriyo transferi oldum,ilk betahcg degerim 5700 lerde dr um tek yumurta ikizi olabilir dedi ama,senin durumunu okuyunca çok uzuldum,onceki yasanilan talihsizlikler de,acaba yolunda gidecek mi,soru isaretleri insanin kafasindan bir turlu gitmiyor.siz ilk kaç degerle basladiniz?Bende 21 martta transfer olup 2 nisanda gebeliğimi öğrenmiştim. Buraya da yazmıştım. Sonrasında keseyi gördük sonrasında tek kesede tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik ve sonrasında da tek kesede kan akışı sağlayamamaları sebebiyle gebeliğim 28 nisanda kürtaj ile sonlandı. Mutluluğumu paylaştığım gibi bunu da paylaşıyorum ki yalnız değiliz bilelim...
Çok teşekkür ederim hislerimi paylaştığın için.. İnşallah tekrar bu sevinci yaşar yolu tamamlarım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla tamamlayalım tüm süreçleri..Bayağıdır buralarda yoktun bugun sana yazmak için girdim yazdığını görünce çok çok üzüldüm inanki gözlerim doldu okurken sanki kendim yaşamışım gibi çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda tekrar nasip eder . Hamile kaldıysan tekrar kalıcaksındır
Bende tek embriyo transferi oldum ilk değerim 12. gün 373, iki gün sonra 14. gün 746. Bu benim kısmetim benim kadarim benim embriyom benim genetiğim öyle düşünme. Her tek yumurta ikizi böyle olmayacak olmadı da benim ailemde bi sürü ikiz var :) seninde sağlıkla olur dua ediyorum hepimiz için.Allah sabirlar versin,insan sevinmeye korkuyor gercekten,ben de tek embriyo transferi oldum,ilk betahcg degerim 5700 lerde dr um tek yumurta ikizi olabilir dedi ama,senin durumunu okuyunca çok uzuldum,onceki yasanilan talihsizlikler de,acaba yolunda gidecek mi,soru isaretleri insanin kafasindan bir turlu gitmiyor.siz ilk kaç degerle basladiniz?
Haklisin canim,rabbim tekrar nasip eder insallah sana da isteyen herkese deBende tek embriyo transferi oldum ilk değerim 12. gün 373, iki gün sonra 14. gün 746. Bu benim kısmetim benim kadarim benim embriyom benim genetiğim öyle düşünme. Her tek yumurta ikizi böyle olmayacak olmadı da benim ailemde bi sürü ikiz var :) seninde sağlıkla olur dua ediyorum hepimiz için.
Naptin canim?dr gittiniz mi?guzel haberlerini bekliyorumBen de cuma göreceğim İnşaallah çok heyecanlıyım acaba kalp atışını ne zaman duyacağız
Doktora gittim tek kese görünüyor ikiz değilmiş 1 hafta sonra kalp atışı İÇİN çağırdı bakalım Rabbim sağlıkla ilerlemeyi kucağıma almayı nasip eder İnşaallahNaptin canim?dr gittiniz mi?guzel haberlerini bekliyorum
Canımm merhaba nasılsın.Canım bizde de mesela sperm hareket sorunu var bende hiç bir sıkıntı çıkmadı tüplerim açık değerlerim normal ama tedaviyi gören benim ki herkes öyle bu süreçte. 2 kere hap tedavisi , 1 kere iğne tedavisi oldum 2 kerede iğne tedavisiyle aşılama oldum ama hiç bir şekilde gebelik oluşmadı şimdi de tüp bebeğe başladık pazar günü yumurta toplandı
Bizimde sayı 8milyondu en son 90milyona çıktı.Canım tüp bebekte zaten kesin hamile kalma garantisi zaten yok. Takviyelerle de eşinin değerleri düzelebilir